Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή συνήθως στο εξωτερικό όσοι πάνε πάνε και με την προοπτική της αποταμίευσης. 

To 2017;

Δεν είναι ότι βγάζει τα πολλά λεφτά για να μαζέψει και να γυρίσει κάποια στιγμή στην Ελλάδα με λεφτά, όπως μπορεί να συμβεί με άλλες χώρες.

ποιές είναι αυτές;

Δημοσ.

To 2017;

ποιές είναι αυτές;

Πιστεύω ότι συμβαίνει και το 2017, σίγουρα όχι όπως πριν 50 χρόνια. Γι'αυτό έγραψα και με την προοπτική αυτή. Για χώρες ας πούμε βόρεια Ευρώπη, Αραβικά Εμιράτα, Αυστραλία, ΗΠΑ δε συμβαίνει;  

Δεν το λέω με απόλυτη σιγουριά, απλά έχω αυτή την αίσθηση που μπορεί να είναι και λάθος.

Δημοσ.

Προφανώς το νήμα δεν είναι σοβαρό και έχει ξεκινήσει απλά για καυλάντισμα αλλά σε αυτό που λέει ο ζιο κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια για κάποιον που θα πάρει σοβαρά τη μετανάστευση. Όχι φυσικά πότε θα κάνει το κομπόδεμα να γυρίσει με τη νέα Μερσεντές όπως οι λαζοντόιτς του 60 αλλά πρέπει να τα βάλει κάτω να δει πόσα θα του μένουν στο τέλος του μήνα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι αν δεν μένει κάτι απλά αλλάζεις τον τόπο στο οποίο θα περνάς μίζερα.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς το νήμα δεν είναι σοβαρό και έχει ξεκινήσει απλά για καυλάντισμα αλλά σε αυτό που λέει ο ζιο κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια για κάποιον που θα πάρει σοβαρά τη μετανάστευση. Όχι φυσικά πότε θα κάνει το κομπόδεμα να γυρίσει με τη νέα Μερσεντές όπως οι λαζοντόιτς του 60 αλλά πρέπει να τα βάλει κάτω να δει πόσα θα του μένουν στο τέλος του μήνα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι αν δεν μένει κάτι απλά αλλάζεις τον τόπο στο οποίο θα περνάς μίζερα.

Όχι απαραίτητα.

Μπορεί να είσαι "ίσα βάρκα ίσα νερά" ως προς τα φράγκα αλλά τουλάχιστον η καθημερινότητά σου να έχει μια ηρεμία. Και δεν λέω βέβαια το "ηρεμία" σαν έλλειψη διασκέδασης αλλά κυρίως ως προς την ανησυχία για το αύριο. Το κοντινό αύριο.

Εδώ πλέον κάθε μέρα σκέφτεσαι "τι θα σκεφτούν πάλι οι που...δες για φόρους, επίδομα θέρμανσης, τέλη κυκλοφορίας, κλπ." ,

Σε όλες τις γειτονικές βαλκανικές χώρες (και είμαι κατηγορηματικός στο "όλες" με μόνη εξαίρεση την Αλβανία για την οποία δε γνωρίζω) υπάρχει αρκετή σταθερότητα ως προς τα της καθημερινότητας (φορολογικά, διοικητικά, κλπ) και, χωρίς να είναι παράδεισος, τουλάχιστον έχεις μια ιδέα τι θα σου ξημερώσει.

Ποιος τολμάει να το πει αυτό για εδώ;

Και ποιος είναι τόσο χαλαρός που αυτή η αβεβαιότητα δεν του ταράζει, λίγο ή πολύ, τον ύπνο και την ηρεμία;

Γιατί πιστεύετε ότι ξαφνικά έχουμε γίνει όλοι τόσο οξύθυμοι και έτοιμοι για καυγά;

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ εσύ σοβαρός;

Δημοσ.

20 ευρώ όχι 10

Έχω μιλήσει με άτομα που ισχυρίζονται ότι υπάρχουν και πακέτα από κάποιους παρόχους μόνο για Ίντερνετ με 5 ευρώ.

Δημοσ.

Έχω μιλήσει με άτομα που ισχυρίζονται ότι υπάρχουν και πακέτα από κάποιους παρόχους μόνο για Ίντερνετ με 5 ευρώ.

Αν μιλάμε για μικρή γραμμή ίσως, το vdsl 100 και πάνω το βαράνε και λογικό είναι.

20 ευρώ εκεί είναι 80+ δικά τους, βασικά έχουν 2000 οπότε βγάλε άκρη.

Δημοσ.

στον ανθρωπο ειναι καθαρα φιλε μου αλλος δεν μπορει να ζησει αλλου λογο της νυχτερινης διασκεδασης που εχει η ελλαδα ουτε εγω θα μπορουσα να ζησω αλλου αλλα για αλλους λογους (κυριως λογο της ωραιας γεματης καθημερινοτητας που εχω εδω και των επιλογων),αλλα η νυχτερινη ζωη μου ειναι αδιαφορη οχι οτι δεν βγαινω αλλα ενταξει βγηκα ξεφτιλιστικα 1,2,3,5,10 χρονια ενταξει πλεον δεν το ζηταω στην υπερβολη νομιζω πως χορτασα απο εξω προτιμω ταξιδια τα λεφτα που προσφερει η ελλαδα με περιοριζουν στα ταξιδια,καποια αλλη χωρα ισως να μου προσεφερε περισσοτερα ταξιδια αλλα λιγοτερα απο κατι αλλο.

Οι προτεραιοτητες διαφερουν στον καθενα εχω ακουσει και το δεν περναω καλα εξω γιατι μου λειπουν τα μαγαζια που παιζουν τις "παρακμη" ελληνικουρες προφανω εμενα μου φαινεται χαζο εντελως αλλα, what flows your boat, λογος δεν μου πεφτει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...