Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum,

Ούτε μήνας δε συμπληρώθηκε απ'όταν μου έφτασε στα χέρια μου το ρημάδι το δίπλωμα, και σήμερα το έχασα.

Τι διαδικασίες με περιμένουν τώρα; Αν δε κάνω λάθος, το κόστος για επανέκδοση του διπλώματος είναι περίπου 70€ (2 παράβολα των 30€ και 9€ μια άλλη σαχλαμάρα νομίζω). Είναι όντως τόσο ή έχει αλλάξει κάτι, προς τα επάνω όσο αναφορά την τιμή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλωσες απωλεια σε αστυνομια ? Νομιζω ειναι η πρωτη κινηση .

Η αλήθεια είναι πως όχι, γιατί κάπου διάβασα ότι απώλεια δηλώνεις μόνο αν στο κλέψουν.
Δημοσ.

Οπωσδήποτε και το γρηγορότερο μάλιστα δήλωση απώλειας στην Αστυνομία,στην οποία δήλωση χρειάζεται αριθμός

διπλώματος ημερομηνία έκδοσης,ημερομηνία λήξης και Υπηρεσία που το εξέδωσε.

Τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα γιατί  καταχωρούνται στο σύστημα  shengen για διεθνείς αναζητήσεις επειδή

τα νέα διπλώματα σε κάρτα μπορούν  να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Εάν δεν γνωρίζεις τα στοιχεία να περάσεις πρώτα από το Υπουργείο που εκδόθηκε με την ταυτότητα προκειμένου να

σου τα δώσουν και μετά να πας στην Ασφάλεια να δηλώσεις την απώλεια.

Δημοσ.

Για καλή μου τύχη, και επειδή μένω σε μικρή κωμόπολη, το βρήκε ένα παλικάρι το δίπλωμα και μου το παρέδωσε όταν με συνάντησε.

Μιλάμε, για τρελή κωλοφαρδία όμως, η οποία με γλύτωσε από αρκετό τρέξιμο και προφανώς από χάσιμο χρόνου και χρήματος.

Ευχαριστώ όμως, για τον χρόνο σας. :)

• Like 2
Δημοσ.

Τυχερός είσαι.

Αυτές οι συζητήσεις είναι καλές γιατί μαθαίνουμε και πράγματα τα οποία μπορεί να μας χρειαστούν μελλοντικά.

όλοι κάτι χάνουμε.

Η δήλωση όπως έγραψα παραπάνω είναι απαραίτητη γιατί φαντάσου ένας μελαχρινούλης να νοίκιαζε με το

δίπλωμά σου φορτηγάκι στο Παρίσι  να έπαιρνε μπροστά καμιά 10αριά άτομα και να μην είχες δηλώσει

σωστά την απώλειά του..

• Like 1
Δημοσ.

Τυχερός είσαι. Βγάλτο μία φωτοτυπία και κράτα την στην άκρη. Ποτέ δεν ξέρεις...

Δεν πρόκειται να βοηθήσει σε κάτι η φωτοτυπία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...