akistras1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 αδιάφορο λέμε.. Λογικό, αν δεν ασχολείσαι με το άθλημα δεν βρισκεις κατι ενδιαφέρον! 1
Razor333 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δες το έτσι: Παίρνεις ένα Galaxy S8 600€. Οι αναβαθμίσεις είναι για 2 χρόνια. Το κρατάς 3. Άρα 600/3=200€/έτος. Παίρνεις το Pixel 2 600€ (όταν πάει εκεί μετά από 2-3 μήνες) και το κρατάς για 4 χρόνια. 600/4=150/έτος. Αν βρεις σε 2-3 μηνες στα 600 το μεγαλο, παρε και για μενα 2.
Chocobo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ποιο το νόημα όταν μετά τον ένα χρόνο αρχίζει το lag.Ούτε λόγος για αναβάθμυση απλά.
niksor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Σαν ασχετος μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί είναι τοσο σημαντικό οι αναβαθμίσεις? Εχω τώρα ενα S4 και δεν έχω κανένα πρόβλημα, και αναβάθμιση ούτε καν.
panagi0tisgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 3 χρονια πρεπει να ειναι οι αναβαθμίσεις σε όλα τα κινητά και εταιρείες. Στα συν οι αναβαθμίσεις που γίνονται αμεσως και οχι μετα απο μήνες. Το android one ομως γιατι το αφησαν ακόμα 7,1,2 δεν μπορώ να καταλάβω
boulevar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Σαν ασχετος μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί είναι τοσο σημαντικό οι αναβαθμίσεις? Εχω τώρα ενα S4 και δεν έχω κανένα πρόβλημα, και αναβάθμιση ούτε καν. Για να νιωθεις οτι η εταιρεια δεν σε εχει παρατημενω και οτι ασχολειτε ακομα μαζι σου..
bakosm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Καλό θα ήταν updates να γίνονται συνεχως ειδικά τα security updates .Τώρα διάφοροι που λένε δεν έχει το ανδροιδ αναβάθμισεις ο φίλος πάνω με το S4 τρέχει τα πάντα...μια συσκευή πχ με το Android 4 τρέχει όλες τις εφαρμογές στην τελευταία έκδοση τους... Ενώ άλλες "φημισμένες" συσκευές που παίρνουν πολλά update (έστω και μισά) όταν σταματήσει τα update τέλος και οι εφαρμογές πχ ios6 Σύγκριση λοιπόν Android 4 με Ios 6 το ένα κάνει τα πάντα και το άλλο μόνο τηλέφωνα και browsing 2
crashnburn Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Σαν ασχετος μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί είναι τοσο σημαντικό οι αναβαθμίσεις? Εχω τώρα ενα S4 και δεν έχω κανένα πρόβλημα, και αναβάθμιση ούτε καν. κατ αρχας δεν εχεις αδικο απο την στιγμη που δεν κανεις ας πουμε ηλεκτρονικες συναλλαγες με την συσκευη σου, ειναι αληθεια οτι χωρος εχει αρκετα βιτσια ,μια με τα μπεζελς αλλη με τις αναβαθμισεις κλπ ομως πες μου εσυ πως θα ενοιωθες οταν σαν μαλ#$$% σκασεις κοντα ενα χιλιαρικο για ναυαρχιδα κ μετα απο λιγο δεις το χ νεο χρησιμο feature (ειναι αλλη μεγαλη κουβεντα αυτο) που η συσκευη σου δεν θα εχει γιατι δεν πηρε αναβαθμιση σε νεα εκδοση android κ το σημαντικοτερο ενημερωσεις ασφαλειας (εδω κολλαει το ηλεκτρονικες συναλλαγες που εγραψα παραπανω) με λιγα λογια δεν αξιζει να επενδυεις σε ακριβες συσκευες (πλην apple που στο θεμα αναβαθμισεων ειναι τοσο οκ που φτανει να καταστρεφει συσκευες δινοντας τους αναβαθμισεις που ξερει οτι δεν σηκωνουν)
uesugi1989 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Σαν ασχετος μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί είναι τοσο σημαντικό οι αναβαθμίσεις? Εχω τώρα ενα S4 και δεν έχω κανένα πρόβλημα, και αναβάθμιση ούτε καν. Έλα μου ντε, κ γω δε μπορώ να καταλάβω γιατί σφάζονται και καίγονται όλοι. Έχω το Xiaomi note 4 ( Android 6. something) και το galaxy s8 ( Android 7.1something ). Δε βλέπω διάφορες στα λειτουργικά τους πέρα της διαφορετικοτητας στο interface του umi και του πως-το-λενε της samsung, Τον ίδιο chrome ανοίγουν κ τα δύο, ίδιο Spotify τρέχουν, ίδια παιχνίδια παίζουν κ.τ.λ. χεστηκε η φοράδα στο αλώνι αν το galaxy που έχω δε πάρει το Android 8, κ τις αναβαθμίσεις που έχει πάρει μέχρι τώρα τις έβαλα γιατι μου σκοτιζει τον έρωτα με τις ειδοποιήσεις για update κάθε τρεις κ λίγο. Λες κ άμα πάρει updates θα γίνει καλύτερη η οθόνη του , τα ηχεία του η ο φακός στα κάμερα Ακόμα κ τα security updates, για να κολλήσεις ιο η να σε χακαρουν στο κινητό ( ή στα windows ), πρέπει να είσαι άσχετος από απλούς κανόνες ιντερνετικής προστασίας η να είσαι 10 χρονών. Η γνώμη μου είναι ότι φανφαριζουν τόσο η Google και η Apple για να δικαιολογούν τις υψηλές τιμές τους 2
liberostelios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά, ζούμε στο 2017. Ακόμα και τα χειρότερα Android κινητά, πια, είναι απόλυτα χρηστικά και δουλεύουν με λίγα κολλήματα. Προφανώς και οι διαφορές είναι μικρές. Απλά αυξάνουν σε βάθος χρόνου. Στην ίδια τιμή θα πάρεις ένα Pixel 2 και ένα Galaxy S8. Η διαφορά είναι ότι στο πρώτο θα έχεις πιο γρήγορο κινητό το οποίο θα τρέχει, πιθανότατα, απροβλημάτιστα μετά από 3 χρόνια, ενώ στο δεύτερο θα ξέρεις ότι σε 1 χρόνο θα πάρεις update πολύ μετά από το νέο μοντέλο και στα 2 χρόνια θα πάρεις update που πιθανότατα θα κάνει το κινητό σου τόσο αργό που θα σκέφτεσαι να πάρεις καινούργιο! Αυτή τη στιγμή, υπάρχει η λύση Pixel: κορυφαία χαρακτηριστικά και future-proof λογισμικό. Δεν ξέρω ποιός άλλος μπορεί να τα εγγυηθεί αυτά, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι μόνο η Google μπορεί. Ποιό άλλο (Android) κινητό μπορείς να το αγοράσεις σε 6 μήνες-1 χρόνο και να αισθάνεσαι ότι θα το κρατήσεις τουλάχιστον 2-3 χρόνια χωρίς να έχει παλιώσει; Ποιο το νόημα όταν μετά τον ένα χρόνο αρχίζει το lag.Ούτε λόγος για αναβάθμυση απλά. Αν είδες τι έγινε με το πρώτο Pixel, όχι μόνο πήρε άμεσα την αναβάθμισή του αλλά έγινε και πολύ ταχύτερο.
mercier Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μιλάω σοβαρά και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του: ζητάω Samsung S6 με λειτουργικό Android 5 Lollipop (ΟΧΙ 6 ή 7) γιατί στις αναβαθμισμένες 6 και 7 βέρσιον του Android δεν γίνεται downgrade με το Odin (τις μπλοκάρει ο αναβαθμισμένος secure bootloader ). Γίνεται και ανταλλαγή: Για το Samsung S6 με Lollipop μπορώ να δώσω άλλο S6 αναβαθμισμένο ή ακόμα και S6 edge. (Υποσημείωση: εκτός του ότι εννοώ ό,τι γράφω περί ζήτησης, για όσους δεν γνωρίζουν αρκετά τεχνικά για να καταλάβουν το νόημα του σχολίου μου και τη σχέση του με το θέμα σημειώνω: ο τίτλος του θέματος υπονοεί ότι οι αναβαθμίσεις λειτουργικού χωρίς αν αλλάξεις συσκευή, είναι πάντα ευχή. Ε όχι δεν είναι ευχή. Είναι και κατάρα)
panoskatos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Πραγματικά δεν παίζει να έχεις καταλάβει και πολλά μετά την παρουσίαση του Pixel 2 ετσι? Σου δίνει πολλά περισσοτερα απο τα συνηθισμένα αυτο το κινητό.. το κακο ειναι οτι δεν ψάξατε να μαθετε τι ακριβώς μπορεί να σου προσφέρει .. Κριμα... Τα κινητά καθηγητα δεν προσφέρουν. https://el.m.wiktionary.org/wiki/προσφέρω Μα τι σας ψεκάζουν?
crashnburn Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μιλάω σοβαρά και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του: ζητάω Samsung S6 με λειτουργικό Android 5 Lollipop (ΟΧΙ 6 ή 7) γιατί στις αναβαθμισμένες 6 και 7 βέρσιον του Android δεν γίνεται downgrade με το Odin (τις μπλοκάρει ο αναβαθμισμένος secure bootloader ). Γίνεται και ανταλλαγή: Για το Samsung S6 με Lollipop μπορώ να δώσω άλλο S6 αναβαθμισμένο ή ακόμα και S6 edge. (Υποσημείωση: εκτός του ότι εννοώ ό,τι γράφω περί ζήτησης, για όσους δεν γνωρίζουν αρκετά τεχνικά για να καταλάβουν το νόημα του σχολίου μου και τη σχέση του με το θέμα σημειώνω: ο τίτλος του θέματος υπονοεί ότι οι αναβαθμίσεις λειτουργικού χωρίς αν αλλάξεις συσκευή, είναι πάντα ευχή. Ε όχι δεν είναι ευχή. Είναι και κατάρα) ολα αυτα για να πεις οτι θελεις να μπορεις να του βαλεις custom rom?
Radiatedsoul Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Σου δίνει πολλά περισσοτερα απο τα συνηθισμένα αυτο το κινητό.. το κακο ειναι οτι δεν ψάξατε να μαθετε τι ακριβώς μπορεί να σου προσφέρει .. Κριμα...Για πες, τι παραπανω μπορει να προσφερει απο ενα s8 για παραδειγμα. Περιληπτικά
uesugi1989 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Για πες, τι παραπανω μπορει να προσφερει απο ενα s8 για παραδειγμα. Περιληπτικά Παραπάνω bezels 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα