Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην κοινοτητα.

Ηρθε επιτελους και η δικια μου ωρα να παρω το καταραμενο το πτυχιο, και ως σχεδον τελειοφοιτος πολυτεχνικης σχολης, και πρωην παρτυ ανιμαλ ( γιατι πλεον εχουμε γερασει ), θα ηθελα κατι καλο για παρτυ ορκωμοσιας, οπως καταλαβαινετε, αναλογο του παλουκιου που εφαγα :Ρ.

Μιλαμε για Θεσσαλονικη, δεκτη καθε ιδεα οσο περιεργη και πρωτοτυπη. Αν προκειται για ενοικιαση χωρου κτλ απο δικες σας εμπειριες , θα ηθελα και πληροφοριες μαζι με την ιδεα ( τιμη, μαγαζι κτλ ).

Budget προς το παρον δεν υπαρχει συγκεκριμενο, ψαχνω κυριως ιδεες, και μετα αναλογα την ιδεα βλεπουμε μεχρι ποσο μπορω να διαθεσω. Πχ δεν προκειται να δωσω 300 ευρω για να νοικιασω απλα ενα χωρο. Εκτος κι αν ο χωρος διαθετει ποτα, striper, ναρκωτικα κτλ (ουτοπικο το παραδειγμα ξερω :Ρ)

Ευχαριστω, περιμενω τις ιδεες σας.

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πχ δεν προκειται να δωσω 300 ευρω για να νοικιασω απλα ενα χωρο. Εκτος κι αν ο χωρος διαθετει ποτα, striper, ναρκωτικα κτλ

Με €300,00 που λες, για να τα διαθέτει αυτά, το πολύ-πολύ που μπορείς να περιμένεις, είναι μια striper νεκρή από ναρκωτικά...

• Like 19
Δημοσ.

Αστα party ρε μαν, λες και πηγες στο φεγγαρι, ενα πτυχιο πηρες, ενοικιαση χωρου λεει, τα παιδακια στην αφρικη πεινανε, ας μιλησει καποιος.

Δημοσ.

Κλεισε ενα τραπεζι σε καμμια ταβερνα ή σε κανενα κλαμπ και πατε με την παρεα σου. , Με 300€ δεν μπορειτε να κανετε και πολλα πραγματα .Αν ειστε αντροπαρεα πατε σε κανενα στριπ σοου παρολο που αυτο συνηθίζεται για μπατσελορ.αν θες πιο εξτριμ και πιο χλιδατες καταστασεις προσθεσε στο ποσο μερικα μηδενικα ακομη.

Και οπως ειπαν και παραπάνω ενα πτυχιο πηρες δεν εκανες και καμμια μεγαλη ανακάλυψη εδω αλλοι έχουν οικογενεια, εργαζονται και παραλληλα σπουδαζουν και παιρνουν πτυχια , μεταπτυχιακά και μπατσελορ. Εσυ 4-5 χρονια κρεπαλιαζες και στο ελεύθερο χρονο απο αυτο πηρες και ενα πτυχιο, σιγα τα ωα και το κατόρθωμα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα στην κοινοτητα.

Ηρθε επιτελους και η δικια μου ωρα να παρω το καταραμενο το πτυχιο, και ως σχεδον τελειοφοιτος πολυτεχνικης σχολης, και πρωην παρτυ ανιμαλ ( γιατι πλεον εχουμε γερασει ), θα ηθελα κατι καλο για παρτυ ορκωμοσιας, οπως καταλαβαινετε, αναλογο του παλουκιου που εφαγα :Ρ.

Μιλαμε για Θεσσαλονικη, δεκτη καθε ιδεα οσο περιεργη και πρωτοτυπη. Αν προκειται για ενοικιαση χωρου κτλ απο δικες σας εμπειριες , θα ηθελα και πληροφοριες μαζι με την ιδεα ( τιμη, μαγαζι κτλ ).

Budget προς το παρον δεν υπαρχει συγκεκριμενο, ψαχνω κυριως ιδεες, και μετα αναλογα την ιδεα βλεπουμε μεχρι ποσο μπορω να διαθεσω. Πχ δεν προκειται να δωσω 300 ευρω για να νοικιασω απλα ενα χωρο. Εκτος κι αν ο χωρος διαθετει ποτα, striper, ναρκωτικα κτλ (ουτοπικο το παραδειγμα ξερω :Ρ)

Ευχαριστω, περιμενω τις ιδεες σας.

εδω εισαι ψηλέ

https://www.youtube.com/watch?v=Yd70v6Wzdg8

ενοικιαση χωρου: 0 ευρώ, αρκεί να μην φωνάζει η κυρά Τασούλα στον ανεπρόκοπο τον γιο της

βερα λαμπρου: 0 ευρώ, Link.png Site: δεντην κόβω για φαν των υλικών απολαύσεων

ποτα: 0 ευρώ, αρκεί να μην φωνάζει η κυρά Τασούλα στον ανεπρόκοπο τον γιο της που αδειάσατε τα ούζα

στρίπερ: 0 ευρώ, φαίνεσαι περπατημένος, μπεσαλής, μερακλής και ξήγας, λογικά έχεις κάνει τα κομάντα σου με δεσποινίδες που εξασκούν το σπορ ερασιτεχνικά και παίζουν για την φανέλα

ναρκωτικά: στο απθ σπουδάζεις, δεν νομίζω να διακτινίζεσαι στο αμφιθέατρο, στην αυλίτσα θα βρεις ό,τι ζητάς

you can thank invate me later

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ οσους απαντησαν σοβαρα. 

Επισης, ανοιξα το θεμα για ιδεες για παρτυ, οχι για να μου πειτε αν πρεπει να κανω παρτυ για το πτυχιο. Ελπιζω να μην ειστε τοσο μιζεροι στη ζωη σας.

Με €300,00 που λες, για να τα διαθέτει αυτά, το πολύ-πολύ που μπορείς να περιμένεις, είναι μια striper νεκρή από ναρκωτικά...

Αμεσως μετα απο αυτο, γραφω το εξης, "(ουτοπικο το παραδειγμα ξερω :Ρ)".

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά εγώ πάντως συμφωνώ! Τι πάρτυ και μαλακίες.. Κανονικά θα έπρεπε να ντρέπεται και που το σκέφτηκε.. Αν είναι δυντατόν! Κρεμάλα!

Δημοσ.

εδω εισαι ψηλέ

ενοικιαση χωρου: 0 ευρώ, αρκεί να μην φωνάζει η κυρά Τασούλα στον ανεπρόκοπο τον γιο της

βερα λαμπρου: 0 ευρώ, Link.png Site: δεντην κόβω για φαν των υλικών απολαύσεων

ποτα: 0 ευρώ, αρκεί να μην φωνάζει η κυρά Τασούλα στον ανεπρόκοπο τον γιο της που αδειάσατε τα ούζα

στρίπερ: 0 ευρώ, φαίνεσαι περπατημένος, μπεσαλής, μερακλής και ξήγας, λογικά έχεις κάνει τα κομάντα σου με δεσποινίδες που εξασκούν το σπορ ερασιτεχνικά και παίζουν για την φανέλα

ναρκωτικά: στο απθ σπουδάζεις, δεν νομίζω να διακτινίζεσαι στο αμφιθέατρο, στην αυλίτσα θα βρεις ό,τι ζητάς

you can thank invate me later

invite :)

Kostask91 όταν λες πάρτι για πόσα άτομα μιλάς;

Για μένα το καλύτερο είναι να πάρεις την καλύτερη σου παρέα, αυτούς που έχεις περάσει πιο πολλές και καλές στιγμές όσο σπούδαζες (ίσως και κάποιους που κάνατε παρέα στην αρχή και μετά χαθήκατε) και να πάτε σε 1-2 μέρη που έχετε περάσει καλά. Πχ σε ένα μαγαζί για φαγητό - κρασί - τσίπουρο και σε ένα μαγαζί για ποτό. Θα θυμηθείτε ωραίες βραδιές και απλά θα κεράσεις εσύ :)

• Like 1
Δημοσ.

invite :)

Kostask91 όταν λες πάρτι για πόσα άτομα μιλάς;

Για μένα το καλύτερο είναι να πάρεις την καλύτερη σου παρέα, αυτούς που έχεις περάσει πιο πολλές και καλές στιγμές όσο σπούδαζες (ίσως και κάποιους που κάνατε παρέα στην αρχή και μετά χαθήκατε) και να πάτε σε 1-2 μέρη που έχετε περάσει καλά. Πχ σε ένα μαγαζί για φαγητό - κρασί - τσίπουρο και σε ένα μαγαζί για ποτό. Θα θυμηθείτε ωραίες βραδιές και απλά θα κεράσεις εσύ :)

Το σκεφτηκα και αυτο λογω ηλικιας ( 26 ειμαστε πλεον, οχι 20 :P ), αλλα θα ηθελα να κλεισω τα φοιτητικα μου χρονια με ενα παρτυ-ξεσαλωμα. Ας πουμε αν ειχα σπιτι εδω, θα εκανα ξεκαθαρα παρτυ σε σπιτι. Αλλα επειδη δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα, και δε ψηνω να δωσω ολα μου τα λεφτα για ενοικιαση χωρου, ζηταω ιδεες που ισως δεν εχω σκεφτει.

Αν και απο την αλλη αν κανουμε αυτο που λες, στο τελος εννοειται πως θα καταληξουμε ολοι πιτα, και θα συνεχισουμε το παρταρισμα αλλου. Καποιος μου προτεινε να κανω παρτυ στα πανεπιστημια μεσα, σε κανα στεκι, ωστε τα μονα μου εξοδα να ειναι το αλκοολ και ο ηχος. Αλλα και στα πανεπιστημιαο κοσμος που κυκλοφορει, δεν ειναι και ο καλυτερος...

• Like 1
Δημοσ.

Eπειδη απο οτι καταλαβα οι μονες απαντησεις-αποψεις  που  θεωρει ως σοβαρες ηταν αυτες με τι οποιες συμφωνουσε.

Προτεινω:

Καθοσον βρισκεται στην Θεσσαλονικη να "κλεισει" το "ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ"  για δεξιωση, μιας και αυτες τις ημερες και για κανενα ακομη μηνα θα ειναι επανω. Θα εχει θεα τον Θερμαικο και τον Λευκο Πυργο επισης θα αποτελεσει  κοσμικο γεγονος και θα τραβηξει τα φωτα της δημοσιοτητας . Θα το θυμουνται  για πολλλα πολλά χρονια ολοι ειτε μενουν στην θεσσαλονικη ειτε οχι ειτε παρευρεθησαν ειτε οχι.

Δημοσ.

Eπειδη απο οτι καταλαβα οι μονες απαντησεις-αποψεις  που  θεωρει ως σοβαρες ηταν αυτες με τι οποιες συμφωνουσε.

Προτεινω:

Καθοσον βρισκεται στην Θεσσαλονικη να "κλεισει" το "ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ"  για δεξιωση, μιας και αυτες τις ημερες και για κανενα ακομη μηνα θα ειναι επανω. Θα εχει θεα τον Θερμαικο και τον Λευκο Πυργο επισης θα αποτελεσει  κοσμικο γεγονος και θα τραβηξει τα φωτα της δημοσιοτητας . Θα το θυμουνται  για πολλλα πολλά χρονια ολοι ειτε μενουν στην θεσσαλονικη ειτε οχι ειτε παρευρεθησαν ειτε οχι.

Οχι φιλε μου. Η δικη σου απαντηση μια χαρα σοβαρη ηταν, αφου μου προτεινες κατι και ειπες και την αποψη σου για το παρτυ. Δεν μπηκες απλα για να γραψεις την καφριλα σου, οπως κανουν οι περισσοτεροι στο μπλα μπλα. Προφανως και δεν απαιτω, να ειστε συμφωνοι με το παρτυ, αλλα απο τη στιγμη που ο τιτλος λεει "ιδεες για παρτυ", το να μπει ο αλλος για να γραψει μονο οτι δε χρειαζεται να κανω παρτυ, μονο περιττο ειναι και κακια μου βγαζει εμενα προσωπικα. :)

Κάντε ένα BBQ και καλέστε κόσμο ανοιχτά !

Το σκεφτηκα, αλλα Θεσσαλονικη που να γινει BBQ ? Δεν εχουν και ολοι οχηματα για να παμε καπου προς τα εξω. Εκτος κι αν υπαρχει κατι κοντα, και μου διαφευγει

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι θέμα κακίας. Απλά προσπαθώ να σου πω ότι, με την εμπειρία κάποιου που πλησιάζει τα 40, να κλείσεις αίθουσα για να γιορτάσεις ένα πτυχίο έχει νόημα μόνο αν έχεις μπροστά σου μια πολύ βαρετή και εύκολη ζωή (συνήθως σου δίνει πολύ μεγαλύτερες συγκινήσεις απο οτι θα ήθελες). Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν σε νοιάζει? Δεν έψαχνες για αυτό? Κανένα πρόβλημα, γράψε λάθος, καλή διασκέδαση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...