Alex_gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 δε νομίζω... είναι ενα κλικ καλύτερο απο το Easy Buy World Το Cosmodata είναι κοντά 30 χρόνια κατάστημα. Και επειδή ψωνίζω απο κει εδώ και 2 δεκαετίες, είναι μια χαρά, ειδικά για τα δεδομένα της αγοράς αυτή τη στιγμή. Από το Plaisio ασύγκριτα καλύτερο. Το EBW είναι μαγαζάκι
Thrylos7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Το Cosmodata είναι κοντά 30 χρόνια κατάστημα. Και επειδή ψωνίζω απο κει εδώ και 2 δεκαετίες, είναι μια χαρά, ειδικά για τα δεδομένα της αγοράς αυτή τη στιγμή. Από το Plaisio ασύγκριτα καλύτερο. Το EBW είναι μαγαζάκι μαζι με τα 30 χρονια υπαρξης του, να ξερεις οτι ειναι και το πρωτο καταστημα που πριν 15 χρονια καταφερε να αποκτησει δικο του thread για την απαραδεκτη εξυπηρετηση του σε after-sales και γενικα ειρωνικη συμπεριφορα στο παλαι ποτε pctech.gr Σε εποχες που ουτε κριση υπηρχε ουτε μικρο περιθωριο κερδους ειχαν για να ειναι τοσο περιεργοι υποψιν 13
mpokwsths Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Εχει 3.5Gb of VRAM και 500 mb διακοσμητικα Μεχρι 1080 αναλυση λιγα παιχνιδια χτυπανε το wall . Νομιζω στο GTA και στο Black Ops γεμισε ολη . Πρέπει να ανανεώσεις τη λίστα σου...
nkar Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Κι εγώ προ κρίσης και όταν η στουρνάρη ήταν ακόμη silicon valley της Ελλάδας☺ δεν πάταγα ποτέ στην cosmodata λογω της συμπεριφοράς τους. Έμπαινες μέσα να ρωτησεις και σου "κάνανε χάρη" να σου μιλήσουν ή να σου απαντήσουν ειρωνικά. Βέβαια απο τότε πέρασαν πολλά χρόνια. Ίσως άλλαξαν ... 4
Alex_gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 μαζι με τα 30 χρονια υπαρξης του, να ξερεις οτι ειναι και το πρωτο καταστημα που πριν 15 χρονια καταφερε να αποκτησει δικο του thread για την απαραδεκτη εξυπηρετηση του σε after-sales και γενικα ειρωνικη συμπεριφορα στο παλαι ποτε pctech.gr Σε εποχες που ουτε κριση υπηρχε ουτε μικρο περιθωριο κερδους ειχαν για να ειναι τοσο περιεργοι υποψιν Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ θέματα αλλά δεν θα κάτσω να το υπερασπιστώ κιόλας, δεν έχω καμία σχέση με το κατάστημα
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Κι εγώ προ κρίσης και όταν η στουρνάρη ήταν ακόμη silicon valley της Ελλάδας☺ δεν πάταγα ποτέ στην cosmodata λογω της συμπεριφοράς τους. Έμπαινες μέσα να ρωτησεις και σου "κάνανε χάρη" να σου μιλήσουν ή να σου απαντήσουν ειρωνικά. Βέβαια απο τότε πέρασαν πολλά χρόνια. Ίσως άλλαξαν ... Την ιδια εμπειρια ειχα και εγω παλια. Πολυ παλια. 1990-96, εκεινη την εποχη, Στουρναρη. Δυο φορες ειχα μπει. Τις υπολοιπες πολλες δεκαδες φορες και για πολλα χρονια που κατεβαινα συχνα στο κεντρο, απλα περνουσα υποχρεωτικα απο εξω για να παω πχ στη Γραμμη (ψηλα προς την πλατεια Εξαρχειων) στον συμπαθεστατο κυριο Σπυρο και τα αλλα παιδια, και σε αρκετα αλλα μαγαζια της περιοχης. 6
Getta Robo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 μαζι με τα 30 χρονια υπαρξης του, να ξερεις οτι ειναι και το πρωτο καταστημα που πριν 15 χρονια καταφερε να αποκτησει δικο του thread για την απαραδεκτη εξυπηρετηση του σε after-sales και γενικα ειρωνικη συμπεριφορα στο παλαι ποτε pctech.gr Σε εποχες που ουτε κριση υπηρχε ουτε μικρο περιθωριο κερδους ειχαν για να ειναι τοσο περιεργοι υποψιν Για του λογου το αληθες http://www.insomnia.gr/topic/181081-προσοχητα-τροφοδοτικα-δεν-εχουν-εγγυηση/ 4
billeiros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Για του λογου το αληθες http://www.insomnia.gr/topic/181081-προσοχητα-τροφοδοτικα-δεν-εχουν-εγγυηση/ Πωωωω. Ελεος πραγματικα. Συμπερασμα. Μεγαλη προσοχη στην επιλογη καταστηματος... Μην κοιτατε μονο τη φθηνοτερη τιμη 1
cdrov Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Καλά παρόμοια εμπειρία είχα και εγώ πρόσφατα, που οι σκληροί δίσκοι δεν έχουν εγγύηση 2 χρόνια αλλά 1 (ο δικός μου ήταν 1 χρόνου και λίγων ημερών).
costacurta Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εγώ θα το προχωρήσω λίγο ακόμη και θα αναφέρω ότι αρκετά εξαρτήματα υπολογιστή δεν έχουν μόνο 2 έτη βάση εηγγυησης αλλά περισσότερα ανάλογα που δίνει ο κατασκευαστης. Να τε ελέγχεται στο εκάστοτε site. Τροφοδοτικα και ραμ πχ βγαίνουν πάνω από 3 χρόνια 1
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εγώ θα το προχωρήσω λίγο ακόμη και θα αναφέρω ότι αρκετά εξαρτήματα υπολογιστή δεν έχουν μόνο 2 έτη βάση εηγγυησης αλλά περισσότερα ανάλογα που δίνει ο κατασκευαστης. Να τε ελέγχεται στο εκάστοτε site. Τροφοδοτικα και ραμ πχ βγαίνουν πάνω από 3 χρόνια Καλά και η εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής σχετική είναι. Αν δεν έχεις απόδειξη να στην πάνε ημερολογιακά, τότε πάνε με βάση το serial number που είναι κάποιους μήνες πίσω,καθώς άλλο το πότε βγαίνει ένα προϊόν από το εργοστάσιο,άλλο πότε πάει στο ράφι και άλλο πότε από το ράφι θα πουληθεί. Μου είχε τύχη με προίόν να βαριέμαι να ψάξω για απόδειξη-εγγύηση και να πάω την διαδικασία με το sn και τελικά μου το έβγαζαν εκτός. Αναγκάστηκα να την βρώ και τελικά είχε υπόλοιπο εγγύησης ενώς έτους...
Damachi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πωωωω. Ελεος πραγματικα. Συμπερασμα. Μεγαλη προσοχη στην επιλογη καταστηματος... Μην κοιτατε μονο τη φθηνοτερη τιμη Με τη καρτα γραφ. τωρα δινουν δική τους εγγυηση η απο την κινα και το thread θα εχει δράματα ; Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2017 από Damachi
billeiros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Αν την καψ Με τη καρτα γραφ. τωρα δινουν δική τους εγγυηση η απο την κινα και το thread θα εχει δράματα ; Αν καει η καρτα μπορει να σε ρωτανε αν ειχες βαλει τα settings στο φουλ στο crysis ξερω γω. 1
kage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Για του λογου το αληθες http://www.insomnia.gr/topic/181081-προσοχητα-τροφοδοτικα-δεν-εχουν-εγγυηση/ 2007!!!Και καπως ετσι καταλαβαινουμε γιατι η γραμμη (που αν θυμαμαι καλα ηταν αλυσιδα )εκλεισε ενω οι αλλοι υπαρχουν ακομη Οπως και οτι πλεον αν εσκαγε τετοιο τοπικ θα υπηρχε κραξιμο απο το 3ο ποστ για το 20ε psu σε 1000ε pc
nkar Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Πραγματικά μου έκανε τρομερή εντύπωση πως ολοι σχεδόν οι άλλοι έχουν κλείσει στη Στουρνάρη ενώ αυτό εξακολουθεί... Κάτι σαν τον πυρηνικό πόλεμο ποιος επιβιώνει μου θυμίζει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις