Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion 32" V1M69AA 332€ [Amazon.de]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Γερμανικό Amazon υπάρχει η οθόνη του τίτλου στα 332€ μαζί με τα έξοδα αποστολής. Στο Σκρουτζ που κοίταξα, η συγκεκριμένη οθόνη κοστίζει 476€.

Μία μικρή σημείωση, για να πάρετε την παραπάνω τιμή θα πρέπει να είστε Prime χρήστες (Μπορείτε φυσικά να ενεργοποιήσετε δοκιμαστικά το Prime για 30 μέρες και αμέσως μετά να το ακυρώσετε)

Amazon Link

Δημοσ.

This offer is reserved exclusively for Prime members.

Το έγραψα και παραπάνω, μπορείς να ενεργοποιήσεις Prime δοκιμαστικά για 30 μέρες δίχως να πληρώσεις κάτι και αμέσως να το ακυρώσεις για να μην ανανεωθεί.

Δημοσ.

Για φωτογραφια και lightroom τι λέτε; καλή ;

Εγώ προσωπικά την έχω την παραπάνω οθόνη, για επεξεργασία φωτογραφίας, βίντεο, προγραμματισμό, γενικώς είναι πολύ καλή οθόνη. Παιχνίδια παίζω επίσης. Γενικώς έχει πολύ ζωντανά χρώματα, φωτισμό και πολύ καλές γωνίες θέασης. Την είχα πάρει πριν μήνες 400€

• Like 1
Δημοσ.

Για φωτογραφια και lightroom τι λέτε; καλή ;

Θα σε καλύψει πιστεύω.

Γενικά για τα λεφτά της είναι δυνατή επιλογή.

Το μόνο εμένα που με είχε κρατήσει και δεν την είχα χτυπήσει πριν κάμποσο καιρό ήταν ότι είναι PWM.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα δει «ζωντανά» την παραπάνω οθόνη και την Omen. Έχουν και οι 2 το ίδιο panel. Η Omen απλά έχει παραπάνω το freesync. Έχω την Omen.

Είναι καλή προσφορά για όσους έχουν χώρο και ψάχνουν all around χρήση από ένα monitor. Είναι καταπληκτική για αυτό το κόστος. (Προσωπική άποψη).

• Like 1
Δημοσ.

Είχα δει «ζωντανά» την παραπάνω οθόνη και την Omen. Έχουν και οι 2 το ίδιο panel. Η Omen απλά έχει παραπάνω το freesync. Έχω την Omen.

Είναι καλή προσφορά για όσους έχουν χώρο και ψάχνουν all around χρήση από ένα monitor. Είναι καταπληκτική για αυτό το κόστος. (Προσωπική άποψη).

Καλά ναι για Gaming καθαρά και μόνο η Omen είναι πολύ καλή επιλογή με το Freesync. Γενικώς είναι πολύ καλά Monitor. Σε αυτή την τιμή δεν μπορείς να κάνεις λάθος ειδικά αν την θέλει κάποιος όπως είπες για All around χρήση. 

Δεν ξέρω τι παίζει βέβαια με το Prime στην Ελλάδα, βάζοντας πιστεύω κάποια Γερμανική διεύθυνση κατά την εγγραφή στο Prime, το ενεργοποιεί για 30 μέρες, αν δε ελέγχουν την IP τότε με VPN.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...