Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω να τα πω όσο πιο συνοπτικά μπορώ.

Πριν κάποιους μήνες ήταν να λήξει το καρτοσυμβόλαιο μου με τη Vodafone που είχα από προσφορά με πάγιο 17€/μήνα.
Ήθελα να πάω σε whats up οπότε έκανα αίτηση φορητότητας στην Cosmote.
Ενώ η καλή cosmote με είχε ενημερώσει για τον χρόνο που θα έπαιρνε η φορητότητα, οπότε και εγώ τα είχα υπολογισμένα ώστε να μην ξεκινήσει ο νέος μήνας και χρεωθώ κι άλλο στην Vodafone, τελικά η διαδικασία άργησε 2 εβδομάδες με αποτέλεσμα να έρθει νέος λογαριασμος από τη Vodafone 40€ (δηλαδή η κανονική τιμή του συμβολαίου μου, και όχι 17€ που πλήρωνα τόσο καιρό, επειδή έληξε το συμβόλαιο).

Άρα μου έμεινε ένας λογαριασμός απλήρωτος. 
Αν δεν τον πληρώσω ποτέ, ποιες διαδικασίες ακολουθεί η εταιρία? 

Δημοσ.

Ο πάροχος διεκδικεί την ανεξόφλητη οφειλή μέσω του νομικού του τμήματος που το διαβιβάζει μετά στην εισπρακτική που συνεργάζεται. Το νομικό τμήμα του κάθε παρόχου είναι πάγιο προσωπικό και δεν πληρώνουν κάτι έξτρα ώστε να σκεφτείς ότι θα μπούνε σε έξοδα κλπ. Μπορούν να το κάνουν και για 10 ευρώ ή και λιγότερα, μπορεί και όχι για 40 ευρώ. Δεν έχει όμως τόση σημασία πλέον αυτό, διότι ισχύει πλέον ο ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ και καλό θα ήταν να πληρώσεις, για τους παραπάνω λόγους, διότι μετά θα σου ζητάνε εγγύηση όπου δεν είναι μια συγκεκριμένη τιμή (εξαρτάται από την πιστοληπτική ικανότητα του καθένα) αλλά μια μέση τιμή ανέρχεται στα 300 ευρώ. Αυτά, και σου συνιστώ προσοχή με τα χρέη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο :)

Έτσι είχα διαβάσει.... Ίσως από του χρόνου τότε.

Κάτσε δηλαδή για να καταλάβω...

Πάω κάνω μια σύνδεση και παίρνω κινητό δώρο, δεν πληρώνω καθόλου και μου κλανουν μια μάντρα;

Δημοσ.

Νομίζω πηγαίνουν σε εφορία πλέον.. Για δες το

Τα νομισματα στην τραπεζα ειπαμε,εαν δεν ειμαστε σιγουροι δεν γραφουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Τα νομισματα στην τραπεζα ειπαμε,εαν δεν ειμαστε σιγουροι δεν γραφουμε.

Οκ χαλάρωσε. Διάβασε την επόμενη ερώτηση μου πιο πάνω.

Δημοσ.

Πάω κάνω μια σύνδεση και παίρνω κινητό δώρο, δεν πληρώνω καθόλου και μου κλανουν μια μάντρα;

Αν δεν πληρώσεις, θα σε κυνηγήσουν να πληρώσεις. Αλλά όχι μέσω εφορίας.

(ούτε του χρόνου θα συμβεί κάτι τέτοιο :P)

• Like 1
Δημοσ.

Θα σε κυνηγησουν με οποιο τροπο μπορουν.Φαντασου πολλα απο τα σπιτια που βγηκαν σε πλειστηριασμο δεν ηταν για χρεος στην εφορια η στην τραπεζα αλλα χρεος στον δημο(απο απληρωτες κλησεις που με τους τοκους ειχαν φτασει σε μεγαλα ποσα ακομα και 500 ευρω).Οποτε μπορεσεις να το πληρωσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ή δωσε τα 40 ευρώ, τα όποια χρησιμοποίησες (γιατί συμβόλαιο είχες) και μην έχεις έννοιες τι θα γινόταν αν δεν τα ειχες πληρώσει

Δημοσ.

ρε παιδιά εχω 300 ευρω χρεος στη vodafone 4 χρονια και δεν με εχουν κανει κατι ... 

for the history που λενε.

Δημοσ.

ρε παιδιά εχω 300 ευρω χρεος στη vodafone 4 χρονια και δεν με εχουν κανει κατι ... 

for the history που λενε.

Αρκετές φορές καθυστερούν να ενεργήσουν.

Δημοσ.

Το σωστό είναι να τα πληρώσει ο ΟΤΕ που ευθύνεται στην περίπτωση μου που καθυστέρησε "λόγω τεχνικών προβλημάτων στις φορητοτητες" όπως μου έλεγαν στην τεχνική υποστήριξη κάθε 2 μέρες για 2 εβδομάδες.

Εφόσον αυτό καταλαβαίνω ότι δεν παίζει μάλλον θα τον πληρώσω εγώ με την πρώτη ευκαιρία γιατί δεν ψηνομαι ξαφνικά να δω μπροστά μου κανένα αστείο πόσο και να βλαστημω την ώρα που δεν πλήρωνα τα 40.

Για την ιστορία πάντως μιας και αναφέρθηκε ο τηλεγνους, σε αυτόν μπαίνεις εφόσον έχεις χρέος ανώτερο των 200 ευρώ για παραπάνω από 90 ημέρες από ότι διαβασα, άρα δεν κινδυνεύω από αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...