Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω κάνει αγορά από Αμερική 100$ και μου ήρθε με USPS και είναι αυτή τη στιγμή στα ΕΛΤΑ.

Γλιτώνω τελωνείο;

Δημοσ.

Αν μεσολαβησε αφιξη πρωτα σε αλλη χωρα ,συνηθως ΗΠΑ πανε Γερμανια ,ισως εχει πληρωθει ο δασμος εκει .Κανουν εκει μαζικες αποστολες , για καλυτερες τιμες στο τιμιολογιο

Δημοσ.

Αν μεσολαβησε αφιξη πρωτα σε αλλη χωρα ,συνηθως ΗΠΑ πανε Γερμανια ,ισως εχει πληρωθει ο δασμος εκει .Κανουν εκει μαζικες αποστολες , για καλυτερες τιμες στο τιμιολογιο

Ήρθε απευθείας Ελλάδα.

Δημοσ.

Τοτε το μονο που μπορείς να κανεις ειναι τον σταυρό σου, αν είσαι χριστιανός

Πάντως έχω διαβάσει από άλλους ότι η USPS βάζει πολύ χαμηλή αξία ώστε να μην περνάνε τελωνείο.

Δημοσ.

Εφόσον το αγόρασες απο μαγαζί/εταιρία δεν υπάρχει σχεδόν καμία περίπτωση να μην δηλώσει την κανονική του αξία.

Δημοσ.

Εάν ο τελωνειακός ορίσει την αξία CIF (κόστος + μεταφορικά) 100€, θα χρεωθείς ΦΠΑ 24€ και τέλος εκτελωνισμού ΕΛΤΑ 15€, σύνολο 39€.

Δημοσ.

Κρίμα..

Άρα δεν ήταν στα ΕΛΤΑ που έγραψες στο πρώτο ποστ; Εγώ κατάλαβα ότι ήταν ήδη στο κατάστημα των ΕΛΤΑ, άρα το είχες γλιτώσει.

(Ή το τελωνείο το πληρώνεις επιτόπου στα ΕΛΤΑ; ).

Δημοσ.

Άρα δεν ήταν στα ΕΛΤΑ που έγραψες στο πρώτο ποστ; Εγώ κατάλαβα ότι ήταν ήδη στο κατάστημα των ΕΛΤΑ, άρα το είχες γλιτώσει.

(Ή το τελωνείο το πληρώνεις επιτόπου στα ΕΛΤΑ; ).

Ναι, λάθος διατύπωση μου. Είχε έρθει και σήμερα έμαθα ότι μπήκε τελωνείο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...