Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σκεφτομαι να ανοιξω ενα μουσικο μεζεδοπωλειο χωρητικοτητας μεχρι 150 ατομων(καθιστους) στο Αγρινιο σε κεντρικο μερος. Να το δουλευω καθημερινα μεσημερι βραδυ και να βαζω και δυο live την βδομαδα. Το μεσημερι κανονικα με φαγητο..το βραδυ φαγητο και κρασο-τσιπουροκατασταση. Εχω σκεφτει να βαλω φωτο τυπου φωτορυθμικα και απο ηχο 4 ηχεια +sub.. Το σκεφτομαι εδω και 2 χρονια αλλα επειδη ανοιξα ενα καταστημα εμπορικου τυπου οι σκεψεις σταματησαν. Μου αρεσουν τετοιου τυπου μαγαζια παρα πολυ. Ειμαι 24 χρονων. Εχω βοηθεια απο γονεις(δεν ειναι στο συγκεκριμενο επαγγελμα αλλα εχω καποια οικονομικη βοηθεια και πολυ στηριξη). Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας? Να το προχωρισω? Ευχαριστω πολυ!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Προχώρησε άφοβα. Τα χρήματα πρέπει να κινούνται. Οι γονείς σου τι τα θέλουν τα χρήματα. Φάτα πριν στα φάνε οι τράπεζες. Εξάλλου πως θα ζήσουν ένα σορό επαγγέλματα αν δεν ανοίξεις μαγαζί?

Δημοσ.

Εχω σκεφτει να βαλω φωτο τυπου φωτορυθμικα και απο ηχο 4 ηχεια +sub..

Φωτορυθμικά άμα θες βάλε, αλλά από ήχο, αν θες να είναι μουσικό μεζεδοπωλείο, δεν μπορείς να λες πριν καν το ανοίξεις θες 4 ηχεία και sub,

θέλει άλλου τύπου προσέγγιση, που καλό θα ήταν να την κάνεις με κάποιον που ξέρει, ΑΦΟΥ καταλήξεις ποιος θα παίζει live ή τι θα πρέπει να προβλέψεις ώστε να παίζει κάποιος live.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σκεφτομαι να ανοιξω ενα μουσικο μεζεδοπωλειο χωρητικοτητας μεχρι 150 ατομων(καθιστους) στο Αγρινιο σε κεντρικο μερος. Να το δουλευω καθημερινα μεσημερι βραδυ και να βαζω και δυο live την βδομαδα. Το μεσημερι κανονικα με φαγητο..το βραδυ φαγητο και κρασο-τσιπουροκατασταση. Εχω σκεφτει να βαλω φωτο τυπου φωτορυθμικα και απο ηχο 4 ηχεια +sub.. Το σκεφτομαι εδω και 2 χρονια αλλα επειδη ανοιξα ενα καταστημα εμπορικου τυπου οι σκεψεις σταματησαν. Μου αρεσουν τετοιου τυπου μαγαζια παρα πολυ. Ειμαι 24 χρονων. Εχω βοηθεια απο γονεις(δεν ειναι στο συγκεκριμενο επαγγελμα αλλα εχω καποια οικονομικη βοηθεια και πολυ στηριξη). Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας? Να το προχωρισω? Ευχαριστω πολυ!

Εμένα μου αρέσουν τα αεροπλάνα ... θα ανοίξω αεροπορική.

• Like 14
Δημοσ.

Επειδη εισαι 24 και δεν εχεις καμια σχεση με το χωρο της εστιασης και επειδη αυτο που σκεφτεσαι να ανοιξεις ανηκει στα μαγαζια της νυχτας (με οτι αυτο συνεπαγεται) σου λεω οχι.

Αν οι γονεις σου εχουν τοσο μεγαλη οικονομικη ανεση και εχεις ηδη ενα εμπορικο μαγαζι αραξε.Σε 10 χρονια ακομα εκει θα ειναι τα λεφτα και θα σε περιμενουν.

• Like 1
Δημοσ.

Να πας να δουλεψεις 1 χρονο σερβις σε ενα αντιστοιχο καταστημα. Να το ζησεις απο μεσα. Αλλιως 99% θα χασεις χρηματα.

Ευτχώς που υπάρχουν ακόμα αισιοδοξες φωνές.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι μαγαζιά που έχουν πέραση. Εγώ είμαι υπέρ, αλλά να το κάνεις προσεκτικά και να είσαι όσο μπορείς τυπικός.

Δημοσ.

Είναι μαγαζιά που έχουν πέραση. Εγώ είμαι υπέρ, αλλά να το κάνεις προσεκτικά και να είσαι όσο μπορείς τυπικός.

Έχουν πέραση ναι αλλά πόσα αντέχει η αγορά;

Πήξαμε από καφέ, σουβλακερί, τυροπιταδικα, φούρνους, μεζεδοπωλεία. Αυτή είναι η απάντηση του μέσου Έλληνα στην κρίση :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Πήξαμε από καφέ, σουβλακερί, τυροπιταδικα, φούρνους, μεζεδοπωλεία. Αυτή είναι η απάντηση του μέσου Έλληνα στην κρίση :lol:

Δεν ξέρω πόσα αντέχει, αλλά φαίνεται να αντέχει ακόμα  (παίζουν πολλά ρόλο βέβαια, υπηρεσίες, τιμές, που είναι, τι κόσμο έχει η περιοχή και σε ποιους απευθύνεται κλπ).

Ελληνική καινοτομία, καφέ, φαΐ, ποτό, μουσική κι έχει ο Θεός! :P :D

• Like 2
Δημοσ.

Πρώτα μάθε τα κόλπα της δουλειάς και μετά σκέψου αν θες ακόμα να το ανοίξεις.

Θεσσαλονίκη περιοχή χαριλαου έχει σε απόσταση 20 μέτρων 6-8 μαγαζιά για καφέ, από που να πάρω πείτε μου;

Δηλαδή καταντάει κούραση το όλο θέμα.

Πιστεύω ότι τα 6 θα κλείσουν του χρόνου.

Επίσης τι νόημα έχει να έχεις τράπεζα 50 χιλιάρικα και να κάνεις μαγαζί; Να μην τα φας; οκ δεκτό, στα τρώει όμως το μαγαζί.

Δημοσ.

Πιστεύω θα πετύχεις. Έχουν γυρίσει στη μόδα πάλι τέτοιου είδους μαγαζιά, και γενικά την τελευταία δεκαετία υπάρχει μια μόδα με τα παλιά. Π.χ. Εκεί που την προηγούμενη δεκαετία τα κλασικά καφενεία τα επισκεπτόντουσαν μόνο παππούδες, την τελευταία δεκαετία βλέπεις και νεότερες ηλικίες.

Δε παίρνω και όρκο βέβαια, ότι θα πετύχεις την επόμενη δεκαετία, γιατί οι μόδες αλλάζουν...αλλά εφ'όσον μιλάμε για το τώρα, αν το κάνεις τώρα θα πετύχεις.

Δημοσ.

100% αληθεια

Ειδικα στην περιοχη μου εχω τρελαθει απο τις καφετεριες-τυροπιταδικα-φουρνους.

Ελεος πια.

Και καθε 6 μηνες λουκετο και σε ενα απο αυτα κ ξεφυτρωνουν αλλα 3

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...