Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτησούλα

Θα προμηθευόσασταν κάποιο τζάκι η σόμπα από ηλεκτρονικό κατάστημα;

Προσπαθώ λίγο να καταλάβω την αγορά μιας και είμαι νέος στον χώρο της θέρμανσης. Διαχειρίζομαι ένα eshop με φυσική έδρα και τεράστιο απόθεμα σε τζάκια και σόμπες . Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι είμαστε επαρχία , και αυτό που έχω καταλάβει στον συγκεκριμένο τομέα είναι ότι 

Ειναι δύσκολο για καποιον που είναι στην άλλη άκρη της Ελλάδας να αγοράσει κάτι τέτοιο μέσω ιντερνετ. 

Σε αυτόν τον τομέα παίζουν πολλά ρόλο

- Τι σωλήνες θα χρειαστώ και πόσο θα μου πάρει ο μαστορας

- Πόσο θα χρεωθω μεταφορικά

Το θέμα είναι ότι συναντάω αρκετες δυσκολίες στο θέμα της προώθησης. Έχουμε μεγάλο στοκ , και ειδικά καλές τιμές στα εκθεσιακα κομμάτια. Αλλά υπάρχει δυσκολία

Διαφήμιση κάναμε 1 βδομάδα στο adwords και ηρθε ένας από Πάτρα και αγορασε μια σόμπα

Τωρα τρέχω μια χορηγούμενη facebook και περιμένουμε να μπούμε και στο skroutz

Και να μην πω για τα τζάκια τα οποία ειναι τελειως άλλη περίπτωση

Δεν αναφέρω την σελίδα απλά ρωτάω για να μπορέσω να βγάλω μια άκρη. Τοπικά κάτι κινείται αλλά πανελλαδικά δεν κινείται τίποτα

Δημοσ.

Τζάκι θα έπαιρνα από αυτόν που θα το έβαζε για να έχω ένα άτομο να πρήζω σε περίπτωση προβλήματος. Σκεφτείτε να κάνετε και εγκατάσταση ή να βρείτε δίκτυο συνεργατών για εγκατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως ....ίσως λέω να έκανες επαφές με μαστόρια κατα τόπους....δηλαδή κάνε μια πανελλαδική γύρα...δείξτους τι εμπόρευμα έχεις...τι πλεονεκτήματα έχουν τα δικά σου προιόντα και προσπάθησε να κλείσεις μια προκαθορισμένη τιμή...επίσης προσπάθησε να "μειώσεις" τα μεταφορικά....καλυτερα να ανεβάσεις την τιμή λίγο και να επωμιστείς εσύ μέρος απο τα μεταφορικά παρά να φαίνεται τιμή πώλησης 300 € και μεταφορικά 60€

Δημοσ.

Το θέμα με το δίκτυο συνεργατών είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να στην κάνει κάποιος και να δώσει αυτός στον πελάτη.

Η αρκεί να αγοράσει ο πελάτης και τον ενημερώνεις μετά για τον μάστορα

Μεταφορικά έχουμε δωρεάν μέχρι όμως πρακτορείο Αθήνας η Θεσσαλονίκης. Απο κει και πέρα πληρώνει ο πελάτης για να πάει στην πολη του

Δημοσ.

Σαν μεγαλίτερος θα έλεγα κάτι άλλο.

Αγορές μέσω ίντερνετ κάνουν κυρίως νέοι άνθρωποι και γενικά άτομα νεαρής ηλικίας.

Μία σόμπα ή ένα τζάκι δεν αγοράζουν νέοι άνθρωποι αλλά άνθρωποι  μεγαλίτερης ηλικίας οι οποίοι έχουν

δύο κουσούρια (ευτυχώς εγώ τα έκοψα κάπως) :-D

1.Έχουν από καθόλου έως ελάχιστες γνώσεις από ίντερνετ και ηλεκτρονικού υπολογιστή.

2.Προτιμούν να αγοράζουν ένα πράγμα βλέποντάς το ζωντανά και όχι μέσω κάποιας οθόνης υπολογιστή.

Άρα κατά τη γνώμη μου βρήκες λάθος αντικείμενο να εμπορευτείς μέσω ίντερνετ και πιθανώς ότι και αν κάνεις

μικρή βελτίωση θα δεις προς το καλίτερο

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά αυτά που λες. Το αντικείμενο ήταν έτοιμο και απλά μπήκε στο eshop. Δεν ξεκίνησα δηλαδη από το 0 να αποφασίσω να πουλησω σόμπες η τζάκια  μέσω ιντερνετ. 

Περιμένω να τελειώσει η χορηγούμενη να δω μηπως κανω αλλη μια σε τοπικό επίπεδο και με δωρεαν μεταφορικά στον χώρο του πελάτη

Συν του ότι έχουμε και εγκαταστάτη δικό μας για όλο αυτό

Δημοσ.

Θα αγόραζα υπό προϋποθέσεις και αν ήταν αρκετά καλύτερη η τιμή. Βασική προϋπόθεση νομίζω θα ήταν να μη θέλει κάτι ιδιαίτερο από πλευράς εγκατάστασης, να είναι κάτι που μπορώ να εγκαταστήσω χωρίς τεχνικό δηλαδή.

(Σου στέλνω και pm μήπως έχετε κάτι μου ενδιαφέρει :) ).

• Like 2
Δημοσ.

Αυτά τα προϊόντα που λες τα αγοράζεις μόνο από κάποιον που αναλαμβάνει και την ευθύνη της εγκατάστασης γιατί αλλιώς αν κάτι πάει στραβά ο τεχνικος τα ρίχνει στον έμπορο και ο έμπορος στον τεχνικό.

Εγώ προσωπικά ένα τέτοιο προϊόν,που είναι ακριβό,και που είναι μπελαλίδικο στην εγκατάσταση δεν θα το αγόραζα από ένα μαγαζί που δεν είναι κοντά μου και που απλά θα μου το παρέδιδε σε ένα πρακτορείο.

Δημοσ.

Νομίζω πως καλύτερα θα ήταν να προσπαθήσεις να σπρώξεις περισσότερο τις σόμπες, αν μιλάμε για ξυλόσομπες πχ που την εγκατάσταση θα μπορούσε να την κάνει και ο ίδιος ο πελάτης...

Επίσης αν είχες τα λεφτά και μπορούσες για 1 μήνα να διαφημιστείς σε καμιά εκπομπή τύπου Αννίτας Πάνιας που παρακολουθούν μεγάλες ηλικίες πιστεύω πως θα ξεσκιζόσουν στο Ευρώ

Δημοσ.

Το θέμα με το δίκτυο συνεργατών είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να στην κάνει κάποιος και να δώσει αυτός στον πελάτη.

Η αρκεί να αγοράσει ο πελάτης και τον ενημερώνεις μετά για τον μάστορα

Μεταφορικά έχουμε δωρεάν μέχρι όμως πρακτορείο Αθήνας η Θεσσαλονίκης. Απο κει και πέρα πληρώνει ο πελάτης για να πάει στην πολη του

Δεν νομιζω οτι τα συγκεκριμενα ειδη που πουλας εχουν κατι το ιδιαιτερο ως προς τον βαθμο δυσκολιας στην προωθηση σε σχεση με αλλα προιοντα.Τι σχεση εχεις εσυ που θα πουλησεις το τζακι με τον τεχνιτη που θα το περασει και γιατι πρεπει να σε νοιαζει εσενα ποσο θα στοιχισει στον πελατη η εγκατασταση?Υπαρχουν πχ ενα σωρο eshops που πουλανε ανταλακτικα αυτοκινητων,ειναι υπευθυνοι για το που θα βρει συνεργειο ο πελατης ή ποσο θα του παρουν για να του περασουν το ανταλακτικο?Καμια σχεση,εσυ πουλας ενα προιον,εισαι υπευθυνος μονο για το προιον.

Τωρα σε περιπτωση αστοχιας νομιζω πολυ ευκολα μπορει καποιος με γνωσεις να καταλαβει αν φταει το ιδιο το προιον ή ο εγκαταστατης.Το λεω για το παιδι πιο πανω που ειπε οτι προτιμαει να αγορασει απο καποιον που θα μπορει να πρηζει αν συμβει κατι.Εστω οτι παρω εγω ενα τζακι απο τον α και μου το εγκαταστησει ο β,αν αυτο καπνιζει,τι σχεση εχει ο α?Αν μετα απο 1-2 μηνες πχ ανοιξει το μαντεμι,ε τοτε θα απευθυνθω στον α,ξεκαθαρα πραγματα.Εγω νομιζω οτι καλα το πας,απλα θελει τον χρονο του.

Περισυ εψαχνα για ξυλολεβητα και κοιτουσα στο ιντερνετ.Ειναι 1-2 online μαγαζια πολυ δυνατα,με μεγαλη ποικιλια και τιμες χωμα.Απλα υπαρχει ανταγωνισμος οπως παντου,υπομονη και προσπαθεια(για καλες τιμες) θελει και διαφημηση οπου μπορεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...