idomeneas7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Αποφάσισα να ξασπρίσω τα δόντια μου και μου έδωσε ο οδοντρίατρος μια μασέλα και κάτι ζελεδάκια να τα βάζω για δέκα μέρες και μετά θα με ξαναδεί. Είπε να μην τρώω και πίνω πράγματα με χρωστικές ή όξινα, δηλαδή όχι καφέ, τσάι, χυμό, κόκκινο κρασί, αναψυκτικά (ίσως μόνο κόκα κόλα, δεν κατάλαβα καλά)...τέλος πάντων, πίνω μόνο νερό και γάλα και δεν τρώω λεμονάτα, σαουερκράουτ και τέτοια. 'Εχει κάνει κανένας να κουτσομπολέψουμε? Μετά από πόσες μέρες βλέπεις διαφορά? Αυτό που η μασέλα σου φέρνει εμετό το έχουν όλοι ή είμαι από τους τυχερούς?
txcellas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Σου πηρε δηλαδη τα αποτυπωματα του δοντιου; Ποσο βγηκε; Εγω εκανα τη μεθοδο τυπου led με φακους. Τοσο ο οδοντογιατρος οσο και οσα διαβασα η πιο εγκυρη, αξιοπιστη,σωστη αλλα και ακριβη μεθοδος ειναι η δικια σου!
Ψιτ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Γω χω μασελάκι που μου έφτιαξε ο οδοντιατρος με εκμαγείο. Ουσιαστικά είναι μια διάφανη θήκη που βάζεις την ουσία. Δε μου πε τίποτα τι φαγητό ή ποτό να αποφεύγω. Το μόνο που είπε, να αγοράζω τη λευκαντική κρέμα από οδοντιατρείο κι όχι από το φαρμακείο για να αποφεύγω κάποιες ενεργες ουσίες που καταστρέφουν το σμάλτο (ούτε θυμάμαι ποιες). Σε μία εβδομάδα, τα δοντια ήταν λευκά. 1
txcellas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Γω χω μασελάκι που μου έφτιαξε ο οδοντιατρος με εκμαγείο. Ουσιαστικά είναι μια διάφανη θήκη που βάζεις την ουσία. Δε μου πε τίποτα τι φαγητό ή ποτό να αποφεύγω. Το μόνο που είπε, να αγοράζω τη λευκαντική κρέμα από οδοντιατρείο κι όχι από το φαρμακείο για να αποφεύγω κάποιες ενεργες ουσίες που καταστρέφουν το σμάλτο (ούτε θυμάμαι ποιες). Σε μία εβδομάδα, τα δοντια ήταν λευκά. ποσο πηγε να σου κανει μασελακι κλπ κλπ;
Unabomber Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 $150 @#$@%@$%#$^$!@#$ $230 πριν απο κανα 6μηνο...... 1
idomeneas7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Εμένα είναι λίγο ακριβός και το ξέρω αλλά δεν με νοιάζει γιατί είναι πάρα πολύ καλός. Σύνολο 300, με τις επισκέψεις, 8 συριγγες ζελεδακι, τις μασελες, τις οδοντοκρεμες και το ΦΠΑ. Μετά κρατάς τη μασέλα και όταν ξαναχρειαστείς μπορείς να πάρεις ζελέδια online, είναι αρκετά φτηνά.
bleeding rose Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 κ εμενα η δικια μου 200 μου ειχε πει... να ρωτησω κατι οσους εχετε κανει σε περιπτωση που τα δοντια δεν εχουν ολα την ιδια αποχρωση καποια ειναι πιο σκουρα εχει το ιδιο αποτελεσεμα? αποκτησατε καμια ευαισθησια μετα? σας ποναγαν καθολου τα φαρμακα στα δοντια? κ ποσο κρατησε το αποτελεσμα? καλα παιζει ρολο κ το τι τρως βεβαια..
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Εγω εχω κανει και αυτη με τα ζελεδια και αυτην με το led. Η κρέμα με ειχε ταραξει στον πονο τα βράδια, ξυπνούσα απο οξυ πονο που τρυπαγε το δόντι. Περνουσε αμεσα βέβαια αλλα με ξυπνουσε. Πλακα πλακα πρεπει να ξανακάνω γιατι αυτα τα ειχα κανει οσο καπνιζα και ισως χρειάζεται παλι.
vradypous Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Εγω εχω κανει και αυτη με τα ζελεδια και αυτην με το led. Η κρέμα με ειχε ταραξει στον πονο τα βράδια, ξυπνούσα απο οξυ πονο που τρυπαγε το δόντι. Περνουσε αμεσα βέβαια αλλα με ξυπνουσε. Πλακα πλακα πρεπει να ξανακάνω γιατι αυτα τα ειχα κανει οσο καπνιζα και ισως χρειάζεται παλι. Τελικά σε ποια από τις 2 είδες καλύτερα αποτελέσματα; Δεν μας ενδιαφέρει αν πόναγες κύριε αλλά αν έγιναν τα δόντια σου άσπρα.
Ntinaras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 $150 μονο για το μασελακι? Εμενα η ολη διαδικασια εκανε 150 για μασελακι και 2 σωληναρια. μετα πηρα και τριτο με αλλα 30.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Τελικά σε ποια από τις 2 είδες καλύτερα αποτελέσματα; Δεν μας ενδιαφέρει αν πόναγες κύριε αλλά αν έγιναν τα δόντια σου άσπρα. Και στα δυο πάνω-κάτω το ιδιο αποτέλεσμα ηταν. Ίσως λιγο καλυτερο με τα ζελεδια. Αλλα πονος ε 1
efo355 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Γω χω μασελάκι που μου έφτιαξε ο οδοντιατρος με εκμαγείο. Ουσιαστικά είναι μια διάφανη θήκη που βάζεις την ουσία. Δε μου πε τίποτα τι φαγητό ή ποτό να αποφεύγω. Το μόνο που είπε, να αγοράζω τη λευκαντική κρέμα από οδοντιατρείο κι όχι από το φαρμακείο για να αποφεύγω κάποιες ενεργες ουσίες που καταστρέφουν το σμάλτο (ούτε θυμάμαι ποιες). Σε μία εβδομάδα, τα δοντια ήταν λευκά. Ο οδοντοτεχνίτης στην έφτιαξε. Γενικά να ξέρετε πως οποιαδήποτε τεχνητή εργασία μπαίνει στο στομα φτιάχνετε από οδοντοτεχνίτη.
fylatos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Καλά μασελάκι για λεύκανση δεν είναι κάτι να κάνεις και στο ιατρείο. Δε μιλάμε για ολική. Και ναι υπάρχουν αρκετοί που το κάνουν
Ψιτ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Υποπτεύομαι πως ο οδοντοτεχνίτης την έφτιαξε, αλλά ολη η διαδικασία που απαιτούσε την παρουσία μου έγινε από τη βοηθό του οδοντίατρου. Τα $150 είναι τιμή Νέας Ορλεάνης, 7 σωληνάρια με την ουσία έκαναν $50. Χρησιμοποιούσα 0.5 κάθε μέρα για 7 ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού και μου είχε πει πως αν χρειαστεί να συνεχίσω για 2-3 μέρες ακόμα. Έχεις μία περιέργη αισθηση, όχι ακριβως πόνου, αλλα σαν να αλλάζει το pH και η θερμοκρασία γύρω από τα ούλα . Να σημειώσω εδώ πως δεν είχα ποτέ στη ζωή μου πονόδοντο και ότι η πιο περίπλοκη διαδικασία που έχω υποστεί είναι καθαρισμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα