volos27 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 εμενα καποτε μου εφυγε η γεφυρα κ ειχα απιστευτα δοντια ,αορατα
efo355 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Υποπτεύομαι πως ο οδοντοτεχνίτης την έφτιαξε, αλλά ολη η διαδικασία που απαιτούσε την παρουσία μου έγινε από τη βοηθό του οδοντίατρου. Τα $150 είναι τιμή Νέας Ορλεάνης, 7 σωληνάρια με την ουσία έκαναν $50. Χρησιμοποιούσα 0.5 κάθε μέρα για 7 ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού και μου είχε πει πως αν χρειαστεί να συνεχίσω για 2-3 μέρες ακόμα. Έχεις μία περιέργη αισθηση, όχι ακριβως πόνου, αλλα σαν να αλλάζει το pH και η θερμοκρασία γύρω από τα ούλα . Να σημειώσω εδώ πως δεν είχα ποτέ στη ζωή μου πονόδοντο και ότι η πιο περίπλοκη διαδικασία που έχω υποστεί είναι καθαρισμός. Ο οδοντίατρος παίρνει μέτρα και τα στέλνει στον οδοντοτεχνίτη. Ο οδοντοτεχνίτης κατασκευάζει την τεχνητή εργασία και τη δίνει στον οδοντίατρο.Αυτό που λέω γίνεται σε όλες τις τεχνητές εργασίες
idomeneas7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Εγω εχω κανει και αυτη με τα ζελεδια και αυτην με το led. Η κρέμα με ειχε ταραξει στον πονο τα βράδια, ξυπνούσα απο οξυ πονο που τρυπαγε το δόντι. Περνουσε αμεσα βέβαια αλλα με ξυπνουσε. Πλακα πλακα πρεπει να ξανακάνω γιατι αυτα τα ειχα κανει οσο καπνιζα και ισως χρειάζεται παλι. Πόσες μέρες έκανες τους ζελέδες?
fylatos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Ο οδοντίατρος παίρνει μέτρα και τα στέλνει στον οδοντοτεχνίτη. Ο οδοντοτεχνίτης κατασκευάζει την τεχνητή εργασία και τη δίνει στον οδοντίατρο. Αυτό που λέω γίνεται σε όλες τις τεχνητές εργασίες Απλούστευση και δεν αφορά όλες τις τεχνητές εργασίες. Εξαρτάται από την εξειδίκευση του άλλου. Εκτός αν κάνεις και διαγνωστικό κέρωμα πχ
Dagobert Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μιας και λέμε για λεύκανση, καλή οδοντόπαστα που να ασπρίζει τα δόντια υπάρχει;
fylatos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μιας και λέμε για λεύκανση, καλή οδοντόπαστα που να ασπρίζει τα δόντια υπάρχει; Όχι κάνουν ή camouflage με μπλε χρώμα ή απομακρύνουν επιφανειακούς λεκέδες μόνο με αποτριβή 1
eidikos33 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 σκεφτομαι και εγω να κανω λευκανση με ποιον τροπο προτινεται οτι ειναι ο καλυτερος? επισης εχω ενα δοντι το οποιο ειναι με θηκη παιζει καποιο ρολο αυτο?
efo355 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Απλούστευση και δεν αφορά όλες τις τεχνητές εργασίες. Εξαρτάται από την εξειδίκευση του άλλου. Εκτός αν κάνεις και διαγνωστικό κέρωμα πχΣυγγνώμη θες να κατσουμε να κάνουμε ανάλυση τι ακριβώς κάνει ο γιατρός και ο τεχνίτης; Μιλάμε απλά εδώ... 1
idomeneas7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Εγω εχω κανει και αυτη με τα ζελεδια και αυτην με το led. Η κρέμα με ειχε ταραξει στον πονο τα βράδια, ξυπνούσα απο οξυ πονο που τρυπαγε το δόντι. Περνουσε αμεσα βέβαια αλλα με ξυπνουσε. Πλακα πλακα πρεπει να ξανακάνω γιατι αυτα τα ειχα κανει οσο καπνιζα και ισως χρειάζεται παλι. Να επιβεβαιώσω πως ισχύει αυτό με τον πόνο που σου τρυπάει το δόντι, μόλις με έπιασε και ξαφνιάστηκα από το πόσο απότομα ήρθε. 'Οντως περνάει γρήγορα. Από περιέργεια, ξέρουμε τι είναι αυτό? 1
fylatos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Είναι ευαισθησία της οδοντίνης. Προκαλείται από το χαμηλό pH του λευκαντικού διαλύματος συνήθως. Βοηθάει μια οδοντόκρεμα κατά της ευαισθησίας και η αποφυγή ζεστού κρύου. Μετά την επιφανειακή επαναλάτωση της περιοχής η ευαισθησία φεύγει. 2
idomeneas7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Και υποτίθεται αυτό που έχω είναι με ουδέτερο pH...
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Πόσες μέρες έκανες τους ζελέδες? Δε θυμαμαι, μη γραψω καμια βλακεια, θα ελεγα καμια βδομαδα πανω κατω. Και υποτίθεται αυτό που έχω είναι με ουδέτερο pH... Στην Ελευσινα ειναι ο γιατρος παρεμπιπτοντως?
fylatos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Και υποτίθεται αυτό που έχω είναι με ουδέτερο pH...Ναι ακόμα και αυτά με το ουδέτερο pH αν και σε μικρότερο βαθμό προκαλούν ευαισθησία. Η λευκαντική ουσία είναι το υπεροξείδιο του υδρογόνου (οξυζενέ) σε εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση. Προκαλεί αφαλάτωση επίσης όπως και μετουσίωση πρωτεϊνών στην επιφάνεια της οδοντίνης. Η οδοντίνη που είναι ακάλυπτη στον αυχένα του δοντιού περιλαμβάνει κάτι δομές που ονομάζονται οδοντινικά σωληνάρια. Ουσιαστικά σκέψου είναι σαν μικροσκοπικά σωληνάρια που πάνε ως μεεεεσα στο δόντι ως τις νευρικές απολήξεις. Έχουν μέσα ένα υγρό και κανονικά έχουν μια τάπα από ανόργανα και οργανικά συστατικά. Αυτή η τάπα φεύγει και τα υγρά αλλάζουν θέση και προκαλούν ηλεκτρικό φορτίο που προκαλεί ηλεκτρική διέγερση του νεύρου και πόνο. Μόλις δημιουργηθούν ξανά οι τάπες παύει να πονάει το δόντι. Επίσης για τον ίδιο λόγο καλό είναι μετά την λεύκανση να αποφύγουμε χρωστικές. Γιατί είναι πιο εύκολο να γεμίσει η οδοντίνη από αυτές (όλα τα παραπάνω εντελώς μπακάλικα και όσο πιο κατανοητά γίνεται). http://teethwhiteningathometips.com/wp-content/uploads/2017/03/dental-tubules-sensitivity.jpg 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα