webparts Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μηπως γουσταριζεστε και δεν το ξερετε? Μαθε τι παιζει,αν δεν γουσταριζεστε περιμενε να αλλαξει η ωρα που νυχτωνει νωρις και πατα της 2-3 μπουνιες στο κεφαλι,μετα θα δει τη ζωη με αλλο ματι. 2
lactate Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειναι ερωτικό το θεμα. Εγώ δεν τη γουστάρω και αυτή έχει γκόμενο με τον οποίο την έχω ακούσει 10000 φορές να μιλάει στ τηλέφωνο σαν χαζοερωτευμένο κοριτσάκι.
Racerr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μηπως γουσταριζεστε και δεν το ξερετε? Μαθε τι παιζει,αν δεν γουσταριζεστε περιμενε να αλλαξει η ωρα που νυχτωνει νωρις και πατα της 2-3 μπουνιες στο κεφαλι,μετα θα δει τη ζωη με αλλο ματι. κάτι άλλο να της πατήσει κι αν μην είναι ερωτικό το θέμα δεν ξέρεις τις ορέξεις του καθενός
hexenlord Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Θα σχολιασω με βαση αυτα που εχει πει ο νηματοθετης γιατι να κανουμε υποθεσεις για την αλλη μερια δεν εχει νοημα αφου δεν μπορουμε να την ακουσουμε. Εφοσον λοιπον τα πραγματα ειναι οπως τα λεει ο μεσιε, η τυπισσα ειναι κλασσικη περιπτωση βλαβης, παιρνει και ενα-δυο ποντους στην psycho scale παραπανω επειδη ειναι γυναικα, αρα κατα πασα πιθανοτητα λιγοτερο ικανη να χειριστει καταστασεις που (της) προκαλουν (συναισθηματικη) φορτιση/αγχος/στρες. Η λυση ειναι απλη και αναφερθηκε, δεν της δινεις την παραμικρη σημασια, απλως τα βασικα-επαγγελματικα. Σε πρωτη φαση (φαση εκπληξης) θα απορησει/μπερδευτει με την συμπεριφορα σου αυτο ομως θα περασει πολυ πολυ γρηγορα στο βητα σταδιο την ωρα που θα κανει κικ-ιν το "ξερεις ποια ειμαι εγω, ειμαι η παλια, τομλας να μη μου δινει σημασια" - με αλλα λογια το αττεντιον χορ. Σταδιο δυο λοιπον, κονφροτεισον, που λογικα θα γινει με το να σε «πειραξει» για κατι ειτε φανερα (αν της την εχει δωσει πολυ) ειτε πισωπλατα (βλεπε παλι συναδελφους και/η προισταμενο). Μπορει δλδ να εχεις σκηνικα τυπου «Εκεινο το ριπορτ που σου εδωσα πριν 2 χρονια, το εχεις ακομη γιατι θελω να δω κατι, τι δεν το κρατησες, πως θα κανω τη δουλεια μου εγω τωρα, ξερεις ποσο πνιγμενη ειμαι, με πηγαινεις πισω» η να τα μαθεις απο...τριτους αν ακολουθησει την πισω οδο. Φαση τρια, απαντηση: Λεκτικα τη γειωνεις με το παραμικρο, θα ειναι λιγο ενοχλητικο στην αρχη αλλα θα σπασουν τα νευρα της πολυ γρηγορα και θα τα παρατησει. Γειωματα σαν αυτο που αναφερθηκε ειναι πολυ καλα «Σε παρακαλω, εχω δουλεια τωρα, το συζηταμε αργοτερα (δλδ.ποτε!)», παντα με το σεις και με το σας (προετινω) ωστε να μην εχει εναυσμα να σε κατηγορησει για αττιτιουντ (πιστευω πως θα προσπαθησει ετσι και αλλιως να το κανει και αυτο). Καποια στιγμη να εισαι και προετοιμασμενος πως ισως σκασει ηχηρο μπαμ (red alert mode) οπου εκει χρησιμοποιεις το ολ-ταιμ-κλασσικ «δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου, αν εχεις κατι σε παρακαλω συζητησε το με τον προισταμενο, ειμαι πολυ απασχολημενος, επηρεαζεις τους υπολοιπους εργαζομενους αρνητικα». Φαση τρια, απαντηση σε πισωπλατη μαχαιρια: Εκει σοβαρο παραγοντα παιζει η σχεση σου με τον προισταμενο. Μην ξεχνας οτι μπορει να ειναι τσιρακι της και να ειναι φυτεμενη (εκεινη δλδ να νομιζει οτι κανει λειτουργημα που σε δινει, αλλα στην ουσια να την χωνει ο αλλος για να κραταει μπουκς για σενα. Αλλα ακομη και αυτο να ειναι, οπως λες εισαι καθαρος επομενως δεν συντρεχει ανησυχια. Πας λοιπον στον μεσσιε λε ντιρεκτερ και του λες τι ακριβως εκανε, εαν εχεις μαρτυρα ακομη καλυτερα και αραδιαζεις ενα καρο (καλες-ορθες) σαχλαμαρες για το πως η αρνητικοτητα της επηρεαζει την ομαδα, ισως ακομη και την παραγωγικοτητα αλλα φροντισε να τα συνδεσεις τεχνιεντως (συνδεονται). Τα παραπανω φυσικα αφου θες το τραβηξεις επισημα καθως απο εκει και περα δεν υπαρχει δρομος γυρισμου ουτε για την σχεση σου με τη μανδαμ (σιγουρα θα χειροτερεψει) αλλα και με τον μεσιε (μπορει να καλυτερεψει, μπορει να χειροτερεψει - εξαρταται απο το ποσο «χρειαζεται» ο μεσσιε την τυπισσα, αυτο μονο εσυ μπορεις να το μετρησεις/ξερεις». Αυτα απο μενα, σου λεω πως εχω αντιμετωπισει παρομοιες καταστασεις σε πολυ χειροτερο βαθμο, καθως προκειτε για αλλες εθνικοτητες οπου μπαινουν και αλλοι ακομη σοβαροτεροι παραγοντες στο πως θα χειριστεις την κατασταση (κλικες εθνικοτητας, μη σε πουν ρατσιστη, μισος απο εθνικοτητα σε εθνινοτηατ κοκ).
webparts Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Αυτο με το Εφοσον λοιπον τα πραγματα ειναι οπως τα λεει ο μεσιε, η τυπισσα ειναι κλασσικη περιπτωση βλαβης, παιρνει και ενα-δυο ποντους στην psycho scale παραπανω επειδη ειναι γυναικα, αρα κατα πασα πιθανοτητα λιγοτερο ικανη να χειριστει καταστασεις που (της) προκαλουν (συναισθηματικη) φορτιση/αγχος/στρες. Η λυση ειναι απλη και αναφερθηκε, δεν της δινεις την παραμικρη σημασια, απλως τα βασικα-επαγγελματικα. Σε πρωτη φαση (φαση εκπληξης) θα απορησει/μπερδευτει με την συμπεριφορα σου αυτο ομως θα περασει πολυ πολυ γρηγορα στο βητα σταδιο την ωρα που θα κανει κικ-ιν το "ξερεις ποια ειμαι εγω, ειμαι η παλια, τομλας να μη μου δινει σημασια" - με αλλα λογια το αττεντιον χορ. Σταδιο δυο λοιπον, κονφροτεισον, που λογικα θα γινει με το να σε «πειραξει» για κατι ειτε φανερα (αν της την εχει δωσει πολυ) ειτε πισωπλατα (βλεπε παλι συναδελφους και/η προισταμενο). Μπορει δλδ να εχεις σκηνικα τυπου «Εκεινο το ριπορτ που σου εδωσα πριν 2 χρονια, το εχεις ακομη γιατι θελω να δω κατι, τι δεν το κρατησες, πως θα κανω τη δουλεια μου εγω τωρα, ξερεις ποσο πνιγμενη ειμαι, με πηγαινεις πισω» η να τα μαθεις απο...τριτους αν ακολουθησει την πισω οδο. Φαση τρια, απαντηση: Λεκτικα τη γειωνεις με το παραμικρο, θα ειναι λιγο ενοχλητικο στην αρχη αλλα θα σπασουν τα νευρα της πολυ γρηγορα και θα τα παρατησει. Γειωματα σαν αυτο που αναφερθηκε ειναι πολυ καλα «Σε παρακαλω, εχω δουλεια τωρα, το συζηταμε αργοτερα (δλδ.ποτε!)», παντα με το σεις και με το σας (προετινω) ωστε να μην εχει εναυσμα να σε κατηγορησει για αττιτιουντ (πιστευω πως θα προσπαθησει ετσι και αλλιως να το κανει και αυτο). Καποια στιγμη να εισαι και προετοιμασμενος πως ισως σκασει ηχηρο μπαμ (red alert mode) οπου εκει χρησιμοποιεις το ολ-ταιμ-κλασσικ «δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου, αν εχεις κατι σε παρακαλω συζητησε το με τον προισταμενο, ειμαι πολυ απασχολημενος, επηρεαζεις τους υπολοιπους εργαζομενους αρνητικα». Εισαι σεξιστης και ντροπη σου ! Kατα τα αλλα αυτα που λες τα εχω χρησιμοποιησει και εγω με επιτυχια. Απολυτη αδιαφορια και οταν επρεπε πραγματικα να απαντησω τη γειωνα πολυ ασχημα αλλα παντα τυπικα. 1
~mxls~ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Πρόβλημα με μία συνάδελφο; Δηλαδή αν είχες παντού με γυναίκες να κάνεις;
webparts Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Πρόβλημα με μία συνάδελφο; Δηλαδή αν είχες παντού με γυναίκες να κάνεις; Κατι καταλαβες λαθος,ο φιλος εχει προβλημα μονο με τη συγκεκριμενη. Γενικοτερα οταν δουλευεις με γυναικες,ειδικα αν θεωρουν οτι ειναι σε θεση ισχυος σιγουρα θα συναντησεις καποιες που θα δημιουργουν προβληματα. Προσφατα υπεπεσε στην προσοχη μου σερβιτορα που επειδη ηταν καιρο στο μαγαζι νομιζε οτι ειναι προισταμενη και φεροταν απαισια σε ολο το προσωπικο. Οχι οτι δεν υπαρχουν και αντρες που δημιουργουν προβληματα ανευ λογου,αλλα εδω μιλαμε για μια συγκεκριμενη γυναικα.
Leokatana Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 η αδιαφορία ηταν η δικια μου λυση, απλα το καλο σε μενα ειναι οτι η συγκεκριμένη ειναι το ιδιο με ολους αρα είναι η μυγα μες το γαλα. 1
webparts Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 η αδιαφορία ηταν η δικια μου λυση, απλα το καλο σε μενα ειναι οτι η συγκεκριμένη ειναι το ιδιο με ολους αρα είναι η μυγα μες το γαλα. Ποια συγκεκριμενη?
webparts Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Καποιος εχει 2 account και απανταει και απο τα 2 μου φαινεται..
lactate Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Έχω κάνει αυτό που λέτε οι περισσότεροι την αγνοώ, αλλά φοβάμαι καμιά μέρα μην πάρω ανάποδες και προσπαθώ να το αποφύγω. Να σκεφτείτε ότι με εμένα έχει την καλύτερη συμπεριφορά. Είναι ένα παιδί που έχουμε που κάνει την πρακτική του το οποίο είναι διστακτικό και του χει αλλάξει τα φώτα. Όλο τη ρωτάει πχ ¨είναι οκ αυτο ετσι όπως το έκανα;" και αυτή παίρνει μια έκφραση του στυλ "άισχος είναι αλλά θέλω να είμαι καλή μαζί σου" και του λέε όχι. Ενώ δεν ισχύει. Απλά τον βάζει να κάνει τσάμπα κόπο. Στα δικά μου περιστατικά του έχω πει απευθείας να μιλάει με εμένα για να γλιτώσει το παιδί. Σε μια άλλη κοπέλα που έχουμε κατάφερα και τη γλίτωσα από την άλλη και την έχω στείλει σε άλλο χώρο. Αυτή η συνάδελφος είναι καλή στη δουλειά της, απλά είναι κακιασμένη ουσιαστικά. Μόνο λόγω παλαιότητας κάνει ότι κάνε. Ούτε πρύτανης δεν έχει τέτοιο υφάκι. 1
Zerg13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μπραβο σου που βοηθας και καλα κανεις, αλλα ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του. Μην περιμενεις ελεος απο κανεναν.
agamoi-thytai Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Έχω κάνει αυτό που λέτε οι περισσότεροι την αγνοώ, αλλά φοβάμαι καμιά μέρα μην πάρω ανάποδες και προσπαθώ να το αποφύγω. Να σκεφτείτε ότι με εμένα έχει την καλύτερη συμπεριφορά. Είναι ένα παιδί που έχουμε που κάνει την πρακτική του το οποίο είναι διστακτικό και του χει αλλάξει τα φώτα. Όλο τη ρωτάει πχ ¨είναι οκ αυτο ετσι όπως το έκανα;" και αυτή παίρνει μια έκφραση του στυλ "άισχος είναι αλλά θέλω να είμαι καλή μαζί σου" και του λέε όχι. Ενώ δεν ισχύει. Απλά τον βάζει να κάνει τσάμπα κόπο. Στα δικά μου περιστατικά του έχω πει απευθείας να μιλάει με εμένα για να γλιτώσει το παιδί. Σε μια άλλη κοπέλα που έχουμε κατάφερα και τη γλίτωσα από την άλλη και την έχω στείλει σε άλλο χώρο. Αυτή η συνάδελφος είναι καλή στη δουλειά της, απλά είναι κακιασμένη ουσιαστικά. Μόνο λόγω παλαιότητας κάνει ότι κάνε. Ούτε πρύτανης δεν έχει τέτοιο υφάκι. Πιθανόν είναι κ@κογ@μημενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα