Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο .Αν υπαρχει ας κλειδωθει το δικο μου .

Χρησιμοποιω κυριως ΗΣΑΠ ή metro περιστασιακα οπου το αυτοκινητο ειναι προβλημα.

Ποτε σταματαει το κλασικο χαρτινο εισητηριο ? Το ηλεκτρονικο λειτουργει ηδη ?

Αν παρω ενα ηλεκτρονικο των 5 διαδρομων εναντι 7 ευρω πως μπορω να ξερω τι υπολοιπο εχει καθε φορα αν το χρησιμοποιοω μονο περιστασιακα ?

Αν εξαντληθει θελει αγορα αλλου των 5 διαδρομων ?

Αν δεν κανω λαθος ισχυει για ολα τα ΜΜΜ σωστα ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

μιας και είναι το μόνο θέμα που βρίσκω περί εισιτηρίων, ρωτώ και εγώ: εμείς οι Αθηναίοι που σπουδάζουμε εκτός Αθήνας, εάν έρθουμε 2 βδομάδες (χριστούγεννα) στην Αθήνα, τι κάνουμε; κόβουμε χάρτινα; βγάζουμε κάρτα; έχω μπερδευτεί. για λίγες διαδρομές μόνο

Δημοσ.

Παρακαλω να κρατησουμε καποιο εππεδο να μην κλειδωθει το θεμα ...Ο καθενας εχει τις αποψεις του αλλα η πραγματικοτητα ειναι αυτη .

μιας και είναι το μόνο θέμα που βρίσκω περί εισιτηρίων, ρωτώ και εγώ: εμείς οι Αθηναίοι που σπουδάζουμε εκτός Αθήνας, εάν έρθουμε 2 βδομάδες (χριστούγεννα) στην Αθήνα, τι κάνουμε; κόβουμε χάρτινα; βγάζουμε κάρτα; έχω μπερδευτεί. για λίγες διαδρομές μόνο

Απο οτι ακουσα οταν δεν υπαρχουν πια  χαρτινα μειωμενα δεν θα υπαρχουν ηλεκτρονικα μειωμενα φοιτιτικα αλλα μονο η μηνιαια ηλεκτρονικη καρτα  . Με επιφυλλαξη .

Δημοσ.

έχω και εγώ απορία για το πως θα γίνετε η χρέωση. ανάλογα την απόσταση που θα διανύουμε, ανάλογα τις στάσεις, τον χρόνο ή κάπως αλλιώς;

Δημοσ.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...