Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, malaperda είπε

Ισχύει ή όχι το 30 days refund policy όπως περιγράφεται εδώ:

Ισχύει μόνο αν το πακέτο σου είναι "Fast delivery"

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημερα.θελω να αγορασω καποια προιοντα τα οποια ειναι bundle deals και καποια δεν ειναι, σε αυτην την περιπτωση ξεχωριστη παραγγελια πρεπει να γινει;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, iliata2410 είπε

καλημερα.θελω να αγορασω καποια προιοντα τα οποια ειναι bundle deals και καποια δεν ειναι, σε αυτην την περιπτωση ξεχωριστη παραγγελια πρεπει να γινει;

Ναι, τα Bundle deals έχουν ξεχωριστό καλάθι που μόνο όταν πατάς στα Bundle deals φαίνεται.

Αν τα άλλα προϊόντα ειναι Choice (Θα ειναι ξεχωριστή παραγγελία από τα Bundle) και γίνουν στο ίδιο διάστημα, πιο πιθανό να γίνουν ενοποίηση με τα Bundle.

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα παραγγελία σήμερα 4 αντικείμενα με choice αξίας 21 ευρώ.πληρωσα με  paypal .Επειδή ξέχασα κάποια άλλα πράγματα να παραγγείλω,μπορώ ακόμα και σήμερα να κάνω ξεχωριστή παραγγελία; Η καλύτερα να περιμένω να αποσταλούν τα άλλα αντικείμενα,και μετά να κάνω την δεύτερη; Θέλω να καταλήξω αν μέσα στην ίδια ημέρα μπορώ και άλλα προϊόντα να πάρω,η αν επηρεάζει κάτι αυτό.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Λοιπόν έκανα παραγγελία σήμερα 4 αντικείμενα με choice αξίας 21 ευρώ.πληρωσα με  paypal .Επειδή ξέχασα κάποια άλλα πράγματα να παραγγείλω,μπορώ ακόμα και σήμερα να κάνω ξεχωριστή παραγγελία; Η καλύτερα να περιμένω να αποσταλούν τα άλλα αντικείμενα,και μετά να κάνω την δεύτερη; Θέλω να καταλήξω αν μέσα στην ίδια ημέρα μπορώ και άλλα προϊόντα να πάρω,η αν επηρεάζει κάτι αυτό.

Μπορείς να κάνεις όσες θέλεις. Εφόσον θα γίνει τόσο γρήγορα η δεύτερη, αν όλα τα προϊόντα μαζί δεν γίνεται πολύ μεγάλο το δέμα, η δεν ξεπερνάει κάποιο βάρος (νομίζω 2 κιλά) πιο πιθανό να ενοποιηθούν. Θα το καταλάβεις από τα tracking number αν έγινε ενοποιήσει η όχι

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Μπορείς να κάνεις όσες θέλεις. Εφόσον θα γίνει τόσο γρήγορα η δεύτερη, αν όλα τα προϊόντα μαζί δεν γίνεται πολύ μεγάλο το δέμα, η δεν ξεπερνάει κάποιο βάρος (νομίζω 2 κιλά) πιο πιθανό να ενοποιηθούν. Θα το καταλάβεις από τα tracking number αν έγινε ενοποιήσει η όχι

Θα δω τις παραγγελίες αν ειναι ,και θα πράξω ανάλογα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, iliata2410 είπε

Θα δω τις παραγγελίες αν ειναι ,και θα πράξω ανάλογα 

Εσύ παράγγειλε ότι θες να παραγγείλεις, δεν σε απασχολεί αν θα γίνει ενοποίηση η όχι, ετσι και αλλιώς είτε ειναι ένα δέμα είτε παραπάνω, πάλι θα ειναι συστημένα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/7/2025 στις 3:56 ΜΜ, sakisgri είπε

Αυτός ειναι ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης. Για να ανοίξεις dispute πρέπει να περάσουν 90 μέρες από την στιγμή που έστειλε ο πωλητής το δέμα.

Για να δεις πόσες μέρες απομένουν, πας στην παραγγελία, και πατάς επάνω στη φώτο με το προϊόν (όχι στο track) θα δεις πάνω "Awaiting delivery" και πιο κάτω θα γράφει πόσες μέρες απομένουν.

Ενω επρεπε να περιμενω ακομα 24 μερες μου ανοιξε εχθες ζητησα επιστροφη και σημερα μου ηρθε ειδοποιηση απο την τραπεζα οτι εχει γινει επιστροφη χρηματων.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Ενω επρεπε να περιμενω ακομα 24 μερες μου ανοιξε εχθες ζητησα επιστροφη και σημερα μου ηρθε ειδοποιηση απο την τραπεζα οτι εχει γινει επιστροφη χρηματων.

Λογικά διότι δεν είχες ενημέρωση στο tracking για πολύ καιρό.

Screenshot 2025-08-09 025017.png

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/6/2025 στις 12:35 ΜΜ, dimitrismvr__ είπε

Σε αλλα νεα παραγγελια απο 12 Μαιου, με Aliexpress Selection Standard For Special Goods ( super glue το προιον), ειναι κολλημενη απο 23 Μαιου στο Package leaving origin country/region.
Ισως η πρωτη φορα μετα απο 100+ παραγγελιες, που πραγματικα πιστευω οτι δεν θα παραλαβω. 

τελικά την παρέλαβες; μίλησες με τον πωλητή; έχω ένα πακετάκι με ίδιο shipping που για δύο βδομάδες προχωρούσε από τα ενδότερα της κίνας και μετά την τελική πτήση από origin country δεν έχει κάποια ενημέρωση

Δημοσ.

Όταν ένα προϊόν είναι choice και λέει selection standar t,και ένα άλλο δεν είναι choice και λέει chainao for special goods σε αυτή την περίπτωση γίνεται ενοποίηση το πακέτο,και υπερισχύει το selection standart;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iliata2410 είπε

Όταν ένα προϊόν είναι choice και λέει selection standar t,και ένα άλλο δεν είναι choice και λέει chainao for special goods σε αυτή την περίπτωση γίνεται ενοποίηση το πακέτο,και υπερισχύει το selection standart;

Όχι δεν γίνεται.

Το Special goods ειναι για ειδικά υλικά και δεν γίνεται ποτέ ενοποίηση με κάποιο άλλο, ούτε με άλλο Special goods.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, whosethere είπε

τελικά την παρέλαβες; μίλησες με τον πωλητή; έχω ένα πακετάκι με ίδιο shipping που για δύο βδομάδες προχωρούσε από τα ενδότερα της κίνας και μετά την τελική πτήση από origin country δεν έχει κάποια ενημέρωση

Ναι την παρέλαβα κανονικά και ας φαίνοταν κολλημένη για 1 μήνα. Τώρα περιμένω πάλι κάτι με τον ίδιο τρόπο αποστολής και η κατάσταση είναι ίδια, κολλημένη απο 22 ιουλίου.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...