Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, vasilispas είπε

Εαν βρες με 4 ευρω λουρακι αστο να γυρισει πισω....δν πληρωσες ξανα φπα..τελωνειο πληρωσες γιατι μπηκε απο 3η χωρα...ταχετε μπερδεψει...το Αλι μεσω ουγγαριας...ολλανδιας..κτλ δν πληρωνεις τελωνειο γιατι μπαινει ελλαδα απο ευρωπη...τα Αραβικα Εμιρατα κτλ ειναι 3η χωρα

Ξανά θα το πω, μπας και το χωνέψουν μερικοί. Όταν ο πωλητής έχει τρόπο αποστολής 'Cainiao super economy GLOBAL', ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ 'Cainiao super economy' ΣΚΕΤΟ!!! Στον τρόπο αποστολής 'Cainiao super economy', το tracking number τυπώνεται ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ Aliexpress, οπότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! Στον τρόπο αποστολής 'Cainiao super economy GLOBAL', το tracking number τυπώνεται από εξωτερικό σύστημα (της Yanwen logistics), ΚΑΙ ΟΧΙ από το ίδιο το Aliexpress, για αυτό και υπάρχει πρόβλημα!!! ;)

12 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε

Εχω 4 παραγγελίες ,2 με UA και 2 με LP (cainiao), ολες από  2-3 ευρώ. Κατάλαβα θα βρέξει 2,5 ευρα από Τελωνείο 😀 

Στην LP (που λες ότι είναι με Cainiao), δεν θα έχεις πρόβλημα, γιατί όλα τα tracking number από LP........., είναι tracking number της πλατφόρμας του Aliexpress!!! Τυπώνονται δηλ. από την ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ του Aliexpress. Και λογικά, έχεις τρόπο αποστολής 'Cainiao super economy for special goods' για το tracking number από LP!!! Οι 2 παραγγελίες που λες με UA, τι tracking number είναι ακριβώς;

Επεξ/σία από nikosgiann78
  • Like 2
  • Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε

Στην LP (που λες ότι είναι με Cainiao), δεν θα έχεις πρόβλημα, γιατί όλα τα tracking number από LP........., είναι tracking number της πλατφόρμας του Aliexpress!!! Τυπώνονται δηλ. από την ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ του Aliexpress. Και λογικά, έχεις τρόπο αποστολής 'Cainiao super economy for special goods' για το tracking number από LP!!! Οι 2 παραγγελίες που λες με UA, τι tracking number είναι ακριβώς;

Αυτές με LP  είναι όντως με super economy,οι δυο που είναι με global αρχίζουν με UA.Με aliexpress shipping ερχόταν πάντα σπίτι με ΕΛΤΑ, αυτά της cainiao πανε ταχυδρομείο?.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, radiotv είπε

το έχω γράψει και παραπάνω, AliExpress standard shipping έρχεται με συστημένο και AliExpress saver shipping έρχεται με απλό,και τα δύο εκτελωνιζονται στο εξωτερικό και έρχονται σπίτι σας με ΕΛΤΑ μέσα σε 25-40 ημέρες.Όπου βλέπετε Cainiao μακριά και αλάργα, ξαναπληρώνετε ΦΠΑ και τέλη εκτελωνισμου χώρια που θα κάτσει ένα δίμηνο μέχρι να περάσει τελωνείο εδώ.

Εγώ που περιμένω ένα ρολόι με standard shipping χωρίς ΦΠΑ πληρωμένο λόγω του ότι ήταν πάνω από 150, λες να αργήσουν πολύ για να εκτελωνιστεί; Μέσω Ολλανδίας έρχεται στο tracking last update έχει customs clearance successful. Είναι δηλωμένο στα 50$. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε

Αυτές με LP  είναι όντως με super economy,οι δυο που είναι με global αρχίζουν με UA.Με aliexpress shipping ερχόταν πάντα σπίτι με ΕΛΤΑ, αυτά της cainiao πανε ταχυδρομείο?.

Στο 'Cainiao super economy for special goods', είδα ότι χρησιμοποιείται τώρα τελευταία το DEUTSCHE POST. Αν δεν έχει αλλάξει δηλ., θα σου έρθει με ΕΛΤΑ από το Γερμανικό ταχυδρομείο!!!!

4 λεπτά πριν, DejaVu_ είπε

Εγώ που περιμένω ένα ρολόι με standard shipping χωρίς ΦΠΑ πληρωμένο λόγω του ότι ήταν πάνω από 150, λες να αργήσουν πολύ για να εκτελωνιστεί; Μέσω Ολλανδίας έρχεται στο tracking last update έχει customs clearance successful. Είναι δηλωμένο στα 50$. 

Δεν έχω παραγγελίες πάνω από 150 ευρώ, για να σε βοηθήσω. Οπότε, εδώ, κάποιος με εμπειρία σε παραγγελίες πάνω από 150 ευρώ, μπορεί να μας βοηθήσει

Δημοσ.
16 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Καλησπέρα, μια ερώτηση για κάποιον που ίσως γνωρίζει. Για αγορά από tradingshenzhen. Θέλω να κάνω αγορά ακριβού κινητού από το συγκεκριμένο site. Ξέρουμε τι ισχύει από άποψη τελωνείου, αν είναι αξιόπιστο, αν έχει global εκδόσεις? 

Δεν γνωρίζω αλλά άμα ενδιαφέρεσαι για OnePlus αγόρασε από Banggood. Βάζουν συνεχώς sales και με κουπόνι πέφτει ακόμα παραπάνω η τιμή και φυσικά δεν έχεις καθόλου προβλήματα με τελωνείο εάν διαλέξεις για τρόπο αποστολής 

Banggood Express - Comet ή EU Priority Line. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DejaVu_ είπε

Δεν γνωρίζω αλλά άμα ενδιαφέρεσαι για OnePlus αγόρασε από Banggood. Βάζουν συνεχώς sales και με κουπόνι πέφτει ακόμα παραπάνω η τιμή και φυσικά δεν έχεις καθόλου προβλήματα με τελωνείο εάν διαλέξεις για τρόπο αποστολής 

Banggood Express - Comet ή EU Priority Line. 

Δεν υπαρχει το συγκεκριμένο στο bangood. To vivo x70 pro plus με ενδιαφέρει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Δεν υπαρχει το συγκεκριμένο στο bangood. To vivo x70 pro plus με ενδιαφέρει. 

Λογικά θα έχει τελωνείο εάν δεν έρχεται από Ευρωπαϊκή αποθήκη 

@TheoAlex50Επίσης από τι βλέπω στην σελίδα τους υπάρχει ένας τρόπος που λένε αυτοί ότι δεν πληρώνεις customs / tax (Global Priority) λογικά κάτι παρόμοιο με το EU Priority του Banggood αλλά για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το λέει οπότε δυστυχώς κατά 90% θα περάσει τελωνείο. Τώρα αυτά global version δεν υπάρχει κιόλας θα έχει περασμένα google store και τέτοια αλλά σίγουρα θα έχει και κάποια κινέζικα apps μέσα. 

Επεξ/σία από DejaVu_
Δημοσ.

Παιδιά τι παίζει με Αλί; Όλα τα προϊόντα ευρωπαϊκής αποθήκης αδυνατεί λέει να μου τα στείλει οποία διεύθυνση και να βάλω

Δημοσ.
3 ώρες πριν, logo15 είπε

Παιδιά τι παίζει με Αλί; Όλα τα προϊόντα ευρωπαϊκής αποθήκης αδυνατεί λέει να μου τα στείλει οποία διεύθυνση και να βάλω

συνηως το κανει με αποθηκες γαλλιας , γενικα στα πιο πολλα ειναι μουφα η ευρωπαικη αποθηκη ( δεν ειναι αποθηκες του αλι αλλα του εκαστοτε πωλητη ) μονο σε Official stores θα βρεις διαθεσιμα και αυτα απο τσεχια ή πολώνια ( γαλλια δεν εχω δει ποτε να στελνει ελλαδα ) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παραγγελια απο 18 οκτ μπηκε ελλαδα και επεστρεψε ουγγαρια με cainiao. μιλησα με τα ελτα και ειπαν οτι την επεστρεψαν πισω λογω ελλειπων στοιχειων. αποφασισα να στειλω μηνυμα στη μεταφορικη και μου απαντησαν οτι απο την στιγμη που γυρισε πισω εσταλει παλι στον πωλητη. μονο απο αυτη τη σελιδα αναζητησης καταφερα να βγαλω ακρη με το τρακινγκ parcelsapp.com. παρολου που μιλαγα με τον πωλητη ακρη δεν βγηκε αυτος εβλεπε οτι το δεμα ειναι ελλαδα δεν καταλαβαινε οτι γυρισε πισω. ανοιξα dispute ελπιζω να παρω τα λεφτα πισω

edit: σημερα το πρωι μπηκαν τα λεφτα βεβαια δεν ηταν ολο το ποσο της παραγγελιας αλλα βαριεμαι να μπω στη διαδικασια να ψαχνω 5 ευρω που ητανη διαφορα

Επεξ/σία από geoliol
Δημοσ.
Στις 26/11/2021 στις 8:54 ΜΜ, geoliol είπε

παραγγελια απο 18 οκτ μπηκε ελλαδα και επεστρεψε ουγγαρια με cainiao. μιλησα με τα ελτα και ειπαν οτι την επεστρεψαν πισω λογω ελλειπων στοιχειων. αποφασισα να στειλω μηνυμα στη μεταφορικη και μου απαντησαν οτι απο την στιγμη που γυρισε πισω εσταλει παλι στον πωλητη. μονο απο αυτη τη σελιδα αναζητησης καταφερα να βγαλω ακρη με το τρακινγκ parcelsapp.com. παρολου που μιλαγα με τον πωλητη ακρη δεν βγηκε αυτος εβλεπε οτι το δεμα ειναι ελλαδα δεν καταλαβαινε οτι γυρισε πισω. ανοιξα dispute ελπιζω να παρω τα λεφτα πισω

edit: σημερα το πρωι μπηκαν τα λεφτα βεβαια δεν ηταν ολο το ποσο της παραγγελιας αλλα βαριεμαι να μπω στη διαδικασια να ψαχνω 5 ευρω που ητανη διαφορα

Περιμένω παραγγελία από Ουγγαρία αλλά με Ali standard shipping. Έχουν αργήσει ήδη σχετικά ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο... 100 ευρώ παραγγελία. 

Δημοσ.

Χαίρετε.

Αποστολή με Ali Express Saver Shipping έχει tracking της μορφής UAxxxxxxxxxHU.

Επειδή μπερδεύτηκα, αυτό τελικά περνάει δίχως κάποια έξτρα χρέωση;

Δημοσ.

Απο 20/11 εφυγε απο Ουγγαρια κ ακομη να μπει ελλαδα...τι γινεται;;;με γαιδουρακι ερχεται; LAxxxxxxxxHU η αποστολη

20/11/2021, 15:04 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
19/11/2021, 20:04 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vasilispas είπε

Απο 20/11 εφυγε απο Ουγγαρια κ ακομη να μπει ελλαδα...τι γινεται;;;με γαιδουρακι ερχεται; LAxxxxxxxxHU η αποστολη

20/11/2021, 15:04 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
19/11/2021, 20:04 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Εμένα από τις 24/11 είναι στο "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ" οπότε μην μιλάς καθόλου. 🤣🤣 LA HU και μένα. 

Επεξ/σία από DejaVu_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...