nick_gr Δημοσ. Δευτέρα στις 09:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:37 μμ Ναι ισχύει ότι κάνει track to DPD αλλά μέχρι εκεί. Για να δούμε..
eri77 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:38 μμ (επεξεργασμένο) Το δικό μου έχει κολλήσει σε May 17, 2025, 11:00 Cainiao Awaiting for transit to final delivery office. Package arrived at facility Πρώτη φορά τέτοια καθυστέρηση Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:39 μμ από eri77
nickafe Δημοσ. Δευτέρα στις 09:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:40 μμ (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τις πληροφορίες που κατάφερα να συγκεντρώσω ως τώρα, καθώς αντιμετωπίζω σημαντική καθυστέρηση με παραγγελίες μου οπως εσείς από το AliExpress, και φαντάζομαι ότι πολλοί βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. 🔹 Επικοινωνία με DPD Ελλάδας: Σε επικοινωνία που είχα με την DPD Ελλάδας, μου απάντησαν ξεκάθαρα ότι τα δέματα δεν έχουν ακόμη φτάσει στη χώρα. Όταν επέμεινα με δεύτερο email ζητώντας εξηγήσεις για την καθυστέρηση (δεδομένου ότι το tracking δείχνει πως έχουν περάσει στο στάδιο left transit country / region), δεν έλαβα καμία απάντηση. 🔹 Επικοινωνία με Speedy (DPD Βουλγαρίας): Μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν και με παρέπεμψαν στην DPD Ελλάδας. 🔹 Επικοινωνία με AliExpress (Κινέζους agents): Μίλησα με agents μέσω live chat και τους πίεσα να μου δώσουν σαφείς πληροφορίες για το που βρίσκονται τα δέματα. Επέμεναν ότι τα δέματα έχουν εισέλθει στην Ελλάδα και βρίσκονται σε στάδιο παράδοσης. 🔹 Επικοινωνία με ACS Courier: Μίλησα επίσης με την ACS και μου ανέφεραν ότι λαμβάνουν κανονικά δέματα από την DPD και ότι είναι η πρώτη φορά που ακούνε για καθυστέρηση στις συγκεκριμένες αποστολές. 📌 Συμπέρασμα: Υπάρχει ξεκάθαρη ασυνεννοησία και έλλειψη υπευθυνότητας. Οι Κινέζοι υποστηρίζουν ότι τα δέματα είναι στην Ελλάδα, η DPD δηλώνει ότι δεν έχουν μπει στη χώρα και η ACS λέει ότι όλα λειτουργούν κανονικά. Τα συμπεράσματα δικά σας. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:42 μμ από nickafe 3
sakisgri Δημοσ. Δευτέρα στις 10:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:21 μμ Παιδιά, από τότε που το Aliexpress άρχισε να συνεργάζεται με την dpd/acs έχει ξανά συμβεί άλλες 2 φορές να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση, και πάντα ξεκόλλησαν και ήρθαν όλα τα δέματα κανονικά. Αν δείτε περίπου εδώ 12/2023 - 1/2024 https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/407/#comment-60096894 πάλι υπήρχε καθυστέρηση για κάποιο λόγο πού δεν γνωρίζουμε, μετά από περίπου ένα μήνα, ξεκόλλησαν. Μην ψάχνεται τπτ, κάνετε υπομονή. Έτσι και αλλιώς αν δεν περάσουν 90 μέρες δεν μπορείτε να κάνετε κάτι. Λογικά τα δέματα σας είναι κολλημένα στην Ουγγαρία. δλδ δεν έφυγαν για την Βουλγαρία, η έφτασαν Βουλγαρία αλλά η speedy δεν τα σκανάρισε. Πάλι καλά να λέτε που 99% έρχονται σε 10 - 15 μέρες το πολύ, πριν γίνει συνεργασία με την dpd/acs περιμέναμε 2μηνα για να παραλάβουμε, ερχόταν το δέμα και είχες ξεχάσει τι είχες παραγγείλει... 4 1
nick_gr Δημοσ. Δευτέρα στις 10:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:23 μμ 1 λεπτό πριν, sakisgri είπε Παιδιά, από τότε που το Aliexpress άρχισε να συνεργάζεται με την dpd/acs έχει ξανά συμβεί άλλες 2 φορές να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση, και πάντα ξεκόλλησαν και ήρθαν όλα τα δέματα κανονικά. Αν δείτε περίπου εδώ 12/2023 - 1/2024 https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/407/#comment-60096894 πάλι υπήρχε καθυστέρηση για κάποιο λόγο πού δεν γνωρίζουμε, μετά από περίπου ένα μήνα, ξεκόλλησαν. Μην ψάχνεται τπτ, κάνετε υπομονή. Έτσι και αλλιώς αν δεν περάσουν 90 μέρες δεν μπορείτε να κάνετε κάτι. Λογικά τα δέματα σας είναι κολλημένα στην Ουγγαρία. δλδ δεν έφυγαν για την Βουλγαρία, η έφτασαν Βουλγαρία αλλά η speedy δεν τα σκανάρισε. Πάλι καλά να λέτε που 99% έρχονται σε 10 - 15 μέρες το πολύ, πριν γίνει συνεργασία με την dpd/acs περιμέναμε 2μηνα για να παραλάβουμε, ερχόταν το δέμα και είχες ξεχάσει τι είχες παραγγείλει... Καλά ισχύει αλλά έχουμε καλομάθει. Συν του ότι βασιζόμενος στην ημερομηνία που λέει ότι θα παραλάβεις το έχεις ζυγίζει με την τιμή που το βρίσκεις και αποφάσισες αν θα το παραγγείλεις από εκεί και όχι από Ελλάδα ή ΕΕ. 1
sakisgri Δημοσ. Δευτέρα στις 10:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:33 μμ (επεξεργασμένο) Στις 26/5/2025 στις 10:23 ΜΜ, nick_gr είπε Καλά ισχύει αλλά έχουμε καλομάθει. Συν του ότι βασιζόμενος στην ημερομηνία που λέει ότι θα παραλάβεις το έχεις ζυγίζει με την τιμή που το βρίσκεις και αποφάσισες αν θα το παραγγείλεις από εκεί και όχι από Ελλάδα ή ΕΕ. Κοίτα, όπως έγραψα πιο πάνω κατά 99% (μπορεί να έγραψα και λίγο) θα έρθει στην ημερομηνία που λέει. Προσωπικά έχω πάρει πάνω από 200 δέματα και μόνο μια φορά καθυστέρησε πολύ ένα δέμα μου στην ημερομηνία που έγραψα πιο πάνω. Και πάλι καλά να λέμε, αν κοιτάξετε σχόλια σε άλλα marketplace οι απώλειες είναι πάρα πολλές. Επίσης αυτά τα 200+ δέματα που έγραψα, όλα τα παρέλαβα κανονικά. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:51 μμ από sakisgri
eri77 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:47 μμ 10 minutes ago, sakisgri said: Κοίτα, όπως έγραψα πιο πάνω κατά 99% (μπορεί να έγραψα και λίγο) θα έρθει στην ημερομηνία που λέει. Προσωπικά έχω πάρει πάνω από 200 δέματα και μόνο μια φορά καθυστέρησε πολύ ένα δέμα μου στην ημερομηνία που έγραψα πιο πάνω. Και πάλι καλά να λέμε, αν κοιτάξετε σχόλια σε άλλα marketplace η απώλειες είναι πάρα πολλές. Επίσης αυτά τα 200+ δέματα που έγραψα, όλα τα παρέλαβα κανονικά. Καλά, δεν το συζητάμε. Θυμάμαι δέμα από ΕΛΤΑ να κάνει πάνω από 4 μήνες. Στα αλήθεια είχα ξεχάσει τι είχα παραγγείλει. Απλά μπήκα στην διαδικασία να γράψω εδώ απλά για να καταλάβω τι παίζει 1
llib Δημοσ. Τρίτη στις 12:19 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:19 πμ Είχα κάνει μια παραγγελία 6 Μαίου και στις 16 Μαίου είχε έρθει... έκανα 2 παραγγελίες ακόμα σήμερα... για να δούμε αν θα έχουν και εμένα καθυστέρηση.
andreas1gr Δημοσ. Τρίτη στις 07:33 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:33 πμ https://www.newmoney.gr/dark-room/erchonte-dasmi-ektos-tou-forou-sta-kinezika-o-pierr-ke-o-choukstra-o-voridis-epitithete-baraz-exagoron-sta-krasia-ta-xenodochia-tis-thessalonikis/
DreamAxe Δημοσ. Τρίτη στις 10:37 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:37 πμ 12 ώρες πριν, sakisgri είπε Παιδιά, από τότε που το Aliexpress άρχισε να συνεργάζεται με την dpd/acs έχει ξανά συμβεί άλλες 2 φορές να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση, και πάντα ξεκόλλησαν και ήρθαν όλα τα δέματα κανονικά. Αν δείτε περίπου εδώ 12/2023 - 1/2024 https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/407/#comment-60096894 πάλι υπήρχε καθυστέρηση για κάποιο λόγο πού δεν γνωρίζουμε, μετά από περίπου ένα μήνα, ξεκόλλησαν. Μην ψάχνεται τπτ, κάνετε υπομονή. Έτσι και αλλιώς αν δεν περάσουν 90 μέρες δεν μπορείτε να κάνετε κάτι. Λογικά τα δέματα σας είναι κολλημένα στην Ουγγαρία. δλδ δεν έφυγαν για την Βουλγαρία, η έφτασαν Βουλγαρία αλλά η speedy δεν τα σκανάρισε. Πάλι καλά να λέτε που 99% έρχονται σε 10 - 15 μέρες το πολύ, πριν γίνει συνεργασία με την dpd/acs περιμέναμε 2μηνα για να παραλάβουμε, ερχόταν το δέμα και είχες ξεχάσει τι είχες παραγγείλει... Απλά τότε υπήρχε μια λογική γιατί ήταν σε περίοδο με Black Friday και τις γιορτές να έρχονται μαζί οπότε υπήρχε η δικαιολογία ότι είχαν πολύ μεγάλο όγκο μαζεμένο. Τώρα είναι (υποτίθεται) από τις "νεκρές" περιόδους του χρόνου οπότε ο όγκος εδώ πρέπει να είναι πολύ μικρότερος. Αν είχαν κολλήσει στην Κίνα θα υπήρχε η δικαιολογία ίσως ότι οι Αμερικάνοι παραγγέλνουν μαζικά και τα logistics των Κινέζων μπούκωσαν αλλά από την Ουγγαρία στην Ελλάδα τόση καθυστέρηση είναι παράξενο. 1
DelsinGR Δημοσ. Τρίτη στις 11:13 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:13 πμ 3 hours ago, andreas1gr said: https://www.newmoney.gr/dark-room/erchonte-dasmi-ektos-tou-forou-sta-kinezika-o-pierr-ke-o-choukstra-o-voridis-epitithete-baraz-exagoron-sta-krasia-ta-xenodochia-tis-thessalonikis/ Δεν βαριέσαι ποτέ σε αυτή τη χώρα.
eri77 Δημοσ. Τρίτη στις 01:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:25 μμ Μόλις έλαβα μήνυμα από την acs..περίπου 7 ημέρες καθυστέρηση . Τίποτα το τραγικό 1
omokas Δημοσ. Τρίτη στις 02:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:15 μμ (επεξεργασμένο) 16 hours ago, eri77 said: Το δικό μου έχει κολλήσει σε May 17, 2025, 11:00 Cainiao Awaiting for transit to final delivery office. Package arrived at facility Πρώτη φορά τέτοια καθυστέρηση 51 minutes ago, eri77 said: Μόλις έλαβα μήνυμα από την acs..περίπου 7 ημέρες καθυστέρηση . Τίποτα το τραγικό Μισό λεπτό και εσένα δεν είχε κολλήσει από 17 του μήνα ? Άρα είναι 10 μέρες αφού είναι 27 σήμερα Το δικό μου ακόμη δεν έχει ξεκολλήσει, παραγγελία 29 Απρίλη , με κόλλημα στο ίδιο στάδιο από 17 Μαϊου (22 μέρες in transit δηλαδή) Επεξ/σία Τρίτη στις 02:17 μμ από omokas
Nikolakisx Δημοσ. Τρίτη στις 02:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:36 μμ Κι εμένα ξεκολλήσε το ένα από τα δύο σήμερα πριν λίγο το πήρε η αcs απο 15/5 στην Θεσσαλονίκ, μάλλον.για Αθήνα 1
eri77 Δημοσ. Τρίτη στις 03:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:30 μμ 1 hour ago, omokas said: Μισό λεπτό και εσένα δεν είχε κολλήσει από 17 του μήνα ? Άρα είναι 10 μέρες αφού είναι 27 σήμερα Το δικό μου ακόμη δεν έχει ξεκολλήσει, παραγγελία 29 Απρίλη , με κόλλημα στο ίδιο στάδιο από 17 Μαϊου (22 μέρες in transit δηλαδή) Σε κανονικά πλαίσια η καθυστέρηση σε αυτή την φάση είναι 3 μέρες. Στην συγκεκριμένη έκανε 10 (δηλαδή μία εβδομάδα παραπάνω).Αυτό εννοούσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα