sequos09 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:40 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:40 πμ (επεξεργασμένο) Καλημέρα , Εικόνα από 2 αποστολές οι οποίες έχουν γίνει στο Ali από 13/05. Επικοινωνία με DPD αφού η speedy με ενημέρωσε να απευθυνθώ σε αυτούς καμία απάντηση. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:44 πμ από sequos09 1
anthonykleis Δημοσ. Δευτέρα στις 11:26 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:26 πμ 2 δέματα απο κίνα ενα απο aliexpress και 1 απο dhgate κολλήμενα και τα 2 στην ίδια ημερομηνία 19/5 κάπου στο πουθενά ...
sequos09 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:56 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:56 πμ Ο ένας σε κάνει μπάλα στον άλλον. 1
spyroseva Δημοσ. Δευτέρα στις 01:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:58 μμ 17 ώρες πριν, sakisgri είπε Πάντα ήταν η Speedy "μπλεγμένη" και τώρα η ACS θα σου το παραδώσει. Η Speedy αναλαμβάνει να μεταφέρει το δέμα από Βουλγαρία στην ACS. Αλλά από 26 Μαΐου, δεν το λες και κολλημένο... ακόμα. Φίλε μου, τζάμπα στεναχωριέσαι και απελπίζεσαι. Το έχω ξανά δει το έργο, θα ξεκολλήσουν τα δέματα σας, υπομονή. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο, αλλά λάθος έγραψα από 16 Μαΐου είναι κολλημένο, δυστυχώς. Και σήμερα τσέκαρα, μία από τα ίδια καμία πρόοδος.. 1
Nabuko Δημοσ. Δευτέρα στις 02:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:29 μμ Στο Ali μου έβγαλε αυτό το μήνυμα. 3-4 μέρες καθυστέρηση λέει και είμαστε ήδη στην 5η από την ανώτατη ημερομηνία παράδοσης
sequos09 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:03 μμ Από την DPD απάντηση κονσέρβα : Καλησπέρα σας, "Το δέμα σας δεν έχει ακόμη άφιξη στην Ελλάδα. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του, μετά την άφιξη στην χώρα, μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://services.dpd.gr/tracking/ Όταν το δέμα φτάσει στη χώρα αρχίζει να ενημερώνεται και η κατάσταση της αποστολής Η ACS διανέμει στην Ελλάδα και ο ACS κωδικός παράδοσης, θα ενεργοποιηθεί μόλις η αποστολή σας φτάσει στην χώρα. Για την πορεία της αποστολής σας θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε τον σύνδεσμο που σας προώθησε ο αποστολέας. Ο χρόνος παράδοσης είναι εκτιμώμενος και σε περίπτωση καθυστέρησης θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με τον αποστολέα. Στην διάθεσή σας, "
nickafe Δημοσ. Δευτέρα στις 03:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:14 μμ Παίζει να εχουν βάλει και κανένα μποτάκι εκει στην DPD να στέλνει απαντήσεις... Τραγική απλά.
christos520 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:17 μμ και εμένα κολλημένο απο τις 27/5, τι παίζει άραγε;
sequos09 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:31 μμ 11 λεπτά πριν, christos520 είπε και εμένα κολλημένο απο τις 27/5, τι παίζει άραγε; Εμένα η πρώτη είναι κολλημένη από 15/5 και η 2ή από 20/5 όπως φαίνεται στην DPD / Speedy από global.cainiao η μία είναι από 23/5 και η άλλη από 27/5 δεν υπάρχει κάτι που να αναφέρουν επίσημα οι 2 αυτοί πάροχοι, από ειδήσεις και εδώ αναφορές μόνο για απεργίες στην Βουλγαρία λόγω άρνησης ένταξης στο ευρώ.
giannis123 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:49 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:49 μμ (επεξεργασμένο) εμενα εχουν κολλησει (3) 10 ψηφια απο τελος απριλιου...αγνοειται η τυχη τους Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:49 μμ από giannis123 1
redbullboy Δημοσ. Δευτέρα στις 04:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:52 μμ Σήμερα μου ήρθε κι εμένα ειδοποίηση ότι μπορώ να επιλέξω Acs point. Παραγγελία από 5/5.
dgl1111 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:18 μμ Και εμένα από 19/5 κολλημένη και δεν υπάρχει καμιά αλλαγή. Ξέρει κάποιος εάν το temu ακολουθεί την ίδια διαδρομή για πακέτα προς Ελλάδα; Γιατί από ότι φαίνεται το Aliexpress δεν είναι αυτή την στιγμή καλή επιλογή να παραγγείλει κάποιος από Κίνα και να περιμένει να τα λάβει σε 10-15 μέρες.
nickafe Δημοσ. Δευτέρα στις 07:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:20 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dgl1111 είπε Και εμένα από 19/5 κολλημένη και δεν υπάρχει καμιά αλλαγή. Ξέρει κάποιος εάν το temu ακολουθεί την ίδια διαδρομή για πακέτα προς Ελλάδα; Γιατί από ότι φαίνεται το Aliexpress δεν είναι αυτή την στιγμή καλή επιλογή να παραγγείλει κάποιος από Κίνα και να περιμένει να τα λάβει σε 10-15 μέρες. απο Τεμου , παραγγελία 16 Μαιου , Παράδοση 28 Μαίου. Δεν σκάλωσε πουθενά , 2-3 μέρες μέχρι να φτασει στο κινεζικο αεροδρόμιο και μια βδομάδα μεχρι να μπει θυρίδα. Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:20 μμ από nickafe
george1551 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:56 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:56 μμ καλησπέρα δέμα κολλημένο από 17/5 το έχει τώρα η Acs και μου έστειλε μήνυμα το Ali express εχω αλλά 2-3 με πολλά πράγματα να δούμε πότε θα ξεκολλήσουν
villasg Δημοσ. Δευτέρα στις 08:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:07 μμ Στις 28/5/2025 στις 9:25 ΜΜ, villasg είπε Κινητο απο αποθήκη Πολωνίας το δείχνει να εφυγε απο Ισπανία , να δουμε πως θα παει αυτο ........ Απόκρυψη περιεχομένων Ο γυρος της ευρωπης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα