Προς το περιεχόμενο

GoPro Hero 6 Black Review


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των action cams καλά κρατεί, αν και θεωρητικά απευθύνονται σε ένα περιορισμένο κοινό το οποίο ασχολείται κυρίως με τον αθλητισμό αλλά περισσότερο με μερικές εντυπωσιακές εκφάνσεις του όπως είναι τα extreme sports.

Στην GoPro πιστώνεται το γεγονός ότι δημιούργησε αυτή την αγορά η οποία ολοένα και καλωσορίζει νέους παίκτες, όμως σίγουρα κάθε νέα ανακοίνωση μοντέλου Hero, τραβάει τα βλέμματα. Η Hero 6 Black δεν αποτελεί εξαίρεση, έρχοντας να καλύψει το χαμένο έδαφος του τελευταίου χρόνου και να αποτελέσει μια από τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία, αν όχι την καλύτερη.

Στον τομέα της εμφάνισης τα πράγματα είναι συγκεκριμένα αφού η Hero 6 Black έχει ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό με το περσινό μοντέλο χωρίς κάποια αισθητή αλλαγή. Παραμένει πάντα το μικρό μέγεθος το οποίο την κάνει εξαιρετικά εύκολη στη μεταφορά αλλά και στην τοποθέτηση σε διάφορα σημεία, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα των λήψεων μας. Σε αυτό βοηθάνε αρκετά και τα πολλά και διαφορετικά αξεσουάρ που είναι ήδη διαθέσιμα από τη στιγμή που η Hero 6 δε διαφέρει σε διαστάσεις από τον προκάτοχό της. Εντός της συσκευασίας πάντως βρίσκουμε δύο βάσεις με τη μία να προορίζεται για τοποθέτηση σε κράνος.

Σχετικά ανθεκτική σε μικρές πτώσεις και αδιάβροχη σε βάθος έως 10 μέτρα, η Hero 6 μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς πρόβλημα ακόμα και μέσα στη θάλασσα. Στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει μια μικρή οθόνη που δίνει σημαντικές πληροφορίες όπως τη στάθμη της μπαταρίας, το χρόνο εγγραφής βίντεο αλλά και τον ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο.
 
Link.png Site: GoPro Hero 6 Black Review

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πλέον έχουν κάνει catchup οι άλλες εταιρίες και δεν βρίσκω τον λόγο να πάει κάποιος στην hero 6(Session ΝΑΙ, Fusion Maybe).

Η GoPro ξεκίνησε με μια innovating idea και έλυνε προβλήματα. 'Ολα οκ, συνεργασία όταν έγινε mainstream με την Αmbarella(μέχρι και hero5), πρόσθεσε μερικα feature, εκοψε κάποια άλλα για marketing( nightlapse hero3+b ) και γενικα ηταν μια τίμια κάμερα. Με τα generations άρχισαν να έρχονται σοβαρές προτάσεις από την Sony, που έχει την εμπειρία και το R&D για να πάει την ποιότητα ένα βήμα παραπέρα. Σοβαρό OIS,  υψηλό bitrate για microSD. Ηρθε και η Xiaomi με το ιδιο chip της Ambarella στην αντίστοιχη γενιά, ποιότητα αρκετά καλή out of the box (με LUTs κτλ φτάνεις στο 95% την GoPro). Σε αυτη τη φαση η hero 6 δεν ξερω τι καλύπτει. Αν θελεις ποιοτητα πας ξεκαθαρα στην Sony και αν θελεις vfm πας στην yi 4k+ (με 135MBPS bitrate)!

H GoPro αυτο που εχει πλεον είναι το brandname της την Session και την Fusion(προς το παρον). Αυτά όλα φαίνονται και από την αξία της μετοχής της τον τελευταίο χρόνο+. Να κλείσει σαν εταιρία δύσκολα, είτε θα κάνει κατι αξιοσημείωτα καλό και μοναδικό είτε θα αγορασθεί. 

 

Εν τέλει σήμερα:

GoPro: Brandname,Session, Fusion

Sony:Ποιότητα (Με το καλό και η RX0 αλλά είναι για άλλο κοινό)

Yi: VFM και με το παραπάνω

 

Edit: ^^ Το video από πάνω (iPhonedo) αξίζει με το παραπάνω!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καλύτερο review είναι εδώ αν θέλετε να γελάσετε :)

 

https://www.youtube.com/watch?v=vKvMcV0GECY

καλο το βιντεο, αλλα τελικα ενα review σε χρηση σαν αυτη που προοριζεται θα δουμε?πχ πανω σε αμαξι να καταγραφει σε μεγαλες ταχυτητες και δεξιοτεχνιες, πανω σε ποδηλατο να κατεβαινει καμια γκρεμιλα, σε μια καταδυση με ο,τι συνεπαγεται σε χρωματα κτλ κτλ.

Αν δεν κανεις review σε συνθηκες για τις οποιες προοριζεται, τοτε κανεις σε λαθος καμερες review. 

Και το λεω γιατι οταν πηγα rafting ή downhill εκτιμησα την αξια του σταθεροποιητη, του δυναμικου ευρους (ο,τι εχει τελος παντων) και αυτα επειδη γινονται σε εντονους ρυθμους, δεν βλεπουμε πως θα ηταν σε συγκριση μεταξυ των...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, nectons είπε

yi 4k+ είναι πολύ ανώτερη... και στα μισά λεφτά.. :)

Δεν υπαρχει τιποτα που να ειναι ανωτερο και στα μισα λεφτα του αλλου ...

Μεγαλος ανθρωπος εισαι θα επρεπε να το ξερεις αυτο .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Δεν υπαρχει τιποτα που να ειναι ανωτερο και στα μισα λεφτα του αλλου ...

Μεγαλος ανθρωπος εισαι θα επρεπε να το ξερεις αυτο .

Πόσο έχει γεμίσει το κακόμοιρο το ινσόμνια. 

Τι σχέση έχει η ηλικία μου μπορείς να μου πεις? Και υποτίθεται ότι οι ποιο μικροί σε ηλικία αυτής της γενιάς έχουν προχωρημένα μυαλά. Να μην εκφραστώ καλύτερα. Ξεστραβώσου φιλαράκι όλη η υφήλιος το λέει ότι είναι πατάτα η συγκεκριμένη κάμερα και πολύ χειρότερη ακόμη και από την 5. Όσοι την εκθιάζουν έχουν οικονομικά συμφέροντα η έχουν πάρει δωρεάν δείγματα. Προς το παρόν η καμερούλα και προβλήματα έχει με το λογισμικό της και η απόδοσή της είναι κάτω του μετρίου.

Ποιο πάνω ένας φίλος έχει βάλει αναλυτικότατο δοκιμαστικό youtube video που κάνει και ZOOM 300% για τους στραβούς και τους άσχετους που δεν κατέχουν το αντικείμενο και εξηγεί πόσο καλύτερη είναι η yi 4k+.

Συμβουλή:

Μεγάλωσε. Ποτέ δεν είναι αργά. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα θετικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω πηρα την 3 black μεταχειρισμενη 

την εχω 2 χρονια και την ταλαιπωρω αρκετα στο βουνο για σκι σανιδι στη θαλασσα για windsurf στο ποδηλατο και στα drones που εχω

μπορω να πω οτι ειναι μια απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει 

εχω την sj4000 και τη xiaomi mi kai 4k.....τιμια μηχανακια παθαινουν μικροζημιες στα πλαστικα κουμπακια ευκολα..η xiaomi ο φακος ηταν εκτος ηθελε χερι

τις εχω ολες αλλα κυρια εχω μηχανη εχω την 3 black....και αν βρω κατι σε τιμη ευκαιριας θα παρω και αλλη μια

για τις νεες δεν εχω αποψη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 μήνες μετά...

Εξαιρετική αγορασμένη πριν από 10 μήνες και συγκριτικά με την 5 πολύ καλύτερη απόδοση στα χρώματα την ημέρα που την χρησιμοποιώ. Καλή ποιότητα κατασκευής τα βίντεο υπερικανοποιητικά για το μέγεθός της και την τιμή της. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί που την χρησιμοποιούν επαγγελματικά σε γάμους βαπτίσεις με μεγάλη επιτυχία εκτός από τις προσωπικές μας στιγμές! Τίμια έχει την πρώτη θέση στις Action Cam ανά τον κόσμο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...