Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι πατάνε στην νοσταλγία των 30-40 ... Nintendo, Atari Sony κλπ. Βρήκαν την κότα που γεννά τα χρυσά αυγά!

Γιατι ποιος αγοραζει ρε φιλε μεταξυ μας..

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ πάντως απ΄τη στιγμή που πήρα το Microsft Habu το οποίο ήταν μια συνεργασία της MS με τη Razer, έκτοτε πάντα το ίδιο αγοράζω. Μετά το Habu πήρα το Razer Deathadder 3,5G το οποίο ήταν ολόιδιο απλώς με καλύτερο αισθητήρα και πριν 2 εβδομάδες πήρα το Deathadder 5G με ακόμη καλύτερο αισθητήρα ( 16.000 dpi ). Βολεύει τόσο καλά στο χέρι... 

Επίσης, η MS μια χαρά υποστήριξη παρέχει στα ποντίκια και τα πληκτρολόγιά της... Υπάρχει το "Mircosoft Mouse and Keyboard Center" το οποίο είναι κάπως ανάλογο με το Synapse της Razer. Drivers κατεβάζει τους τελευταίους. Άλλωστε, απάξ και φτιαχτούν οι drivers, μετά δε χρειάζεσαι αναβαθμίσεις. Έχω και το πληκτρολόγιο της Razer ( Ornata ) και για αμφότερα μόνο τη πρώτη φορά κατέβασα τους drivers. Έκτοτε δε χρειάστηκε ξανά. Μόνο το Synapse αναβαθμίζεται, όπως και της Microsofts. 

Δημοσ.

To θέμα ήταν να βγει και στην ίδια retro πλέον συσκευασία. Και αν γίνονταν, που σίγουρα γίνονταν να ήταν πανομοιότυπο εξωτερικά το ποντίκι.

Δημοσ.

Ναι και τωρα ξαναβγαζουν με 30 ευρω,υπαρχουν και πολυ καλυτερα ασε για microsoft να μου λειπει δεν εχουν υποστηριξη στα προιοντα τους,ας ξεκινησουν πρωτα απο εκει και να αφησουν τις αναπαλαιωσεις.

Αυτό πάλι από που προκύπτει; Προσωπικά θα μιλήσω: Τους έστειλα χαλασμένο mouse εντός εγγύησης και μου επέστρεψαν πίσω 2 (νεότερα μοντέλα, μιας και αυτό που χάλασε είχε σταματήσει να παράγεται)

Δημοσ.

Αυτό το παλιό της φωτογραφίας, του 2004 το έχω ακόμη και λειτουργεί άψογα. Καθημερινή χρήση λέμε !

Εργαλείο .

• Like 1
Δημοσ.

Θα σέβεστε το καλυτερο gaming mouse(χωρις να εχει την προθεση να ειναι "gaming") που βγήκε ποτε, χωρις αυτο δεν θα είχατε τα ψεύτικα deathadders με τα λαμπιόνια και τα bloatware software για να λειτουργησουν.

Α και ο mlt-04 που φοραει ειναι για εμενα ακομα ο καλυτερος sensor που υπαρχει, αν και εχει καποιες "παραξενιές" τιποτα δεν τον ξεπέρασε. Αν ειχαμε και native 1khz ακομα με αυτο θα επαιζα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...