vairass Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Αφού σου αρέσουν οι εναλλακτικές θεραπείες για το άγχος, δοκίμασε τουλάχιστον κάτι που όντως πιάνει άμα το δουλέψεις. Απλά θέλει αφοσίωση και προσπάθεια. Υπάρχουν έρευνες ότι ο διαλογισμός βοηθάει στη μείωση του άγχους. Ένα άρθρο απο το Harvard. Περισσότερα για το διαλογισμό δες και σε αυτό το άρθρο. αυτο μαλιστα...κατι λεει...ωραιος.
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Αφού σου αρέσουν οι εναλλακτικές θεραπείες για το άγχος, δοκίμασε τουλάχιστον κάτι που όντως πιάνει άμα το δουλέψεις. Απλά θέλει αφοσίωση και προσπάθεια. Υπάρχουν έρευνες ότι ο διαλογισμός βοηθάει στη μείωση του άγχους. Ένα άρθρο απο το Harvard. Περισσότερα για το διαλογισμό δες και σε αυτό το άρθρο. Είναι οκ αυτό ή θα φας κράξιμο; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Η γιαγια μου σε ξεματιαζει με τα μισά. Ο ψυχίατρος που τον είδε τις προάλλες πόσο να του πήρε για την επίσκεψη; 50 ευρώ...; αυτο μαλιστα...κατι λεει...ωραιος. Μην χαίρεσαι τόσο επειδή γράφει harvard. Εκεί υπάρχουν κάτι άνθρωποι που από τα παλιά τα χρόνια τα έπαιρναν χοντρά για να δείξουν ότι η ζάχαρη είναι προτιμότερη από το λίπος. Μέχρι και στα κανάλια τους έγραψαν.
vairass Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 http://www.livemedia.gr/video/112627 ΑΚουσα την ομιλια δεν μπορω να του πω οτι εχει ΑΔΙΚΟ
vairass Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ο ψυχίατρος που τον είδε τις προάλλες πόσο να του πήρε για την επίσκεψη; 50 ευρώ...; Μην χαίρεσαι τόσο επειδή γράφει harvard. Εκεί υπάρχουν κάτι άνθρωποι που από τα παλιά τα χρόνια τα έπαιρναν χοντρά για να δείξουν ότι η ζάχαρη είναι προτιμότερη από το λίπος. Μέχρι και στα κανάλια τους έγραψαν. ρε φιλε ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΕΦΤΑ ουτε ψυχολογος ουτε ψυχιατρος ειναι μεσω νοσοκομειου,τι εχεις παθει ; εμμονες εχεις ; Εχω ΙΚΑ εχω ιδιωτικη ασφαλεια Εθνικη και νομιζεις οτι θα κατσω να πληρωσω ; Για τον συγκεκριμενο Φωτιαδη μου τον συστησε μια φιλη η οποια εγινε οντως καλα απο πονους στο στομαχι . Ακομα δεν ειπα οτι θα παω ειπα το σκεφτομαι γιατι οντως τα 80 ειναι πολλα.
gnsX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ο ψυχίατρος που τον είδε τις προάλλες πόσο να του πήρε για την επίσκεψη; 50 ευρώ...; Ο ψυχίατρος είναι γιατρός που ασχολείται κατά κύριο λόγο με τις εγκεφαλικές συνάψεις. Μέγα λάθος που ονομάστηκε ψυχιατρική και όχι εγκεφαλοκατι ώστε ο ελλην να καταλαβαίνει ότι δεν μιλάμε για αέρα.In other news, προτείνω ελληνικό καφέ 2 φορές τη μέρα και 5 μμμμμμ γισ το άγχος
vairass Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ο ψυχίατρος είναι γιατρός που ασχολείται κατά κύριο λόγο με τις εγκεφαλικές συνάψεις. Μέγα λάθος που ονομάστηκε ψυχιατρική και όχι εγκεφαλοκατι ώστε ο ελλην να καταλαβαίνει ότι δεν μιλάμε για αέρα. In other news, προτείνω ελληνικό καφέ 2 φορές τη μέρα και 5 μμμμμμ γισ το άγχος τι ειναι το 5 μμμμμμ ;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 ρε φιλε ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΕΦΤΑ ουτε ψυχολογος ουτε ψυχιατρος ειναι μεσω νοσοκομειου,τι εχεις παθει ; εμμονες εχεις ; Γιατί τσατίζεσαι; που η γνωστή σου έδωσε 100 ευρώ για μια επίσκεψη ενώ εσύ την έκανες δωρεάν σε σπουδαγμένο γιατρό; Ε δεν το λες και κλέψιμο είναι η αλήθεια
vairass Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Γιατί τσατίζεσαι; που η γνωστή σου έδωσε 100 ευρώ για μια επίσκεψη ενώ εσύ την έκανες δωρεάν σε σπουδαγμένο γιατρό; Ε δεν το λες και κλέψιμο είναι η αλήθεια γιατι λες οτι πληρωσα ενω μεχρι στιγμης δεν ΕΔΩΣΑ ευρω Η γνωστη τα ειχε τα εδωσε εγινε καλα τελος, εμεις ειναι το θεμα τι κανουμε. Και συναδελφος μου εγινε καλα . Αν θεωρείς ότι 100 ευρώ δεν αξίζουν για να μου περάσει το άγχος τι να σου πω.. 100 ευρώ τρώω σε βλακειες.
opera Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Η σύζυγος δοκίμασε μια θεραπεία και δε μπορούσε να κρατήσει τα μάτια της ανοιχτά από τη νύστα. Μόνο στη Ρωσία η επιστημονική κοινότητα ανακοίνωσε ότι πρόκειτα για ψευδο-επιστήμη και επικίνδυνη. http://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-academy-of-sciences-homeopathy-treaments-pseudoscience-does-not-work-par-magic-a7566406.html https://sputniknews.com/russia/201702121050597972-russia-homeopathy-pseudoscience/ Μάλλον είναι θέμα αυθυποβολής τα όποια θετικά αποτελέσματα. 2
vairass Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Η σύζυγος δοκίμασε μια θεραπεία και δε μπορούσε να κρατήσει τα μάτια της ανοιχτά από τη νύστα. Μόνο στη Ρωσία η επιστημονική κοινότητα ανακοίνωσε ότι πρόκειτα για ψευδο-επιστήμη και επικίνδυνη. http://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-academy-of-sciences-homeopathy-treaments-pseudoscience-does-not-work-par-magic-a7566406.html https://sputniknews.com/russia/201702121050597972-russia-homeopathy-pseudoscience/ Μάλλον είναι θέμα αυθυποβολής τα όποια θετικά αποτελέσματα. Εννοεις χάπια η κάτι άλλο;
thomasG4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μην χαίρεσαι τόσο επειδή γράφει harvard. Εκεί υπάρχουν κάτι άνθρωποι που από τα παλιά τα χρόνια τα έπαιρναν χοντρά για να δείξουν ότι η ζάχαρη είναι προτιμότερη από το λίπος. Μέχρι και στα κανάλια τους έγραψαν. Ναι, εχεις δίκιο. Οι μοναχοί στο Θιβέτ χρηματοδοτούν τις έρευνες του Harvard. Αυτο ειναι το ύπουλο σχέδιο του Δαλαι Λαμα για να επιβαλει τον βουδισμο σε ολο τον κοσμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ο ψυχίατρος είναι γιατρός που ασχολείται κατά κύριο λόγο με τις εγκεφαλικές συνάψεις. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, εξού και γράφω "σε σπουδαγμένο γιατρό". Το οποίο ενισχύει την άποψη μου ότι τα 100 ευρώ επίσκεψη στον ομοιοπαθητικό είναι κλεψιά όταν ο γιατρός χρεώνει ας πούμε 50 την επίσκεψη (πόσο μάλλον δωρεάν όταν υπάρχει κάλυψη).
McNerd Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Vai, ολο το χρονο που ξοδευεις τις τελευταιες μερες να ανοιγεις θρεντ για το αγχος, να βλεπεις βιντεο κλπ, αν πηγαινες απλά για κεινη τη γυμναστικη που λέγαμε (αλλά σοβαρά), κάτι μου λεει ότι ουτε τα μισά δράματα δεν θα σου ειχανε συμβεί από όσα έχεις γράψει εδώ μέσα. Φιλικά και από καρδιάς. 1
vairass Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Vai, ολο το χρονο που ξοδευεις τις τελευταιες μερες να ανοιγεις θρεντ για το αγχος, να βλεπεις βιντεο κλπ, αν πηγαινες απλά για κεινη τη γυμναστικη που λέγαμε (αλλά σοβαρά), κάτι μου λεει ότι ουτε τα μισά δράματα δεν θα σου ειχανε συμβεί από όσα έχεις γράψει εδώ μέσα. Φιλικά και από καρδιάς. Περπατάω κάθε βράδυ... Είδα βελτίωση φίλε, αλλά θέλει ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις