koulouri Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα.... Θέλω να ανεβάσω 587 τουλάχιστον GB στον προσωπικό μου χωρο στο Google drive ( έχω 5TB διαθέσιμο ) αλλά κάνοντας κάτι πρόχειρους υπολογισμούς, με μέγιστο 80KB upload per second που έχω θα χρειαστώ 70+ μέρες ( αν δεν έκανα κάπου λάθος στο μέτρημα ). Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ανέβουν;; κάποια εταιρία ή..;;
isay Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 http://itknowledgeexchange.techtarget.com/storage-disaster-recovery/you-could-mail-hard-drives-to-google-cloud-before-you-know/ https://cloudplatform.googleblog.com/2013/06/enabling-offline-disk-import-for-google-cloud-storage.html 1
bele Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Αν μπορέσεις να έχεις πρόσβαση σε κάποιο άλλο δίκτυο, νομίζω θα ήταν προτιμότερο και πιο απλό. Το ξέρω ότι και σε netcafe να πας, πάλι θα θες άπειρες ώρες, εκτός αν καταφέρεις να πείσεις κάνα υπάλληλο να σε βοηθήσει. Αλλιώς κάνα public wifi. Τμηματικα μπορείς να τα ανεβάσεις; Έστω κι αν σου πάρει πολύ χρόνο. Και εγώ με τα 3MB/s upload, όταν χρειάστηκε να ανεβάσω πολλά gb, τα έκανα σε .rar parts των 1.2 gb νομίζω και τα ανέβαζα σιγά σιγα. Στην χειρότερη περίπτωση, αν έχεις πρόσβαση σε δύο συνδέσεις, μπορείς να τις ενώσεις και να έχεις π.χ. 80+80 upload.
tarantules Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Σε κανένα πανεπιστήμιο πήγαινε και βρες κανένα γνωστό για να χρησιμοποιήσεις το δίκτυό τους (συνήθως έχει μεγάλο upload) 1
koulouri Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Στο παμακ βρίσκομαι καθημερινά και θα μπορούσα να το αξιοποιώ για αρκετές ώρες αλλά είναι πάρα πολύ αργό!!!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
stelios18120 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Εγω ανεβασα 40gb και μαρτυρισα μεχρι ν ανεβουν Καλη τυχη κ υπομονη
Hapatingo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Καλό είναι τα αρχεία να μην είναι zip. και να είναι σε πολλές ομάδες και όχι ένα αρχείο ξεχωριστώ. Από την άλλη χώρισε τα σε ποσότητες ο ένας υπολογιστής τόσο, ο άλλος τόσο, εννοείτε σε διαφορετικές συνδέσεις. Και το σημαντικότερο να έχεις αρχεία πάντα στο κινητό ώστε να τα ανεβάζεις από τα διάφορα hotspots. Εάν βρεις κάποιο καλό, μετά πας με το laptop. Και φυσικά όπου ακούς για δωρεάν mb στο κινητό sim ή προσφορές τρέχεις και τα χρησιμοποιείς. 3-4 εβδομάδες σίγουρα θα σου πάρει. Το δικό μου μάθημα με 80gb ήταν να μάθω το πόσο βαρεμένος ήμουν ώστε να αφήσω όλα τα αρχεία να συσσωρευτούν.
djuan1988 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Βρες κάποια πρίζα στο ΠΑΜΑΚ, σε κάποιο γραφείο. Λογικά κάποιον θα ξέρεις να σε βοηθήσει. Πιστεύω οι πρίζες δίνουν τουλάχιστον 100 up. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Εγώ κάπου 100 gb που ανέβασα στο hubic, άφησα το raspberry pi 3 όσες μέρες χρειάστηκε και έγινε η δουλειά.
soteras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ελα στο Τει Αθηνας πηγενε σε υπολογιστηες σε βιβλιοθηκη βαλε το λαν στο λαπτοπ σου απο τους στθερους που εχει εκει και βουαλα
tarantules Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ελα στο Τει Αθηνας πηγενε σε υπολογιστηες σε βιβλιοθηκη βαλε το λαν στο λαπτοπ σου απο τους στθερους που εχει εκει και βουαλα Τι upload έχει το ΤΕΙ Αθήνας γνωρίζεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα