Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα....

Θέλω να ανεβάσω 587 τουλάχιστον GB

στον προσωπικό μου χωρο στο Google drive

( έχω 5TB διαθέσιμο ) αλλά κάνοντας κάτι πρόχειρους υπολογισμούς, με μέγιστο 80KB upload per second που έχω θα χρειαστώ 70+ μέρες

( αν δεν έκανα κάπου λάθος στο μέτρημα ).

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ανέβουν;; κάποια εταιρία ή..;;

Δημοσ.

Αν μπορέσεις να έχεις πρόσβαση σε κάποιο άλλο δίκτυο, νομίζω θα ήταν προτιμότερο και πιο απλό. Το ξέρω ότι και σε netcafe να πας, πάλι θα θες άπειρες ώρες, εκτός αν καταφέρεις να πείσεις κάνα υπάλληλο να σε βοηθήσει. Αλλιώς κάνα public wifi.

Τμηματικα μπορείς να τα ανεβάσεις; Έστω κι αν σου πάρει πολύ χρόνο. Και εγώ με τα 3MB/s upload, όταν χρειάστηκε να ανεβάσω πολλά gb, τα έκανα σε .rar parts των 1.2 gb νομίζω και τα ανέβαζα σιγά σιγα.

Στην χειρότερη περίπτωση, αν έχεις πρόσβαση σε δύο συνδέσεις, μπορείς να τις ενώσεις και να έχεις π.χ. 80+80 upload.

Δημοσ.

Στο παμακ βρίσκομαι καθημερινά και θα μπορούσα να το αξιοποιώ για αρκετές ώρες αλλά είναι πάρα πολύ αργό!!!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Δημοσ.

Καλό είναι τα αρχεία να μην είναι zip. και να είναι σε πολλές ομάδες και όχι ένα αρχείο ξεχωριστώ.

Από την άλλη χώρισε τα σε ποσότητες ο ένας υπολογιστής τόσο, ο άλλος τόσο, εννοείτε σε διαφορετικές συνδέσεις. Και το σημαντικότερο να έχεις αρχεία πάντα στο κινητό ώστε να τα ανεβάζεις από τα διάφορα hotspots. Εάν βρεις κάποιο καλό, μετά πας με το laptop. Και φυσικά όπου ακούς για δωρεάν mb στο κινητό sim ή προσφορές τρέχεις και τα χρησιμοποιείς.

3-4 εβδομάδες σίγουρα θα σου πάρει.

Το δικό μου μάθημα με 80gb ήταν να μάθω το πόσο βαρεμένος ήμουν ώστε να αφήσω όλα τα αρχεία να συσσωρευτούν.

Δημοσ.

Βρες κάποια πρίζα στο ΠΑΜΑΚ, σε κάποιο γραφείο.

Λογικά κάποιον θα ξέρεις να σε βοηθήσει.

Πιστεύω οι πρίζες δίνουν τουλάχιστον 100 up.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ κάπου 100 gb που ανέβασα στο hubic, άφησα το raspberry pi 3 όσες μέρες χρειάστηκε και έγινε η δουλειά.

Δημοσ.

Ελα στο Τει Αθηνας πηγενε σε υπολογιστηες σε βιβλιοθηκη βαλε το λαν στο λαπτοπ σου απο τους στθερους που εχει εκει και βουαλα

Δημοσ.

Ελα στο Τει Αθηνας πηγενε σε υπολογιστηες σε βιβλιοθηκη βαλε το λαν στο λαπτοπ σου απο τους στθερους που εχει εκει και βουαλα

Τι upload έχει το ΤΕΙ Αθήνας γνωρίζεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...