Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρεα. Λοιπον ο τίτλος τα λέει όλα. Σε λίγους μήνες έρχεται ο μπέμπης. Σήμερα έκανα τη πρώτη βόλτα για να δω καροτσάκια. Επαθα πλάκα με τις τιμές και τις επιλογές. Με τόσα λεφτά πάντως περίμενα να περιέχουν και κινητήρα Vetec για να μην σπρώχνω το τετράτροχο. Ενσωματωμένο ραδιόφωνο cd, clima, ;έστω ένα gps. Ρε παιδιά σιγά την τεχνολογία που κάνει 800€ και μετά ψανχω για laptop με 600€ και τα θεωρώ πολλά (πήρα Acer E15-575G-51W,  ξερω ξερω του έκανα ευχέλαιο να αντέξει). Τεσπα, ειδα αρκετά μοντέλα σήμερα, το καθε ένα εχει τα καλά του και τα κατά του. Θα ήθελα τουλάχιστον να μου πείτε πιο να μην αγοράσω γιατι βγήκε προβληματικό και χαλάει γρηγορα, ή ότι άλλο νομίζετε. Μαμάδες heeeeelp.

• Like 2
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρόταση δική μου.

Μη στέκεσαι στις πολλές ανέσεις  και στα πολλά μπιχλιμπίδια.

Απέφυγε αυτά που έχουν μεγάλο μπούγιο γιατί  δεν βολεύονται πουθενά  και κοίτα αυτό που θα

πάρεις να είναι ευκίνητο και να έχει σταθερότητα.

Α και μην κοιτάς κάποια που λένε βγαίνει και το κάνεις πορτ μπεμπέ και 3 σε 1.Είναι δύσχρηστα.

Καροτσάκι σκέτο καροτσάκι να κλείνει να μεταφέρεται εύκολα και να κινείται άνετα.

Είχε η κόρη μου δύο ένα μεγάλο ακριβό και ένα φτηνιάρικο μόνο για βόλτα.

Το ακριβό είναι σχεδόν καινούργιο και άθικτο.

Το άλλο το φτηνιάρικο (60-70 ευρώ το πήραμε) θέλει βουλκανιζατέρ για αλλαγή ελαστικών. :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Σκυλί μας βγήκε ένα Bugaboo Bee. Μεγάλωσαν 2 ταλιμπάν μαζί του, και τώρα μεγαλώνει τρίτος.

Μοναδικό πρόβλημα όταν στα 6 χρόνια έσπασε η πλάτη, πάνω στην οποία χοροπηδούσε ο μικρός. Έπεσε κατω, το ανέφερα στην εταιρία και μου έστειλε καινούριο κάθισμα, εκτός εγγύησης.

Ελαφρύ, με πολύ ομαλή κύλιση και το μοναδικό στην κατηγορία που διπλώνει και μπορεί το παιδί να κοιτάζει και προς τα πίσω. Μεγάλος αποθηκευτικός χώρος, τον γέμιζε η γυναίκα μου με τσάντες από το super market.

Στην ευρύτερη οικογένεια έχουμε τρία Bee και όλοι είμαστε υπερευχαριστημένοι.

Αλλάζει η κουκούλα, βγαίνει σε πολλά χρώματα και σχέδια, το ίδιο και το ύφασμα του καθίσματος. Αλλά είναι ακριβά, όπως και όλα του τα εξεσουάρ.

Δημοσ.

Δεν διευκρινίζεις αν μιλάς για pram (για μωρά, ξάπλα κοιτώντας προς τα πίσω) ή stroller (για νήπια, καθιστή θέση αν και η πλάτη πέφτει).

Όπως και να χει, η άποψή μου έχοντας χρησιμοποιήσει μόνο stroller, και ακριβό (Maclaren) και όχι τόσο ακριβό (Chicco) είναι

1. Pram = τζάμπα λεφτά εκτός αν σκοπεύεις να πηγαίνεις το μωρό βόλτες και να κάθεσαι έξω σε τυχαίους χώρους πηγαίνοντας εκεί με τα πόδια. Για τη μεταφορά του μωρού είχα μάρσιπο, αν το μωρό είναι μεγάλο σου αυτώνει λίγο τη μέση αλλά παλεύεται. Βολεύει πολύ καλύτερα όμως αν πας μια κοντινή βόλτα με τα πόδια. Αν πας κάπου και έχεις αυτοκίνητο τότε προφανώς κουβαλάς ο,τι θες μαζί (πχ καλαθάκι όπου το κοιμίζεις και στο σπίτι) για όταν αράξεις.

2. Το ακριβό θα σου κρατήσει παραπάνω από το φτηνό, και θα είναι και πιο άνετο και όλα τα καλά, αλλά από value for money είναι πολύ χειρότερα από το φτηνό. Στη δική μου περίπτωση το Maclaren έβγαλε περισσότερη δουλειά από το Chicco, ήταν αρκετά πιο άνετο και βολικό στη χρήση (ειδικά πχ για τη γιαγιά), και σε αντίθεση με το Chicco που αναπαύεται αιωνίωςς λειτουργεί ακόμα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν το δεις οικονομικά, αυτά δε φτάνουν για να δικαιολογήσουν πολλαπλασιασμό της τιμής επί 5 ή 6.

Από τις εμπειρίες τις δικές μου και τις γνώμες των παιδιών παραπάνω νομίζω ότι αν οικονομικά δεν είσαι σφιχτά αλλά ούτε και απέραντη άπλα, αξίζει να κοιτάξεις για ποιοτικό επώνυμο μεταχειρισμένο. Ίσως οι τιμές είναι καλό vfm.

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρεα. Λοιπον ο τίτλος τα λέει όλα. Σε λίγους μήνες έρχεται ο μπέμπης. Σήμερα έκανα τη πρώτη βόλτα για να δω καροτσάκια. Επαθα πλάκα με τις τιμές και τις επιλογές. Με τόσα λεφτά πάντως περίμενα να περιέχουν και κινητήρα Vetec για να μην σπρώχνω το τετράτροχο. Ενσωματωμένο ραδιόφωνο cd, clima, ;έστω ένα gps. Ρε παιδιά σιγά την τεχνολογία που κάνει 800€ και μετά ψανχω για laptop με 600€ και τα θεωρώ πολλά (πήρα Acer E15-575G-51W,  ξερω ξερω του έκανα ευχέλαιο να αντέξει). Τεσπα, ειδα αρκετά μοντέλα σήμερα, το καθε ένα εχει τα καλά του και τα κατά του. Θα ήθελα τουλάχιστον να μου πείτε πιο να μην αγοράσω γιατι βγήκε προβληματικό και χαλάει γρηγορα, ή ότι άλλο νομίζετε. Μαμάδες heeeeelp.

εμείς έχουμε αυτό αξίζει μέχρι το τελευταίο ευρώ 

https://www.amazon.de/gp/product/B015D4294C/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

μαζί με αυτή την βάση https://www.amazon.de/Hauck-345887-Stand-Pram-Carseat/dp/B004BKUL0O/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1508778919&sr=1-1&keywords=Hauck+stand

απ το μαιευτήριο το πήρα μέσα στο πορτ μπεμπέ και κοιμόταν μέσα επί 3 μήνες .... μετά μόλις έκανε πως σήκωσε το κεφάλι τον είχα στο κάθισμά αυτοκίνητου πάνω σε καρότσι  βολεύει απίστευτα ... τώρα τον βάζω στο κανονικό είναι 9 μηνών κοντά

Δημοσ.

Καλησπερα και σε σενα! Κοίτα, σίγουρα δεν επιλέγεις κάτι πολύ ακριβό, εγώ π.χ. είχα αυτό

http://strollers-baby.ru/baby/greek/index1521.html

ήταν άνετο, άνοιγε προς τα πίσω, είχε κάλυμμα και κουνουπιέρα, ελαφρύ, εύκολο στο μάζεμα, χωρούσε άνετα στο αμάξι. Δεν θα σου πρότεινα τα καρότσια που 'κοιτάνε προς τα πίσω, άκουσα από πολλούς πως είναι άβολα τελικά

Δημοσ.

Εμπειρικά

chicco urban=απαράδεκτο

Ingleshina trilogy=epic

Προσωπικά δοκίμασα το πρώτο κ δεν με βόλεψε καθόλου. Ειδικά στους δρόμους αντοχής που χαρακτηριζουν αυτό το άθλιο μπουρδελο που ζούμε... Μακριά. Ήταν τζάμπα μεν αλλά όχι δεν κάνω εκπτώσεις.

Trilogy. Κάπου στα 700 μαζί με το πορτ μπεμπέ, το κάθισμα αυτοκινήτου με την βάση ασφαλείας κ το καρότσι. Μας βόλεψε. Το βασικό κριτήριο είναι το καρότσι. Κ σπέρνει στο δρόμο.

Το Port bebe στο τρίμηνο πάει αποθήκη. Κ το κάθισμα αυτοκινήτου είναι σημαντικό, με την βάση που έρχεται το συγκεκριμένο φαντάζει πιο ασφαλές. Το καλό για γρήγορο shoping είναι ότι απλά κουβαλάς τον σκελετό του καροτσιου, βγάζεις το κάθισμα αυτοκινήτου του μωρού, το κουμπώνεις κ Thats it.

Βασικό τι όχημα διαθέτεις? Το α κ το Ω είναι να μπαίνει το καρότσι μέσα. Σε μένα που το οικογενειακό είναι το... Micra με βόλεψε σε όλα.

Γενικότερα επειδή σχεδόν όλη η παρέα γέννησε φέτος - συγχρονισμός... Επικίνδυνος :lol:- η επιλογή των περισσότερων ήταν αυτό το μοντέλο κ μας έχει πάει καλά.

Γνώμη έχω κ από τον κουμπάρο μου για ένα perego - μπορώ να μάθω μοντέλο - που επίσης είναι τουμπανε κ με λιγάκι πιο Premium αίσθηση.

Γνώμη μου, κοιτάς για καρότσι πρώτα. Κοιτάς να δανειστείς αν είναι εφικτό pb ή καλαθουνα (αμφότερα πεταμένα λεφτά imo) κ ένα καλό κάθισμα αυτοκινήτου.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μένω επαρχία πλέον και οι επιλογές δεν είναι άπειρες. Τρια μαγαζιά έχει εδώ και δε θα ήθελα να αγοράσω απο internet. Το μακλαρεν το είδα. Μου φάνηκε ακριβο αλλά καλό.Ήταν όμως πολύ μεγάλο στο δίπλωμα, είναι όμως υποψήφιο. Βασικά θα ήθελα να είναι ελαφρυ γιατί η μαμά εχει θέμα με τη μέση. Επίσης επειδή μένω κοντά σε παραλία οι περισσότερες βόλτες θα είναι σε παραθαλασσιο δρόμο όχι και τόσο καλής ποιότητας οπότε θέλω να τσουλάει εύκολα.Τώρα σχετικά με pram και stroller να πω την αλήθεια δεν ήξερα καν την ωρολογία αλλά πιστεύω καταλαβα για πια καροτσια μιλάς. Πρώτη βόλτα σήμερα, που θα παει θα τα μαθω. Είδα καρότσια που η θέση γυρνάει και προς τα πισω και μάλλον είναι και οι δύο τυποι μαζί. Θέλω το καρότσι να είναι κατάλληλο για νεογέννητο και να μην πρέπει να παρω αλλο αργότερα. Προσωπικά μου άρεσαν κάτι μεγάλα με ροδες που φουσκώνουν αλλά δεν αρεσαν στη μαμα. Ισως μίλησε ο καγκουρας μεσα μου και ήθελα και ζαντες αλουμινιου :). Καποιο καροτσι που δεν θεωρείτε και πολυ γερό ώστε να το αποφύγω παίζει? 

Δημοσ.

Πάρε φθηνό το πολύ 500 και να μπαίνει στο αυτοκίνητο γιατί θα τρέχεις κ δεν θα φτάνεις.. Μαρκες μην κοιτάς..

Δημοσ.

Ότι και να πάρεις να τσεκάρεις ότι μπαίνει μέσα στο πορτ-μπαγκάζ.Γιατί αν δε το τσεκάρεις θα έχεις θέμα.θετική ψήφο πάντως σε inglesina Kai pegerego.εμάς πάντως μας βόλεψε πολύ και μια βάση έξτρα αυτοκινήτου όπου μπαινοβγαίνει το κάθισμα στο αυτοκίνητο και στο καρότσι χωρίς να βγάζεις το παιδί.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω το καρότσι να είναι κατάλληλο για νεογέννητο και να μην πρέπει να παρω αλλο αργότερα.

Το καρότσι για νεογέννητο θα σου βγάλει μερικούς μήνες χρήσης μόνο (μετά θα πάει πατάρι). Το καρότσι για νήπιο θα σου βγάλει χρόνια. Σε καμία περίπτωση μη συμβιβαστείς όταν επιλέγεις το δεύτερο σκεπτόμενος το πρώτο, θα το μετανιώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το καρότσι για νεογέννητο θα σου βγάλει μερικούς μήνες χρήσης μόνο (μετά θα πάει πατάρι). Το καρότσι για νήπιο θα σου βγάλει χρόνια. Σε καμία περίπτωση μη συμβιβαστείς όταν επιλέγεις το δεύτερο σκεπτόμενος το πρώτο, θα το μετανιώσεις.

Αυτό που ζητάει γίνεται με το να πάρει 1 καρότσι με 3 εξαρτήματα :)

Με το 3 σε 1 σώνεσαι.. Ήδη το έχουμε 5 χρόνια μόνο με 350 ευρω.

Δημοσ.

Καλησπερα και σε σενα! Κοίτα, σίγουρα δεν επιλέγεις κάτι πολύ ακριβό, εγώ π.χ. είχα αυτό

http://strollers-baby.ru/baby/greek/index1521.html

ήταν άνετο, άνοιγε προς τα πίσω, είχε κάλυμμα και κουνουπιέρα, ελαφρύ, εύκολο στο μάζεμα, χωρούσε άνετα στο αμάξι. Δεν θα σου πρότεινα τα καρότσια που 'κοιτάνε προς τα πίσω, άκουσα από πολλούς πως είναι άβολα τελικά

Ypatia παραλίγο να το παθω το εμφραγμα.  Αυτο που λες γράφει  Μέση λιανική τιμή: 7198,00 δολάρια.  Δε το ήξερα ότι μπορεί να πάνε και τοσο πολυ. Το 3λογκι μου πεφτει ακριβό αν και ήταν ωραίο. Μέχρι 400€ σκεφτόμουν άντε 500. Το τουτου είναι civic του 2002. Το κακο είναι ότι δεν έχει πισω πορτες. Δεν νομιζω ότι θα καταφερω να δανειστώ. Θα τα σκασω και εγώ απλά δε θέλω να κανω λαθος επιλογες και να πρεπει να ξανα αγοράζω. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μένω επαρχία πλέον και οι επιλογές δεν είναι άπειρες. Τρια μαγαζιά έχει εδώ και δε θα ήθελα να αγοράσω απο internet. Το μακλαρεν το είδα. 

Αυτό που ζητάει γίνεται με το να πάρει 1 καρότσι με 3 εξαρτήματα :)

Με το 3 σε 1 σώνεσαι.. Ήδη το έχουμε 5 χρόνια μόνο με 350 ευρω.

Πρωταθηκε ηδη αυτο https://www.amazon.de/gp/product/B015D4294C/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 το οποιο ειναι 3-σε-1 και δεν βλεπω καποιο λογο που να μην θες απο το ιντερνετ. 

Αν δεν θες, επειδη δεν εχεις ξανα αγορασει, τοτε δεν γλυτωνεις να δωσεις και πολλα λεφτα. Τουλαχιστον δες σε καποια μεγαλυτερη πολη.

• Like 1
Δημοσ.

Πρωταθηκε ηδη αυτο https://www.amazon.de/gp/product/B015D4294C/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 το οποιο ειναι 3-σε-1 και δεν βλεπω καποιο λογο που να μην θες απο το ιντερνετ.

Αν δεν θες, επειδη δεν εχει ξανα αγορασει, τοτε δεν γλυτωνεις να δωσεις και πολλα λεφτα. Τουλαχιστον δες σε καποια μεγαλυτερη πολη.

Δεν το είδα σορρυ, μια χαρά λύση είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...