Manjaro Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Σε τηλεόραση 500ευρω αναφερόμαστε.. Τα 1200 ευρώ ήταν απλά ένα παράδειγμα Έχω στην eurobank λογαριασμό που μου βάζουν οι γονείς τα χρήματα του μήνα. σιγά μην σου βγάλουν 500 ευρώ πιστωτική για 200 ευρώ οκ αλλά πρέπει να έχεις μια σταθερή εργασία που να σου αποφέρει τουλάχιστον 7000 ευρώ το έτος. υποθέτω πως δεν έχεις οπότε πρέπει να μπει εγγυητής ο πατέρας σου που αν ήδη έχει πιστωτική και εφόσον ο μισθός του δεν είναι ανώτερος απο αυτού ενός χαμηλού δημόσιου υπαλλήλου (~1000 ευρώ τον μήνα) κάρτα δεν παίρνεις αν δεν έχει τότε είσαι οκ μάλλον αν μπει εγγυητής. Αυτά που λένε στις σελίδες ότι δήθεν πας με την φοιτητική σου ταυτότητα και την αστυνομική σου και έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ και σου βγάζουν φοιτητική ούτε οι ίδιοι δεν τα πιστεύουν και δεν ξέρω γιατί τα έχουν τόσα χρόνια στις σελίδες τους (ίσως κάνας οργανισμός απο ΕΕ μεριά τσεκάρει τα προγράμματα στις σελίδες και θέλουν να δείξουν ότι παρέχουν φοιτητικά προϊόντα ντεμέκ) δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις όμως. καλή επιτυχία! 1
papoys1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ο manjaro είναι σκληρός και ωμός αλλά συμφωνώ μαζί του όχι μόνο εδώ αλλά και αλλού γιατί τα λέει χύμα. Εγώ θα έλεγα να μην μπεις σε μπελάδες με κάρτες. Δεν έχεις δικό σου εισόδημα ένα μήνα κάτι θα πάει στραβά δεν θα πληρώσεις τη δόση θα σε πάρει από κάτω η κάρτα και μετά δε μαζεύεται αν αρχίσουν και οι τόκοι. Πάρε μία turbo-x με 100 - 150 ευρώ να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Από την άλλη αφού έχεις ίντερνετ τι τη θέλεις την τηλεόραση.Να βλέπεις survivor , nomads και όλες αυτές τις αηδίες και να καταντήσεις ζόμπι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Οι φοιτιτικες εχουν οριο γυρω στα 300 ευρω Εβγαλε η κορη μου Πειραιως μονο για τα ασφαλιστρα αυτοκινητου . 1
Manjaro Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Οι φοιτιτικες εχουν οριο γυρω στα 300 ευρω Εβγαλε η κορη μου Πειραιως μονο για τα ασφαλιστρα αυτοκινητου . Οπότε καταλαβαίνεις OP πάρε παράδειγμα και κρίνε.. οικογένεια που αντέχει οικονομικά να αγοράσει στην κόρη αυτοκίνητο και της βγάζουν 300 ευρώ πιστωτική. Είσαι παρόμοια περίπτωση; αν ναι τότε οκ έχεις ελπίδες αν όχι δεν πειράζει είσαι τίμιο και νέο παιδί και θα βρεις τον τρόπο (προσωπικά θα πήγαινα να σπουδάσω έξω )
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Οπότε καταλαβαίνεις OP πάρε παράδειγμα και κρίνε.. οικογένεια που αντέχει οικονομικά να αγοράσει στην κόρη αυτοκίνητο και της βγάζουν 300 ευρώ πιστωτική. Είσαι παρόμοια περίπτωση; αν ναι τότε οκ έχεις ελπίδες αν όχι δεν πειράζει είσαι τίμιο και νέο παιδί και θα βρεις τον τρόπο (προσωπικά θα πήγαινα να σπουδάσω έξω ) Το αυτοκινητο το αγορασε μονη της η κορη μου παρολο που είναι 20 ετων και φοιτητρια εργαζεται εδώ και δυο χρονια .Μην τα βαζουμε όλα στο ιδιο τσουβαλι .Εγω της παρεχω στεγη και ένα πιατο φαγητο . Το ιδιο και τα αλλα πιο μεγαλα παιδια μου . 5
papoys1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Όπως το κάνουν και άλλα πολλά παιδιά που εργάζονται και μπράβο της Γιάννη. Θεωρώ όμως μία από τις αιτίες για τις οποίες οι μεγαλίτεροι φέρουμε την ευθύνη (πιστωτικές κάρτες) που κατέστρεψε τούτη τη χώρα να λέμε σε 18χρονα , 20χρονα βγάλτε κάρτα και κάντε αγορές. Παιδιά είναι τα περισσότερα απονήρευτα κάποια στιγμή μπορεί να την πατήσουν. Ναι είναι εργαλείο στα χέρια όμως κάποιου που έχει τη γνώση το μυαλό τη σύνεση για το πώς θα τη χρησιμοποιήσει. Μπορεί όμως ένα παιδί πάνω στην τρέλλα των 18-20 χρόνων να το σκφτεί αυτό;;; Λίγα ναι. Τα περισσότερα όχι. Για αυτό καλά να τους λέμε μακριά από κάρτες.Έχεις λεφτά.Πάρτο. Δεν έχεις.Περίμενε να μαζέψεις. 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 οι φοιτητικες βγαινουν αρκετα πιο ευκολα (αλλα με πολυ χαμηλα ορια) Ίσως, αλλά γενικά οι πιστωτικές τα τελευταία χρόνια δύσκολα εγκρίνονται.
haris_216 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Πάντως φίλε ts θα σου πω κάτι (που δεν θα ακούσεις βέβαια αφού δεν θα σου αρέσει). Λόγω ηλικίας (νεαρής) και ιδιότητας (φοιτητής) μην μπεις στη διαδικασία της πιστωτικής. Χωρίς να σε ξέρω, που σημαίνει ότι μπορεί να είσαι η εξαίρεση, θεωρώ κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η πιστωτική θα σε κάνει να "ξεφύγεις" καταναλωτικά (μιλάω από προσωπική πείρα). Υπάρχει ολόκληρη επιστήμη γύρω από τις πιστωτικές και την αίσθηση που δημιουργούν στον χρήστη τα μη "πραγματικά" χρήματα (τα οποία όμως δημιουργούν πολύ πραγματικές υποχρεώσεις). Δεν θα το αναλύσω παραπάνω. Απλά πρόσεχε ΥΓ Αν βέβαια είσαι άτομο με αυτοσυγκράτηση και θεωρείς ότι αποτελείς εξαίρεση τότε ναι, η κάρτα μπορεί να είναι εργαλείο στα χέρια σου. Απλά νομίζω ότι αυτά τα άτομα δεν είναι πολλά και, όσο κατεβαίνουμε ηλικιακά, γίνονται σπανιότερα 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Πάντως φίλε ts θα σου πω κάτι (που δεν θα ακούσεις βέβαια αφού δεν θα σου αρέσει). Λόγω ηλικίας (νεαρής) και ιδιότητας (φοιτητής) μην μπεις στη διαδικασία της πιστωτικής. Χωρίς να σε ξέρω, που σημαίνει ότι μπορεί να είσαι η εξαίρεση, θεωρώ κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η πιστωτική θα σε κάνει να "ξεφύγεις" καταναλωτικά (μιλάω από προσωπική πείρα). Υπάρχει ολόκληρη επιστήμη γύρω από τις πιστωτικές και την αίσθηση που δημιουργούν στον χρήστη τα μη "πραγματικά" χρήματα (τα οποία όμως δημιουργούν πολύ πραγματικές υποχρεώσεις). Δεν θα το αναλύσω παραπάνω. Απλά πρόσεχε ΥΓ Αν βέβαια είσαι άτομο με αυτοσυγκράτηση και θεωρείς ότι αποτελείς εξαίρεση τότε ναι, η κάρτα μπορεί να είναι εργαλείο στα χέρια σου. Απλά νομίζω ότι αυτά τα άτομα δεν είναι πολλά και, όσο κατεβαίνουμε ηλικιακά, γίνονται σπανιότερα Οι φοιτιτικες καρτες εχουν τοσο μικρο οριο που δυσκολο να ξεφυγεις . 300-400 ευρω οριο εχουν. Οι ακρως επικυνδυνες είναι οι άλλες πιστωτικες που εκει τα πραγματα μπορει να γινουν παρα πολύ δυσκολα και σχετικα πολύ ευκολα να οδηγηθούμε σε δυσκολες καταστασεις . Υπαρχει πολύ κακο παρελθον.
AristidisZ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μιας και λέμε για κάρτες, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί το πιστωτικό μου όριο παραμένει σταθερό ενώ έχω πράγματα σε δόσεις ;;;
haris_216 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Οι φοιτιτικες καρτες εχουν τοσο μικρο οριο που δυσκολο να ξεφυγεις . 300-400 ευρω οριο εχουν. Οι ακρως επικυνδυνες είναι οι άλλες πιστωτικες που εκει τα πραγματα μπορει να γινουν παρα πολύ δυσκολα και σχετικα πολύ ευκολα να οδηγηθούμε σε δυσκολες καταστασεις . Υπαρχει πολύ κακο παρελθον. Για φοιτητικό budget, με εξαίρεση φραγκάτη οικογένεια, ακόμα και αυτό το όριο μπορεί να τον βγάλει εκτός. Άλλωστε ήδη αναφέρει για μηνιαίο "περίσσευμα" των 20 ευρώ. Πράγμα που σημαίνει ότι και την τηλεόραση θα πληρώσει παραπάνω (σίγουρα θα μένει στην ελάχιστη καταβολή και όχι σε αυτά που πρέπει για να μείνει στο άτοκο) αλλά και θα έρθουν μέρες που ίσως αυτό το 20άρικο να μην καταλήξει στην τράπεζα αλλά στο ουζερί που θα μαζευτεί η παρέα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μιας και λέμε για κάρτες, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί το πιστωτικό μου όριο παραμένει σταθερό ενώ έχω πράγματα σε δόσεις ;;; Το οριο δεν αλλαζει αλλα οι ηδη υπάρχουσες αγορες το δεσμευουν αναλογικα με το ποσο τους.
Joshua21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μιας και λέμε για κάρτες, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί το πιστωτικό μου όριο παραμένει σταθερό ενώ έχω πράγματα σε δόσεις ;;; Δεν βλέπω το λόγο να αλλάξει το πιστωτικό σου όριο... βλέπεις εσύ κάποιον?
AristidisZ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δε σας κατάλαβα... Έστω ότι έχω πιστωτικό όριο 3000 και κάνω μια αγορά των 1000 Δε θα έπρεπε το όριο να πέσει στις 2000 ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Άλλωστε ήδη αναφέρει για μηνιαίο "περίσσευμα" των 20 ευρώ. 20 ευρω Χ 24 δοσεις = 480 ευρω ή 20 Χ 12 = 240 Μια χαρα παιρνει μια απλη τηλεοραση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα