aris1986 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Nobody is noboby -Μπουγάς 9 ώρες πριν, billdanos είπε Νομίζω πως πρεπει να ζητήσω από κάνα ψυχολόγο να αναλάβει το moderation εδώ μέσα... Έχουμε τον Τοξοβολο ψυχολόγο..!
pitogiro Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Πάλι ο Ατζούν σποϊλεριάζει με ινστα στόρυ τον επόμενο διεθνή αγώνα την ώρα που ο Ταλιμπανίδης λέει το σκορ του αγώνα 😔
mylo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, pitogiro είπε Πάλι ο Ατζούν σποϊλεριάζει με ινστα στόρυ τον επόμενο διεθνή αγώνα την ώρα που ο Ταλιμπανίδης λέει το σκορ του αγώνα 😔 Επόμενος αδιάφορος διεθνής αγώνας θα είναι ανάμεσα σε Ελλάδα και;
Torasu Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 ΟΚ τα θεμέλια όλα νταξ, ο πιλγκελαδος δεν έπληξε πολύ το νήμα... Και ας μη ξεχνιόμαστε: Μουχρούτσο λούτσο 1
McNerd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Πιο πολυ μου αρεσε το χλαμπ, αν εξαιρεσεις οτι ημουν μοντ και ειχε πολυ δουλεια 1
Froskeas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (έλα να σοβαρευτούμε όμως, στόχος ΝΑ ΜΗΝ ξανακλείσει) 3
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Froskeas είπε στόχος ΝΑ ΜΗΝ ξανακλείσει Πάνε κοιμήσου ήσυχος, είμαι εγώ τώρα εδώ 1
Superuser Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, McNerd είπε Πιο πολυ μου αρεσε το χλαμπ, αν εξαιρεσεις οτι ημουν μοντ και ειχε πολυ δουλεια Δεν μας είπες τι συνέβη και το εκλεισες όμως.. 30 λεπτά που χάθηκες; τι συμφωνίες έκανες κάτω από το τραπέζι; γιατι το πρώτο ποστ μετά την σκούπα είναι δικό σου; α; Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από Superuser
Froskeas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Πάνε κοιμήσου ήσυχος, είμαι εγώ τώρα εδώ Δεν μπορώ, τελώ υπό καθεστώς άπλετης υπερέντασης
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Πάνω που μπήκα στο λαθραίο... Δε σας χάλασε μαχητές μία ακόμα ανατροπάρα! Καμία ψυχή... Με χάλασε λίγο το φιλικό κλίμα στην αρχή με το ποδοβόλεϊ, να μην επαναληφθεί, θέλουμε τους παίκτες των 2 ομάδων να σφάζονται, όχι χαριεντισμούς... 1
McNerd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Superuser είπε Δεν μας είπες τι συνέβη και το εκλεισες όμως.. 30 λεπτά που χάθηκες; τι συμφωνίες έκανες κάτω από το τραπέζι; χτυπαγε την πορτα του χλαπ ο πιλ και δεν του ανοιγα. ακολουθησε απειλητικο εξωδικο. τελος, εγινε εφοδος και το σφραγισαν σε χρονο μηδεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις