Diskimpex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Στα παλια σπιτια δεν αλλαζουν μονο μετρητη .Και εξωτερικες σωληνες προς κεντρικη παροχη ευδαπ
μπιπ μπιπ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Πώς γίνεται το χρέος να ακολουθεί τον ιδιοκτήτη, μπορείτε να μου το εξηγήσετε αυτό; Με το συμβόλαιο ο ενοικιαστής το περνάει στο όνομα του. Όταν ξενοικιάσει μπορεί να το κόψει χωρίς να το πληρώσει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δυστυχώς από ότι ξέρω η συντριπτική πλειοψηφία δεν αλλάζει το όνομα στον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ.
Joshua21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε Πώς γίνεται το χρέος να ακολουθεί τον ιδιοκτήτη, μπορείτε να μου το εξηγήσετε αυτό; Με το συμβόλαιο ο ενοικιαστής το περνάει στο όνομα του. Όταν ξενοικιάσει μπορεί να το κόψει χωρίς να το πληρώσει; Αυτό στα bold δεν ισχύει, ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα έκδοσης λογαριασμού νερού στο όνομα του ενοικιαστή, πάντα στο όνομα του ιδιοκτήτη βγαίνει. Σε μερικούς Δήμους υπάρχει η δυνατότητα να δηλωθεί το όνομα του ενοικιαστή, αλλά και πάλι σε περίπτωση απλήρωτου λογαριασμού το χρέος ακολουθεί το ακίνητο, δλδ τον ιδιοκτήτη. Ότι ακριβώς ισχύει και με τα κοινόχρηστα δηλαδή.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν νοικιαζα σπίτι πριν 4 χρόνια στο όνομα μου ερχόντουσαν οι λογαριασμοί. Για ποιο λόγο τότε έδωσα τα στοιχεία μου και υπέγραψα επανασύνδεση; Μεγάλη εξυπνάδα σκέφτηκαν πάλι. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από μπιπ μπιπ
Joshua21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, μπιπ μπιπ είπε Όταν νοικιαζα σπίτι πριν 4 χρόνια στο όνομα μου ερχόντουσαν οι λογαριασμοί. Για ποιο λόγο τότε έδωσα τα στοιχεία μου και υπέγραψα επανασύνδεση; Μεγάλη εξυπνάδα σκέφτηκαν πάλι. Ρεύματος και τηλεφώνου μπορεί, νερού δεν υπάρχει περίπτωση, σίγουρα δεν θυμάσαι καλά.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΕΥΔΑΞ Ξάνθης. Και όταν έκανα διακοπη στο τέλος πήρα την εγγύηση (106 ευρώ ) πίσω. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από μπιπ μπιπ
Joshua21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μάλλον ΔΕΥΑ Ξάνθης ήθελες να γράψεις. Τώρα αν στη συγκεκριμένη επιχείρηση ισχύει κάτι διαφορετικό από ότι ισχύει στις υπόλοιπες, δεν το γνωρίζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα, Όταν ενοικίασα το σπίτι μου σε έναν φοιτητή πριν ένα χρόνο, ήταν υποχρεωτικό να υπογράψω στην εταιρεία παροχής ύδατος, ότι σε περίπτωση που ο ενοικιαστής δεν πλήρωνε, ήμουν εγγυητής εγώ. Δεν μένω Ελλάδα, αλλά καταλαβαίνω ότι πέφτει πολύ φέσι. Για αυτό και υπάρχει η εγγύηση στο τέλος που γίνεται το ξεκαθάρισμα...
jakegate7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Και εγω ξανθη που ημουν φοιτητης το νερο ερχοταν στο ονομα μου. Στο τελος οτα εφυγα πηρα την εγγυηση πισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα