Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Μόλις άλλαξα το wifi module στο iPhone 4s (OS 9.3.2) και ενώ πλέον λειτουργεί και συνδέεται σε άλλα wifi router, σε αυτό που έχω στο σπίτι με τίποτα. Βέβαια, μπαίνει στο δίκτυο wifi του ρούτερ, λαμβάνει κανονικά ΙΡ, αλλά δεν έχει καμία πρόσβαση στο διαδίκτυο. Πέρα από το να αλλάξω ρυθμίσεις wap, reboot, reset etc...,μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει...και μάλλον είναι έτοιμος να δώσω το ιφονι. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

Χρήστος

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Μόλις άλλαξα το wifi module στο iPhone 4s (OS 9.3.2) και ενώ πλέον λειτουργεί και συνδέεται σε άλλα wifi router, σε αυτό που έχω στο σπίτι με τίποτα. Βέβαια, μπαίνει στο δίκτυο wifi του ρούτερ, λαμβάνει κανονικά ΙΡ, αλλά δεν έχει καμία πρόσβαση στο διαδίκτυο. Πέρα από το να αλλάξω ρυθμίσεις wap, reboot, reset etc...,μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει...και μάλλον είναι έτοιμος να δώσω το ιφονι. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

Χρήστος

Στο router εννοείς;

Reset Network Settings στο iPhone δοκίμασες;

Δημοσ.

DHCP να υποθέσω αφού "λαμβάνει" IP?

Το ίδιο τηλέφωνο και ενα ipod συνδέονται σε ίδιου τύπου router χωρίς κανένα πρόβλημα χρόνια τώρα (με στατικές όμως)

Τσέκαρε λίγο τα Setting του κινητού, πολλές φορές "κολλάμε" οι ίδιοι και όχι οι συσκευές.

Δοκίμασε να του δώσεις στατική IP.

Δημοσ.

Και στατική ΙΡ έδωσα και reset network settings έκανα...δοκίμασα μάλιστα ακι MAC filter στο ρούτερ...αλλά το αναθεματισμένο δεν θέλει με τίποτα να συνδεθεί στο καταπληκτικό μου ΖΤΕ  :mad:  :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...