Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το πάμε με αυτή την λογική ok πάσο, δεν χρειάζεται να κάνουμε τπτ.

Τιποτα δεν χρειαζεται.Για αυτο και τα σπαει το insomnia .Εσυ τι θες ? Μια ποντικομαμη mod να τρεχει σαν την υστερω πισω απο τους χρηστες ?   :-D .

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

I will let you know :)

δεν υπάρχει τρόπος να τους βρεις μόνο εαν είναι κακόβουλο το site και φυτεύει τίποτα άλλο στον χρήστη  η αλλιώς με την εις άτοπον απαγωγή

Ο admin ξέρει ή μπορεί να μάθει τον broswer την ανάλυση της οθόνης το λειτουργικό και τον ISP επίσης και το email.

Αν καινούργιο account έχει παρόμοια συμπεριφορά με κάποιον που έφαγε ban και μοιάζει το mail ή τα άλλα στοιχεία τότε έχεις υποψίες.

Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να βάλει cookie με άλλο όνομα ή να διαβάζει άλλα cookie (παράδειγμα απο διαφημίσεις πχ το account anonymous55 εχει googleadsensecookie panagos τώρα αν μπει άλλο username με ίδιο cookie απο την google τότε θα ξέρει ότι είναι το ίδιο άτομο - ρε γιαυτό δεν έχετε https στο insomnia απατεώνες ; για να μην υπάρχει το same origin policy; τεχνικές δυσκολίες και μπαρούφες μπλε :P - )

Γιαυτό οι ενδιαφερόμενοι να σβήνετε όλα τα cookies όχι μόνο του insomnia + privacy badger +adblock!! :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Τιποτα δεν χρειαζεται.Για αυτο και τα σπαει το insomnia .Εσυ τι θες ? Μια ποντικομαμη mod να τρεχει σαν την υστερω πισω απο τους χρηστες ?   :-D .

Δεν με χαλάει κάτι, απλά στην κατεύθυνση της συζήτησης ανέφερα αυτό το feature.

Δημοσ.

Εμενα πάντως μου λείπουν τα κομμεντς του λουσι, μπορεί ο τύπος να έσταζε ειρωνια αλλα το είχε. Επίσης δεν ξεχνάω τον αλλο μοντερειτορ τον Epote, η κάπως ετσι. Γενικά μεγάλο παράπονο δεν εχω απο το ινσομνια, ίσως με τα τρολς λιγο αλλα ρίχνω και κάνα γέλιο και σπάει η καθημερινότητα. Πάντως απο ξερολες βρίθει το φόρουμ κι αυτοί ειναι που με ενοχλούν περισσότερο. Τους βλέπεις σε καθε θεμα,να λενε την αποψαρα τους και να οδηγουνται τα παντα σε φλειμ. Τι να κανεις ομως δεν μπορείς να απογοερυσεις τον λόγο. Φιλτραρεις και προχωράς

• Like 3
Δημοσ.

Εμένα η εντύπωση που μου έχει δημιουργηθεί είναι ότι στο insomnia τα τελευταία 5-10 χρόνια λείπουν οι γνώστες. Ή αν υπάρχουν που λογικά υπάρχουν δε ασχολούνται να απαντήσουν.

Θυμάμαι είχα κάνει κάποια ερωτήματα σε τεχνικά θέματα και δεν έλαβα αξιόλογες απαντήσεις.

Επίσης ενώ ήταν ένα φόρουμ απόκτησης γνώσεων πλέον έχει γίνει κυρίως ένα φόρουμ ψυχαγωγίας.

• Like 2
Δημοσ.

εννοειται και εναν χλαπάτσα να τους καταδιδει, να δουνε τι θα παθουνε! και επισης ο,τι γινεται , πρεπει να το ξερω, ειμαι παλιος !

Δημοσ.

Τότε υπήρχαν και τα greeklish,τωρα υπαρχουν τα english ,ανα 5-6 ποστ βλεπεις και 1 στα αγγλικα..οτι κατι τρεχει στα γυφτικα.

Δημοσ.

Όχι, είναι ένα feature το οποίο κάνει όλα τα posts ενός χρήστη αόρατα προς τους υπόλοιπους στο forum (πλην mods/admin) χωρίς αυτός να το καταλαβαίνει. Δλδ θα postάρει, δεν θα τα βλέπει κανείς, δεν θα του απαντάει κανείς και θα νομίζει ότι τον αγνοούν όλοι.

Feature δεν το λες,μια κακη ιδεα που κατεβασε καποιος με μυαλο σαν το δικο σου ειναι.

Εμενα πάντως μου λείπουν τα κομμεντς του λουσι, μπορεί ο τύπος να έσταζε ειρωνια αλλα το είχε. Επίσης δεν ξεχνάω τον αλλο μοντερειτορ τον Epote, η κάπως ετσι. Γενικά μεγάλο παράπονο δεν εχω απο το ινσομνια, ίσως με τα τρολς λιγο αλλα ρίχνω και κάνα γέλιο και σπάει η καθημερινότητα. Πάντως απο ξερολες βρίθει το φόρουμ κι αυτοί ειναι που με ενοχλούν περισσότερο. Τους βλέπεις σε καθε θεμα,να λενε την αποψαρα τους και να οδηγουνται τα παντα σε φλειμ. Τι να κανεις ομως δεν μπορείς να απογοερυσεις τον λόγο. Φιλτραρεις και προχωράς

ΚΑι αυτοι συνεχιζουν να τριγυρνανε αμεριμνοι στα μονοπατια του  insomnia,κλειδωνοντας με τις μαλακιες τους threads ανθρωπων που μπηκαν πραγματικα να λυσουν το προβλημα τους.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Feature δεν το λες,μια κακη ιδεα που κατεβασε καποιος με μυαλο σαν το δικο σου ειναι.

Nope, υπάρχει σε άλλα forums πχ στο beyond3d.com, μου το είχε αναφέρει ο Ailuros που ήταν mod εδώ κι είναι και mod εκεί...

Δημοσ.

Nope, υπάρχει σε άλλα forums πχ στο beyond3d.com, μου το είχε αναφέρει ο Ailuros που ήταν mod εδώ κι είναι και mod εκεί...

Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει,αλλο λεω..

Δημοσ.

Ωραίο τοπικ, μου θυμίσατε παλιές εποχές. :)

Αν και μου έχει συμβεί και σε άλλα μηνύματα, πρόσφατα απάντησα σε ένα μήνυμα για να πω την άποψη μου και πετάγεται ο άλλος από κάτω με μία από τις γνωστές λαϊκές παροιμίες. http://www.insomnia.gr/topic/658805-mate-9-400-ευρω-με-παζαρι-kotsovolos/?p=56047615

Ωραία το δέχομαι, αυτό που με ενοχλεί είναι ότι πήρε 5 like χωρίς να πει τους λόγους η να προτείνει άλλο και μάλιστα και από το μέλος που έκανε την ερώτηση.

Συγνώμη παλικάρια αλλά αυτό που βλέπω εγώ δεν είναι συζήτηση αλλά ψυχολογικός πόλεμος.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που βλεπεις ειναι πολλα κομπλεξ,προσπαθεια να "κερδισουμε" στη συζητηση και προσπαθεια να κοροιδεψουμε τους αλλους επειδη δε νιωθουμε καλα με τον εαυτο μας.

Δημοσ.

31/10/2007 έκανα την ινσομνιακή εγγραφή μου...και σήμερα, 10 χρόνια μετά, γράφω ακόμα στο φόρουμ.

Το παλιό, καλό ινσόμνια δεν θα χαθεί όσο συνεχίζουν να υπάρχουν χρήστες που βοηθάνε, χρήστες που γράφουν με επιχειρήματα, χρήστες που είναι καλοπροαίρετοι, χρήστες που δεν μπαίνουν απλά για να την πουν σε κάποιον, χρήστες που δεν είναι αυτοσκοπός τους να τρολάρουν όλη μέρα.

Ωστόσο, και το παλιό ινσόμνια που λέτε δεν ήταν και τόσο καλό και άγιο. Και τότε υπήρχαν flame wars, και pm (και φανερά μηνύματα) με βρισίδια, απειλές και αισχρόλογα κυρίως σε μας τα κορίτσα.

Το θέμα είναι οι ίδιοι οι χρήστες να προλαβαίνουν τέτοιες συμπεριφορές και να το πατάνε το report εκεί που πρέπει. Δεν γίνεται και οι mods να βρίσκονται παντού και να τα διαβάζουν όλα.

Στα highlights αυτά τα 10 χρόνια βάζω τα εξής:

*το υγρό πυρ

*τις συζητήσεις περί κινηματογράφου [όταν έμπαιναν οι παλιοί μου φίλοι akujin, sadead neth κλπ]

*τις συναντήσεις

*το OOTT που μας λείπει πολύ

*τις κόντρες PS Vs XBOX

*τις εκπομπές με την Yin

*και φυσικά....όλα τα άτομα που γνώρισα από δω μέσα και ταιριάξαμε

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...