Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσβολές και απειλές προς γυναίκες;

Πέφτεις απ'τα σύννεφα; Κάποια pm τα έχω κρατήσει για αρχείο. Για να μην ξεχνάω ποιοί χρήστες νομίζουν ότι το να έχουν πουλί είναι τρελή μαγκιά και τους δίνει το δικαίωμα για σεξιστικά σχόλια [αφού δεν έχουν άλλα επιχειρήματα να πουν :) ].

• Like 2
Δημοσ.

Ψάχνοντας για παλιά τεύχη περιοδικών στο google για να βρω μια τιμή σε δραχμές (κάποιοι στο θέμα με την GTX 1070 ti στα νέα λένε ότι η Geforce 3 500 ti είχε 250 χιλιάρικα και δεν τους πιστεύω :P) πέτυχα ένα link του insomnia με τιτλο " το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ περιοδικό RAM" http://www.insomnia.gr/topic/1235-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-ram/

και είπα να μπω να δω τι παίζει...

και το θέμα ήταν χαρακτηριστικό 2000 μύριζε classic θέμα topic της εποχής όλοι μιλούσανε φιλικά και ωραία και ανέπτυσσαν τις απόψεις τους είτε αν συμφωνούσαν είτε αν διαφωνούσαν (εξηγώντας το γιατί) με περιεκτικά ποστ που σήμερα τα λέμε "σεντόνια" (υπόψιν αρκετά τα έκοψε το script της αρχειοθέτησης στους 1024 χαρακτήρες, ήταν δηλαδή ακόμη πιο μεγάλα πολλά απο τα original posts)

Ακόμη και ο mod μπαίνει ενεργητικά στην κουβέντα.. όχι για να κλειδώσει το topic όχι για να ειρωνευτεί τον TS λόγω του controversial θέματος του αλλά για να τα χώσει και αυτός στο RAM έτσι! ενάντια στο κατεστημένο! :P

Και γενικά δείτε οι νεώτεροι για να πάρετε μαθήματα μιας πολιτισμένης και φιλικής συζήτησής σε topic, με τα όλα της, ανταλλαγής απόψεων και εμπορίων μέχρι και ένας νέος (τότε) χρήστης "mousatos" έστειλε post ξεκινώντας "Loipon...eimai kainourgios xristis kai logo tou oti anapse edo i sizitisi pira to tharos na grapso to exis:Exo ena yamaha cdr-w 6416 edo kai 14 mines....μπλαμπλαμπλαμπλα"

Δικαιολογώντας την παρουσία του και δηλώνοντας τον σκοπό που γράφει μεταφέροντας τις εμπιρίες του.. αχ τι ρομαντικές εποχές :P στο μπλαμπλά όντως γινόταν μπλαμπλα! :P

Σήμερα αν γράψει κάποιος κάνα controversial θέμα (πχ ακριβώς το ίδιο, υποτεθείσθω ότι δεν το κλείσανε εδώ και χρόνια το RAM και συνεχίζει να υπάρχει)  το θέμα μετα το TS θα ήταν ένα μπαράζ απο post μερικών λέξεων έως μιας γραμμής του τύπου:

0/10,

tldr

Είναι παρασκευή σήμερα και δεν το ξέρω;

Επειδή εσένα δεν σου κάθισαν τα deal φταίει το ram lol!

Πούντα τα link που το αποδεικνύουν;

Εδώ "λινκπουμόλιςgooglάρεγιανατουπάεικοντρα" λέει πως το RAM επαληθεύει τα αποτελέσματα του με ειδικό software άρα λες βλακείες.

Εγώ πάλι απορώ πως βρίσκεις το κουράγιο να γράψεις τέτοια σεντόνια!!

και πολύ σύντομα θα έμπαινε κανα lock γιατί θίγουμε την μεγάλη εταιρία ... :P

και γενικά σήμερα δεν πολυσυζητάμε σαν παρέα όλοι κοφτά κοφτά μόνο "σοβαρά" θέματα για να μην μαγαρίσουν την "διαδικτυακή εικόνα τους" (; ) δεν ξέρω δεν βρίσκω άλλο λόγο πάντως... όχι πως θεωρώ την όποια ντεμέκ "διαδικτυακή εικόνα" άξια λόγου και προσπάθειας να μην τσαλακωθεί αλλά τέσπα.. :P

Και να φανταστείτε αυτοί τότε είχαν dialup εσείς έχετε ταχύτητες 1000πλασιες και συνήθως βαριέστε να γράψετε τα μισά λες και θα περιμένετε να τελειώσει το upload στο posting όπως κάνανε αυτοί...

ήταν άλλη φάση όμως τότε, η συνάντηση των geeks της εποχής μέσα απο τα μονοπάτια του διαδικτύου τώρα ο κάθε noobas ξέρει να κάνει account απο το κινητό του και στέλνει μισή γραμμή ότι του κατέβει όταν είναι στην τουαλέτα...

Υπάρχουν και πιο παλιοί εδώ μέσα που προλάβαμε bbs με μοντεμάκια στα 14400.

Εγώ είμαι τόσο αρχαίος που πρόλαβα το bitnet.

Δημοσ.

Εμένα η εντύπωση που μου έχει δημιουργηθεί είναι ότι στο insomnia τα τελευταία 5-10 χρόνια λείπουν οι γνώστες. Ή αν υπάρχουν που λογικά υπάρχουν δε ασχολούνται να απαντήσουν.

Θυμάμαι είχα κάνει κάποια ερωτήματα σε τεχνικά θέματα και δεν έλαβα αξιόλογες απαντήσεις.

Επίσης ενώ ήταν ένα φόρουμ απόκτησης γνώσεων πλέον έχει γίνει κυρίως ένα φόρουμ ψυχαγωγίας.

Μην μπερδεύεις το Μπλα-Μπλα με το υπόλοιπο forum.

Από τις λίγες φορές που έχω μπει σε άλλα subforums (προγραμματισμός, hardware κτλ), γνώση υπάρχει και μεταδίδεται. Εάν ο άλλος δεν θέλει να την λάβει, άλλη κουβέντα.

• Like 1
Δημοσ.

Πέφτεις απ'τα σύννεφα; Κάποια pm τα έχω κρατήσει για αρχείο. Για να μην ξεχνάω ποιοί χρήστες νομίζουν ότι το να έχουν πουλί είναι τρελή μαγκιά και τους δίνει το δικαίωμα για σεξιστικά σχόλια [αφού δεν έχουν άλλα επιχειρήματα να πουν :) ].

Ε λίγο ναι. Ειδικά σε πμ.

Δημοσ.

Παλιά ήταν μόνο τεχνολογικό φόρουμ.οταν ήρθε το Adsl 2004-2005 άρχισε να εχει κόσμο.πιο πριν μονο απο κανένα πανεπιστήμιο η με isdn και τηλεφωνική κλήση.

Δημοσ.

Αυτό που με ενοχλεί στο φόρουμ είναι όταν ο άλλος απαντάει σε ένα θέμα χωρίς να διαβάσει τι θέλει ο op . Γράφει αόριστα πράγματα, απλά για να λέει ότι έγραψε στο thread

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν και πιο παλιοί εδώ μέσα που προλάβαμε bbs με μοντεμάκια στα 14400.

Εγώ είμαι τόσο αρχαίος που πρόλαβα το bitnet.

που σπούδασες;

Δημοσ.

31/10/2007 έκανα την ινσομνιακή εγγραφή μου...και σήμερα, 10 χρόνια μετά, γράφω ακόμα στο φόρουμ.

Το παλιό, καλό ινσόμνια δεν θα χαθεί όσο συνεχίζουν να υπάρχουν χρήστες που βοηθάνε, χρήστες που γράφουν με επιχειρήματα, χρήστες που είναι καλοπροαίρετοι, χρήστες που δεν μπαίνουν απλά για να την πουν σε κάποιον, χρήστες που δεν είναι αυτοσκοπός τους να τρολάρουν όλη μέρα.

Ωστόσο, και το παλιό ινσόμνια που λέτε δεν ήταν και τόσο καλό και άγιο. Και τότε υπήρχαν flame wars, και pm (και φανερά μηνύματα) με βρισίδια, απειλές και αισχρόλογα κυρίως σε μας τα κορίτσα.

Το θέμα είναι οι ίδιοι οι χρήστες να προλαβαίνουν τέτοιες συμπεριφορές και να το πατάνε το report εκεί που πρέπει. Δεν γίνεται και οι mods να βρίσκονται παντού και να τα διαβάζουν όλα.

Στα highlights αυτά τα 10 χρόνια βάζω τα εξής:

*το υγρό πυρ

*τις συζητήσεις περί κινηματογράφου [όταν έμπαιναν οι παλιοί μου φίλοι akujin, sadead neth κλπ]

*τις συναντήσεις

*το OOTT που μας λείπει πολύ

*τις κόντρες PS Vs XBOX

*τις εκπομπές με την Yin

*και φυσικά....όλα τα άτομα που γνώρισα από δω μέσα και ταιριάξαμε

και ο user freedubus :D

• Like 3
Δημοσ.

Θεωρίες συνομωσίας,αποδείξεις τώρα!

Δημοσ.

Και αυτα σου  τα σχολια ομως θα μπορουσαν να θεωρηθουν σεξιστικα.

Ας μην ξεφυγουμε ομως απο το θεμα,γιατι βλεπω ηδη τα παιδια να εχουν ορεξη για offtopic.

Δημοσ.

Και αυτα σου τα σχολια ομως θα μπορουσαν να θεωρηθουν σεξιστικα.

Ας μην ξεφυγουμε ομως απο το θεμα,γιατι βλεπω ηδη τα παιδια να εχουν ορεξη για offtopic.

Μιλαω για συγκεκριμενους, δεν γενικευω. Και τους κρινω απο τα λογια και απο τις πραξεις τους. Μηπως να απολογηθω κιολας για τα μηνυματα που εχω λαβει κατα καιρους;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...