Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπήρχαν αρκετοί εδώ που τα γραφόμενα τους δεν άρεσαν σε μερικούς, και δέχονταν pm με απειλές και μπινελίκια.Νομίζω πως σε 2-3 άτομα είχαν βρει τηλέφωνα και διευθύνσεις, και τους παρενοχλούσαν face 2 face. Οπότε μην σας φαίνεται παράλογο αυτό που λέει η nenya.

Δημοσ.

υπαρχουν ολες οι κατηγοριες.αυτοι που βοηθανε αυτοι που ειναι trollakia αυτοι που τα ριχνουν σε οποια βρουν και βεβαια ατομα που εχουν κανει βλακεια και απαιτουν και απο πανω.σε στυλ βγαλτε μου το ban διοτι θα κανω συνεχεια accounts και παει λεγοντας.ατομα που τους δινεις δευτερη ευκαιρεια και μετα απο 5 λεπτα παλι τσακωνονται.οπως και προσωπικα εχω ακουσει βρισιδια απο διαφορα ατομα με μυνημα στο profile μου επειδη δεν του αρεσαν αυτα που εγραφα σε θεμα για αποριες για ιντερνετ,routers

• Like 1
Δημοσ.

http://web.archive.org/web/*/www.insomnia.gr/

Για όποιον θέλει να πάρει μια (ελάχιστη) γεύση από το παλιό, καλό insomnia, επί εποχής vBulletin, αλλά και πιο παλιά.

Δυστυχώς (και προφανώς), προσβάσιμες είναι μόνο οι κεντρικές σελίδες και όχι τα νήματα, αλλά και πάλι μια νοσταλγία σε χτυπάει.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα η εντύπωση που μου έχει δημιουργηθεί είναι ότι στο insomnia τα τελευταία 5-10 χρόνια λείπουν οι γνώστες. Ή αν υπάρχουν που λογικά υπάρχουν δε ασχολούνται να απαντήσουν.

Θυμάμαι είχα κάνει κάποια ερωτήματα σε τεχνικά θέματα και δεν έλαβα αξιόλογες απαντήσεις.

Επίσης ενώ ήταν ένα φόρουμ απόκτησης γνώσεων πλέον έχει γίνει κυρίως ένα φόρουμ ψυχαγωγίας.

Ειμαι χρηστης απο τον Μαιο. Ποσες φορες μπορω να απαντησω στο "μπορω να βαλω το δισκο σε αλλο PC χωρις reinstall"? Οι ιδιες ερωτησεις στο harware section ξανα και ξανα, απο ατομα που δεν δεν μπηκαν ποτε στον κοπο να ψαξουν για παρομοια θεματα. Και γενικοτερα βαρεμαρα στο hardware, που σημαινε οτι ξεστρατιζω στο μπλα μπλα, με τις γνωστες συνεπειες.

• Moderators
Δημοσ.

Υπήρχαν αρκετοί εδώ που τα γραφόμενα τους δεν άρεσαν σε μερικούς, και δέχονταν pm με απειλές και μπινελίκια.Νομίζω πως σε 2-3 άτομα είχαν βρει τηλέφωνα και διευθύνσεις, και τους παρενοχλούσαν face 2 face. Οπότε μην σας φαίνεται παράλογο αυτό που λέει η nenya.

PM με την περιπτωση παρακαλω.

Κατα τ'αλλα εννοειται πως ανα διαστηματα σκανε διαφορα οπως λεει η Νενη.

Και τελος. Freedubus! Μan αν διαβαζεις μπες ξανα :lol:

• Like 1
Δημοσ.

http://web.archive.org/web/*/www.insomnia.gr/

Για όποιον θέλει να πάρει μια (ελάχιστη) γεύση από το παλιό, καλό insomnia, επί εποχής vBulletin, αλλά και πιο παλιά.

Δυστυχώς (και προφανώς), προσβάσιμες είναι μόνο οι κεντρικές σελίδες και όχι τα νήματα, αλλά και πάλι μια νοσταλγία σε χτυπάει.

logonew.gif

Ειμαι χρηστης απο τον Μαιο. Ποσες φορες μπορω να απαντησω στο "μπορω να βαλω το δισκο σε αλλο PC χωρις reinstall"? Οι ιδιες ερωτησεις στο harware section ξανα και ξανα, απο ατομα που δεν δεν μπηκαν ποτε στον κοπο να ψαξουν για παρομοια θεματα. Και γενικοτερα βαρεμαρα στο hardware, που σημαινε οτι ξεστρατιζω στο μπλα μπλα, με τις γνωστες συνεπειες.

Σε αυτό φταίνε 2 παράγοντες... 2.5

0,5) Το insomnia (λόγω του μπλαμπλά κυρίως) έχει αποκτήσει τεράστιο εξωτερικό traffic για ελληνικό site

1) Έχει καλό σχετικά SEO και σε συνδυασμό με το 0.5 αν γράψεις κάτι στα ελληνικά ό,τι και αν είναι αυτό (απο το πονάει ο κώλος μου μέχρι εταιρίες που προσφέρουν adsl bonding) θα βγάλει τουλάχιστον ένα αποτέλεσμα με insomnia και μπορεί να το βγάλει και σαν πρώτη επιλογή.

2) Η αμορφωσιά που επικρατεί στην Ελλάδα όσο αφορά τις "νέες" (τις έχουμε δεκαετίες πια αλλά ακόμη... ) τεχνολογίες και το internet που έχει σαν αποτέλεσμα ένα τεράστιο μέλος του πληθυσμού (της κατηγορίας πατάω στο search engine που λόγω malware θα είναι κάνα ask.com www.facebook.com για να μπω φουμπού και δεν θυμάμαι τον κωδικό μου, μου το έκανε φίλος το φουμπού και μπαίνει αυτόματα) όταν έχει ένα πρόβλημα να το το περιγράφει στα ελληνικά  στο search engine και βγάζει το insomnia

Σπαταλάνε κάνα 10λεπτο να δουν πως θα μπορέσουν να γράψουν

Γράφουν την ερώτηση τους.. βλέπουν μπας και απαντηθεί τις επόμενες μέρες και αυτό ήταν η σχέση τους με το insomnia ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε

Κάποιοι μετά το πολύ πολύ να διαβάζουν κάνα νέο ή να το θυμηθούν (αν δεν ξεχάσανε το account και κάνουν καινούργιο) αν τους προκύψει άλλο πρόβλημα...

Εγώ τα δύο τελευταία δεν τα βρίσκω αθέμιτα(να χρησιμοποιείς χωρίς να προσφέρεις) απλά υπάρχει το θέμα του ότι παράλληλα με το μόνο να χρησιμοποιούν χωρίς να συνεισφέρουν έρχεται και το αδιαφορώ για το τι είναι ένα forum (δηλαδή να ψάξω αν υπάρχει παρόμοιο topic να ψάξω να ποστάρω στο σωστό topic έτσι ώστε το βρει κάποιος άλλος με το αντίστοιχο πρόβλημα πιο εύκολα κτλ)

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει που στο youtube μπορεί ο καθένας να πει ότι θέλει. 

Αλλά δυστυχώς το αλλάξανε και αυτό και μπορεί αυτός που έχει το κανάλι να σβήσει το σχόλιο σου χωρίς να το ξέρεις εσυ ότι το έσβησε και ενώ εσύ βλέπεις το σχόλιο σου κανονικά

Που είναι λάδι στο ψωμί λογής απατεώνων και προπαγανδιστών πχ βάζουν βίντεο για το GTP 3000 και πόσο καλό προϊόν είναι και απο κάτω όλα τα σχόλια και οι συζητήσεις θετικές... (τις αρνητικές τις σβήνει... ) "α καλό προϊόν πρέπει να είναι το GTP 3000 " λέει ενας άσχετος περαστικός που βλέπει το βίντεο και τα θετικά σχόλια το αγοράζει και την πατάει... πάει να σχολιάσει αρνητικά και σβήνεται το μήνυμα του χωρίς να το ξέρει...

Στο insomnia τώρα το τι γίνεται με τις αγγελίες δεν έχει να κάνει με το θέμα του topic τόσο οι αγγελίες ήταν ανέκαθεν μια "as is" υπηρεσία της σελίδας κυρίως για να ανεβάσει traffic και δεν έχει άμεση σχέση με την κοινότητα.

Δημοσ.

Ναι γενικα στο insomnia με το τι γινεται εχει σημασια σε αυτα που αναφερω παραπανω ειναι γεγονοτα που μου εχουν συμβει ..... Ειναι ενα σημειο τις κοινότητας αυτης και αυτα που αναφερω....γενικα εχει σχεση με το insomnia αφου για το insomnia μιλαμε αλλα αναφερομαι σε αλλο κομμάτι ;)

Εδώ μπορείς να γράψεις τις προτάσεις σου αν θες:

http://www.insomnia.gr/topic/274467-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-site/page-284?do=findComment&comment=56055863

Δημοσ.

Τι πιστεύεις θα αλλαξει αν γραψω τα ίδια και εκει δλδ ???

Εδω ο διαχειριστής δεν απανταει σε chat τις insomnia πλακα μου κανεις

Μπηκε ο διπλος λογαριασμος λογω ban ή ανωνυμιας να πει οτι απαγορευεται η δημιουργια 2ου λογαριασμου. Το δαμε και αυτο.

Θα χε ενδιαφερον να μας πεις (εαν) γιατι σε εστειλαν για μπανιο.

Δημοσ.

Γιατι ο διαχειριστής ξερει καλυτερα απο οτι εγω.....

Ρε παιχτη σοβαρα τωρα, νομιζεις οτι μας νοιαζει τοσο πολυ; Αφου δεν θες να μας πεις ο ιδιος, χεστηκαμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...