Προς το περιεχόμενο

Νέο Oppo F5 με εμπρόσθια κάμερα 20 Megapixels και AI


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Oppo ανακοίνωσε τον διάδοχο του Oppo F3 με την ονομασία F5, και όπως είναι φανερό, η εταιρεία ακολουθώντας την τάση της εποχής επέλεξε οθόνη με αναλογία 18:9 για την συσκευή της.

Πέρα από την οθόνη 18:9, ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων μετακόμισε από την πρόσοψη στην “πλάτη” ενώ επιπλέον το Oppo F5 υποστηρίζει και face unlock, με την Κινέζικη εταιρεία ωστόσο να υποστηρίζει πως η συγκεκριμένη λύση δεν είναι τόσο ασφαλής όσο ο fingerprint reader. Η οθόνη είναι τύπου LCD IPS με διαγώνιο 6,0 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 2160 pixels.

 

Η εταιρεία έχει δώσει βάρος στις κάμερες με την εμπρόσθια να βασίζεται σε αισθητήρα 20 Megapixels (1/2.8-inch) και σε σύστημα φακών f/2.0 και την κύρια κάμερα να βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels σε συνδυασμό με σύστημα φακών με διάφραγμα f/1.8 που συνοδεύεται από LED flash. Όσον αφορά στο λογισμικό, η εταιρεία υποστηρίζει πως οι φωτογραφίες υποστηρίζονται από AU που αναλαμβάνει να τις βελτιώσει, τονίζοντας τα μάτια, τα μήλα στο πρόσωπο ή το σχήμα το πηγουνιού κ.ά. Επιπλέον υποστηρίζεται Portrait Mode με artificial blur.

 

Στο εσωτερικό της, η συσκευή εξοπλίζεται με το Helio P23 SoC της MediaTek που ενσωματώνει οκτώ πυρήνες Cortex-A53, με 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου ή με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Το Oppo F5 θα ξεκινήσει να πωλείται στις Φιλιππίνες αρχικά την ερχόμενη εβδομάδα με τιμή που ξεκινάει από τα €263 περίπου.

 

gallery_286955_4308_17749.jpg

 

Link.png Site: GSMArena


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και καπως ετσι θα μοιαζει ουσιαστικα και το επερχομενο oneplus 5t.

 

Το θετικο με αυτην την αναλογια και τα μικρα bezel ειναι οτι χωρις να αυξηθουν οι διαστασεις(και ιδιατερα το πλατος που αυτο καθοριζει το ποσο ευκολο ειναι το κρατημα με ενα χερι), απολαμβανουμε μεγαλυτερη οθονη.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεγαλούργησε πάλι ο Κινέζος, πολύ πρωτότυπος σχεδιασμός μακάρι να δουν αυτό το σχεδιασμό και να μαθαίνουν μερικές μεγάλες εταιρίες.

Not sure if...

ενώ επιπλέον το Oppo F5 υποστηρίζει και face unlock, με την Κινέζικη εταιρεία ωστόσο να υποστηρίζει πως η συγκεκριμένη λύση δεν είναι τόσο ασφαλής όσο ο fingerprint reader.

 

Νταξ, καταλάβαμε.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...