Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4 χρόνια φοιτητής, με άδειο στομάχι. Δε με πείραξε ποτέ. Και τσιγάρο μαζί έτσι? Ετσι ηταν οι εποχές τότε. Φραπέ και τσιγάρο πριν τις εξετάσεις.

Νταξ τωρα είμαι μεγαλύτερος, μου αρέσει να τρώω μαζί με τον καφέ. Γενικά δεν με ενοχλεί. Ούτε κανεις που ξέρω

έχει παραπονεθεί.

Καλά και εγώ σχεδόν 20 χρόνια η ίδια δουλειά...

Πίνω νες (συνήθως φραπέ) το πρωί, καπνίζω, και γενικά το πρωινό δεν ανήκει στις συνήθειές μου

Προς το παρόν δε με έχει πειράξει, προς το μέλλον βλέπουμε

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά και εγώ σχεδόν 20 χρόνια η ίδια δουλειά...

Πίνω νες (συνήθως φραπέ) το πρωί, καπνίζω, και γενικά το πρωινό δεν ανήκει στις συνήθειές μου

Προς το παρόν δε με έχει πειράξει, προς το μέλλον βλέπουμε

Ετσι νομιζα και εγω μεχρι που ειδα τη ζημια που γινεται μετα χρονια .....

Δημοσ.

Μοναδικη μπατζετ λυση ειναι ο ελληνικος,εκτος αν παιζει χρημα και μερακι για μηχανη.Ολες οι αλλες λυσεις στιγμαιοι κλπ ειναι ημιμετρα ακριβοι και καυστικοι για το στομαχι.

Πλεον εχω πεσει στον 1 καφε την μερα ελληνικο,η νυστα βεβαια δεν περιγραφεται.Δοκιμασα και ενεργειακα ποτα,αλλα δεν κανουν τπτ.

• Like 1
Δημοσ.

παίδες για όποιον γουστάρει εσπρέσσο καπουτσίνο στο σπίτι η γρηγορότερη και πιο ποιοτική λύση, αν δεν έχεις μεράκι να αγοράσεις καλή μηχανή και μύλο, είναι να πάρεις μια καψουλομηχανή nespresso ή iperespresso(ανώτερη η iperespresso) και μία γαλλική πρέσα και να κάνεις ότι δείχνει το video https://www.youtube.com/watch?v=lFBp_aqV8k8. έτσι θα έχεις και drinkable epsressakι χωρίς πολλά πολλά αλλά και πολύ ποιοτικό αφρόγαλο με σχετικά μικρός χρόνο ενασχόλησης.

Δημοσ.

Τελευταία και ο bravo και ο λουμιδης έχει χαλάσει.

Είδικα ο μπραβο είναι σα πίνεις καφέ lidl,ενα πραμα σα χώμα.

Τελευταία έπαιρνα φρέσκο από ενα τοπικό ψιλικατζίδικο. Ήταν τόσο δυνατός που το σπίτι μυρίζε για μέρες... Αλλά μετά έκλεισε δυστυχώς και ξανα γύρισα στο λουμιδη. Ο σκούρος κατι λέει ακόμα......

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το εχω γυρισει εντελως στο ελληνικο

ομιλος Α : coffee island ''παραδοσιακος'' , Λουμιδης ''κουπατος'' , bravo ''καφεκοπτειο'' ,σμυραικος της οικογενειας Δρακουλη ..

....διεκδικουν μια θεση προκρισης στην καρδια και την τσεπη μου  :-D

Τα θετικα ? Εχω πεσει ηδη στην μια κουταλια ζαχαρη , αυστηρα, απο...5,6,7 που εβαζα οταν επινα φραπε.

Δημοσ.

Τα θετικα ? Εχω πεσει ηδη στην μια κουταλια ζαχαρη , αυστηρα, απο...5,6,7 που εβαζα οταν επινα φραπε.

Ιεροσυλία το να μπαίνει ζάχαρη στον καφέ, ακόμη κι ένας κόκκος :P

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να πείσουμε τους εξτρεμιστές-φυτοφάγους να δηλητηριάσουν και τους καφέδες μπας και δούμε άσπρη μέρα. Κάπου θα υπάρχει εκμετάλλευση των ζώων στη παραγωγή του καφέ, τον κολομβιανό που έφερε τον καφέ στον θεό Τζίμ Κάρρευ τον είδα να καβαλάει ένα άμοιρο γαιδουράκι.

Δημοσ.

Το εχω γυρισει εντελως στο ελληνικο

ομιλος Α : coffee island ''παραδοσιακος'' , Λουμιδης ''κουπατος'' , bravo ''καφεκοπτειο'' ,σμυραικος της οικογενειας Δρακουλη ..

....διεκδικουν μια θεση προκρισης στην καρδια και την τσεπη μου  :-D

Πιο πολλά ξόδευες στη ζάχαρη παρά στον καφέ! :P :D

• Like 1
Δημοσ.

Μοναδικη μπατζετ λυση ειναι ο ελληνικος,εκτος αν παιζει χρημα και μερακι για μηχανη.Ολες οι αλλες λυσεις στιγμαιοι κλπ ειναι ημιμετρα ακριβοι και καυστικοι για το στομαχι.

Πλεον εχω πεσει στον 1 καφε την μερα ελληνικο,η νυστα βεβαια δεν περιγραφεται.Δοκιμασα και ενεργειακα ποτα,αλλα δεν κανουν τπτ.

εγώ σαν φθηνή λύση έχω βρει τα χάπια καφεΐνης ,παίρνω 200 με 10 euro. έχουν 200mg καφεΐνης οπότε ένα είναι υπερ αρκετό

Και έτσι πίνω τον Ελληνικό μου που δεν με ξυπνάει το πρωί επειδή θέλω να απολαύσω ένα καφέ , με στέλνει κ τουαλέτα πριν φύγω απ το σπίτι και αποφεύγω και τον φραπέ.  

Απλά να παίρνω Εσπρέσο κάθε πρωί δεν παίζει , προτιμώ να πάω να πιω σε καφετέρια να περάσω κ την ώρα μ , να τα κάνω κ τα δύο το κόστος πάει πολύ ψηλά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...