Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλά με κάποιες νοοτροπίες και συμπεριφορές... 

Τις βλέπω και απορώ πλέον για τον λόγο ύπαρξης των ναρκωτικών

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι περαστικοί μπορούν να πουν ανώμαλο και έναν παππού που κάνει σεξ με ένα μοντέλο 20χρονο, επειδή έχει πολλά λεφτά και μπορεί! So? 

εκτός απο τους περαστικούς και ο δικαστής θα τον στείλει μια βόλτα στον κορυδαλλό για αποπλάνηση ανηλίκου

Βασικά τι ωραία πάτησα και τον googλη και τι μου λέει;

Άρθρο 336. Βιασμός. 1. Όποιος με σωματική βία ή με απειλή σπουδαίου και άμεσου κινδύνου εξαναγκάζει άλλον σε συνουσία εξώγαμη ή σε ανοχή ή επιχείρηση ασελγούς πράξης τιμωρείται με κάθειρξη

Οπότε και για τον νόμο έστω και αν δεν βατευτεί το θύμα και απλά μπαλαμουτιαστεί πάλι βιασμός είναι.

• Super Moderators
Δημοσ.

εκτός απο τους περαστικούς και ο δικαστής θα τον στείλει μια βόλτα στον κορυδαλλό για αποπλάνηση ανηλίκου

Βασικά τι ωραία πάτησα και τον googλη και τι μου λέει;

Άρθρο 336. Βιασμός. 1. Όποιος με σωματική βία ή με απειλή σπουδαίου και άμεσου κινδύνου εξαναγκάζει άλλον σε συνουσία εξώγαμη ή σε ανοχή ή επιχείρηση ασελγούς πράξης τιμωρείται με κάθειρξη

Οπότε και για τον νόμο έστω και αν δεν βατευτεί το θύμα και απλά μπαλαμουτιαστεί πάλι βιασμός είναι.

Όχι δεν είναι το ίδιο. Το δικαστήριο θα κρίνει αλλιώς κάποιον που την έπεσε σε άλλον και αλλιώς αν τον βίαζε. Τα έχεις φέρει βόλτα πολλές φορές. Πρώτα το πήγες στη γνώμη του κόσμου και τώρα στα δικαστήρια... Ας αποφασίσουμε απο ποια πλευρά θέλουμε να κρίνουμε την ίστορία. Απο την ηθική του πλευρά, δεν χωράει καμία αμφιβολία πως έκανε κάτι άσχημο. 

Βασικά αν ασχοληθούμε νομικά με τη συγκεκριμένη ιστορία, τα δικαστήρια δεν θα ασχοληθούν καν 30 χρόνια μετά... 

Δημοσ.

@Manjaro εσύ αν ήσουν στη θέση του βρετανού που δούλευε στο ξενοδοχείο τι θα έκανες; Θα καλούσες τον δικηγόρο σου ή θα σκεφτόσουν "omg μου την έπεσε celebrity άρα είμαι κούκλος"

Δημοσ.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΠΕΙΣΙ ΛΕΜΕ

αλλά τελικά δεν το έριξε το 19χρονο πιπινάκι :(

@billdanos βλέπεις να βλέπει τι στο καλό διαβάζει; το sexual advance το έχει παρερμηνεύσει ως βιασμός ενώ ο παπαRapp (ο οποίος το '97 δήλωσε queer) βρήκε αφορμή να μιλήσει για αυτό που (δεν) έγινε.

Τα media εκεί κάνουν πάρτι κι εμείς εδώ ταίζουμε τα τρολλς.

Την Sun δεν θα την κατηγορούσε κανείς για σοβαρή εφημερίδα...

• Super Moderators
Δημοσ.

@Manjaro εσύ αν ήσουν στη θέση του βρετανού που δούλευε στο ξενοδοχείο τι θα έκανες; Θα καλούσες τον δικηγόρο σου ή θα σκεφτόσουν "omg μου την έπεσε celebrity άρα είμαι κούκλος"

Είναι αυτός που μετά πήρε το δωράκι (ρολόι?) και την επόμενη το πούλησε για 3500? Και μετά είχε τύψεις και σοκαρίστηκε και είπε να το πει και δημόσια?

Δεν έχετε καταλάβει ακόμη πόσο περίεργο ζώο είναι ο άνθρωπος ε? :P (διαπίστωση γενική ήταν αυτό για το είδος μας και όχι για τον συγκεκριμένο)

Δημοσ.

Απο την ηθική του πλευρά, δεν χωράει καμία αμφιβολία πως έκανε κάτι άσχημο.

Εμένα προσωπικά το ερώτημα μου για το αν ήταν παιδεραστής νομίζω απαντήθηκε.

Έχω βέβαια ένα άλλο ερώτημα. Ποια είναι άραγε η αρσενική εκδοχή της λέξης cougar;

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά το ερώτημα μου για το αν ήταν παιδεραστής νομίζω απαντήθηκε.

Έχω βέβαια ένα άλλο ερώτημα. Ποια είναι άραγε η αρσενική εκδοχή της λέξης cougar;

Manther or Rhino    :-D :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Frank Underwood? :P 

• Like 1
Δημοσ.

Την Sun δεν θα την κατηγορούσε κανείς για σοβαρή εφημερίδα...

Το BBC όμως έκρινε θεμιτό να το παραθέσει αλλά δεν.....

Manther or Rhino    :-D :P

Δεν κάνει το manther ρε

(North America, slang) A man who actively seeks the casual, often sexual, companionship of younger women, by implication a “sexual predator”.

Το rhino κοιτούσα πριν λίγο αλλά μου φάνηκε ότι δεν χρησιμοποιείται

Δημοσ.

Πλέον δεν είναι μόνο για ετερόφυλες σχέσεις.

Την τελευταία αλλαγή δεν την είχα πάρει χαμπάρι.

Είναι άνω των 15. Όχι στα 15, δηλαδή όχι 14 ετών και πχ 5 μηνών. 15+. Όταν ξεπερνάς τα 15, δηλαδή 15+, βρίσκεισαι στο 16ο έτος της ηλικίας.

Άρθρο 339: .....τιμωρείται ως εξής... γ) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα και μέχρι τα δεκαπέντε έτη, με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.

@ Βildanos Εδώ όμως δεν μιλάμε για φήμες ούτε σπασμένο τηλέφωνο. Μιλάμε για ομολογίες των ίδιων των θυμάτων.

15 είσαι όταν τα έχεις κλείσει.

Πιο πριν είσαι 14 και κάτι ή 15 παρά αλλά όχι 15.

Δημοσ.

in other news......

Bλεπουμε οι καταγγελιες για sexual assaults παιρνουν τεραστιες διαστασεις......

Labour activist says she was raped at party event and told not to report it

New allegation emerges after female Westminster staffer reports being assaulted on a hotel bed by an MP*

https://www.theguardian.com/world/2017/oct/31/labour-activist-says-she-was-raped-at-party-event-and-told-not-to-report-it

*Member of UK Parliament

Δημοσ.

ποιος βρετανος;

η σειρα του Dustin Hoffman τωρα  :-D

http://www.hollywoodreporter.com/features/dustin-hoffman-sexually-harassed-me-i-was-17-guest-column-1053466

• Like 1
Δημοσ.

ποιος βρετανος;

η σειρα του Dustin Hoffman τωρα  :-D

http://www.hollywoodreporter.com/features/dustin-hoffman-sexually-harassed-me-i-was-17-guest-column-1053466

Oχι που θα το αφηναν..... Ηδη το εβγαλαν..... :P

Dustin Hoffman accused of sexual harassment against 17-year-old

https://www.theguardian.com/film/2017/nov/01/dustin-hoffman-accused-of-sexual-harassment-against-17-year-old

http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/dustin-hoffman-latest-major-hollywood-figure-accused-of-sexual-harassment-a8031636.html

Mεχρι και ο Roman απο το RocknRolla......  :-D

Jeremy Piven accused of sexual assault by reality star Ariane Bellamar

https://www.msn.com/en-us/tv/celebrity/jeremy-piven-accused-of-sexual-assault-by-reality-star-ariane-bellamar/ar-AAugJHb

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...