Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν αναφέρω μια μικρή ιστορία από τη στρατιωτική μου θητεία πρέπει να πούμε τα βασικά.

30px-Open_book_01.svg.png Ουσιαστικό[επεξεργασία]

απόρρητο ουδέτερο

Δηλαδή για όσους δεν κατάλαβαν είναι αυτό που δε θα το μάθετε ποτέ,δεν υπάρχει στο διαδίκτυο,δεν υπάρχουν links,δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Αλλά υπάρχει είναι πραγματικό, απλά δε θα το μάθουμε ποτέ,εκτός εάν υπάρξουν άνθρωποι όπως η Τσέλσι Μάνινγκ,οι whistleblowers όπως λέγονται.

Αυτά για όσους νομίζουν ότι τα γνωρίζουν όλα και ζητούν αποδέιξεις για όλα.

Στη θητεία μου που λέτε έκανα ένα διάστημα γραφέας,όπου χρειάζεται έγκριση για να έχες πρόσβαση σε διαβαθμισμένα έγγραφα (όχι τίποτα σημαντικά αλλά έτσι τα λένε).

Ένας συνάδελφος φαντάρος και μάλιστα λοχίας δεν του δόθηκε η έγκριση αυτή και ο λόγος ήταν ότι είχε σπουδάσει σε ΤΕΦΑΑ της Βουλγαρίας.

Αυτή είναι η οπτική του κράτους προς εμάς.Είμαστε εν δυνάμει εχθροί του.

Δημοσ.

σωστά υπάρχει το απόρρητο, δεν χρειάζεται όλοι να τα ξέρουν όλα και και για να ήμαστε εντός θέματος δεν έχουν όλοι την νοημοσύνη να τα καταλάβουν όλα.

Στην δικιά μου θητεία χειριζόμουν έγγραφα ΕΧ χωρίς καμία έγκριση

• Like 1
Δημοσ.

Πότε έκανες στρατό; Αν ήταν πριν το 89 φαντάζομαι ίσως έχει σχέση με το ότι η Βουλγαρία τότε ήταν "κομμουνιστική" χώρα;

• Super Moderators
Δημοσ.

Πριν αναφέρω μια μικρή ιστορία από τη στρατιωτική μου θητεία πρέπει να πούμε τα βασικά.

30px-Open_book_01.svg.png Ουσιαστικό[επεξεργασία]

απόρρητο ουδέτερο

Δηλαδή για όσους δεν κατάλαβαν είναι αυτό που δε θα το μάθετε ποτέ,δεν υπάρχει στο διαδίκτυο,δεν υπάρχουν links,δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Αλλά υπάρχει είναι πραγματικό, απλά δε θα το μάθουμε ποτέ,εκτός εάν υπάρξουν άνθρωποι όπως η Τσέλσι Μάνινγκ,οι whistleblowers όπως λέγονται.

Αυτά για όσους νομίζουν ότι τα γνωρίζουν όλα και ζητούν αποδέιξεις για όλα.

Στη θητεία μου που λέτε έκανα ένα διάστημα γραφέας,όπου χρειάζεται έγκριση για να έχες πρόσβαση σε διαβαθμισμένα έγγραφα (όχι τίποτα σημαντικά αλλά έτσι τα λένε).

Ένας συνάδελφος φαντάρος και μάλιστα λοχίας δεν του δόθηκε η έγκριση αυτή και ο λόγος ήταν ότι είχε σπουδάσει σε ΤΕΦΑΑ της Βουλγαρίας.

Αυτή είναι η οπτική του κράτους προς εμάς.Είμαστε εν δυνάμει εχθροί του.

Λάθος forum/site. 

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...