NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Να σπουδάσουν όσα παιδάκια τους κόβει, τα υπόλοιπα ας πάνε να μάθουν μια τέχνη, πιο χρήσιμοι στην κοινωνία θα είναι. Εμένα δύο γνωστοί τελείωσαν αρχαιολόγοι και τώρα δουλεύουν μπαρ, άρα οι γονείς έχασαν στην Ιταλία τουλάχιστον 50 χιλιάρικα άδικα. Η έχω άδικο; Εχεις άδικο φιλικά πάντα, η μόρφωση ενος ανθρώπου δεν συνδέεται με το κέρδος, αν ήταν έτσι ούτε το γυμνάσιο και το λύκειο είναι αναγκαία, ποτέ δεν γνωρίζεις πότε ακριβώς στην ζωή σου θα σου χρειαστούν αυτές οι σπουδές. Μην γυρίσουμε λόγο κρίσης στο 20'
vairass Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εχεις άδικο φιλικά πάντα, η μόρφωση ενος ανθρώπου δεν συνδέεται με το κέρδος, αν ήταν έτσι ούτε το γυμνάσιο και το λύκειο είναι αναγκαία, ποτέ δεν γνωρίζεις πότε ακριβώς στην ζωή σου θα σου χρειαστούν αυτές οι σπουδές. Μην γυρίσουμε λόγο κρίσης στο 20' Δηλαδή το ρεμάλι ο αρχαιολόγος τώρα που είναι χρήσιμος; για λέγε, φιλικά εννοείται δεν μαλώνουμε, δεν έδωσα εγώ 40 χήνες για 2 ρεμαλια. Αν δεν τα παίρνει ένα παιδι ας μάθει τέχνη, κλιματιστικά, αυτοκίνητα κάτι.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχει κάποιο επίδομα για όσους δεν εργάστηκαν ποτέ η είναι μόνο για όσους εργάστηκαν και μετά γίνανε άνεργοι? Αν είσαι νέος και μπορείς να δουλέψεις και δεν το κάνεις κάνεις το χειρότερο πράγμα στον εαυτό σου γιατί έχεις προοπτικές ειδικά αν έχεις σπουδάσει σε κάποια ειδικότητα πχ στων οαεδ έστω και βοηθός κάνεις θα κάνεις με το να ζητάς επίδομα επειδή δεν έχεις εργαστεί καθόλου ίσος θεωρείτε και έτοιμα λεφτά αλλιώς τεμπελιά όπως λένε τα παιδιά παραπάνω κόψε απλά της μαλ@κιες και τράβα άνοιξε εφημερίδα εκμευταλέυσου την ευκαιρία ειδικά αν ξέρεις κάτι σε κάποιο επάγγελμα αν δεν μπορείς το εξωτερικό είναι μονόδρομος και η μόνη επιλογή που έχεις γιατί μια περιμένεις στην ελλάδα πολλά πράγματα εγώ προσωπικά είμαι νέος παιδί 19 χρόνων και ευτηχώς βρήκα μια δουλίτσα το καλοκαίρι σε ξενοδοχείο με 835€ καθαρά και με ασφάλεια λέμε που λέμε τόσες μαλ@κιες περί μισθωτών όσα πτυχεία και να έχεις αν δεν μπορείς να εκμεταλευτείς στo max το πτυχίο σου ακόμα και αν προσπαθείς όπως λένε και τα υπόλοιπα παιδιά στην ελλάδα δεν έχεις πολλές προοπτικές αναγνώρισεις εκτός αν όπως είπανε τα παιδιά παραπάνω αν είσαι νέος και κάνεις μια δικιά επιχείριση αν δεν έχεις φίλε άλλες λύσεις ελλάδα άρχιζε και ψάγνε στο εξωτερικό
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εχεις άδικο φιλικά πάντα, η μόρφωση ενος ανθρώπου δεν συνδέεται με το κέρδος, αν ήταν έτσι ούτε το γυμνάσιο και το λύκειο είναι αναγκαία, ποτέ δεν γνωρίζεις πότε ακριβώς στην ζωή σου θα σου χρειαστούν αυτές οι σπουδές. Μην γυρίσουμε λόγο κρίσης στο 20' Αν δεν θελεις να απαιτειται απο εσενα η παραγωγη κερδους γιατι απαιτεις να την λαβεις δωρεαν?
apostol1s Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 τωρα με την κριση ολα μας φταινε. αλλα πριν μας αρεσε να τρωμε,να τραβαμε δανεια αγυριστα,να πινουμε ολη νυχτα στα μπουζουκια και στις γυναικες,να φτιαχνουμε 2-3 σπιτια για το καθε ατομο. τουλαχιστο το ευχαριστηθηκαμε.τωρα ειναι η εποχη της ανεργιας και μεταναστευσης
webparts Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ποιος ακριβως το ευχαριστηθηκε φιλε? Γιατι εγω δεν εχω κανει ουτε ενα απο οσα ειπες. Αρκει ομως που το ευχαριστηθηκατε εσεις γ@μω τους ελληνες.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ποιος ακριβως το ευχαριστηθηκε φιλε? Γιατι εγω δεν εχω κανει ουτε ενα απο οσα ειπες. Αρκει ομως που το ευχαριστηθηκατε εσεις γ@μω τους ελληνες. Δεν ξερω αν το εννοεις, αλλα οι αλλοι δεν θα σου χαριστουνε.
webparts Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξερω αν το εννοεις, αλλα οι αλλοι δεν θα σου χαριστουνε. Ας ερθουν. Ειναι δυνατον να διαβαζουμε εδω μεσα τετοιες μαλακιες και να μη μας ενοχλει?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δεν ειναι μονο μεσα εδω, αυτο ειναι το λιγοτερο. Εκει εξω τι θα κανεις? Θα τρελλαθεις if you let it get to you.
apostol1s Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ποιος ακριβως το ευχαριστηθηκε φιλε? Γιατι εγω δεν εχω κανει ουτε ενα απο οσα ειπες. Αρκει ομως που το ευχαριστηθηκατε εσεις γ@μω τους ελληνες. λεω οτι περασα καλα σε σχεση με σημερα,οπως και οι περισσοτεροι.
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν θελεις να απαιτειται απο εσενα η παραγωγη κερδους γιατι απαιτεις να την λαβεις δωρεαν? Ναι, θα πληρώσεις κιόλας για να πας στα κατσικοχωρια που έχουν ανοίξει σχολές για να σε πιάσει και κατάθλιψη από πάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ναι, θα πληρώσεις κιόλας για να πας στα κατσικοχωρια που έχουν ανοίξει σχολές για να σε πιάσει και κατάθλιψη από πάνω. Αν ειναι να μελαγχολησεις μην πας, εχει και στη Florida πανεπιστημιο.
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Το θέμα είναι ότι αυτές οι σχολές άνοιξαν για στήριξη των τοπικών οικονομιων. Έλεγα σε κάτι Γάλλους αυτό που σε άλλη πόλη είναι η έδρα του πανεπιστημίου και σε άλλες τα διάφορα τμήματα και με κοιταζαν σαν εξωγήινο.
webparts Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 λεω οτι περασα καλα σε σχεση με σημερα,οπως και οι περισσοτεροι. Μου θυμισες εναν τυπα στο στρατο ο οποιος μου καυχιοταν οτι ειχε παρει επιδοτηση για αναπαλαιωση νερομυλου σε καποιο νησι,εφτιαξε τσαμπα εστιατοριο με επιδοτηση,ξηγηθηκε και με το μαστορα μια υπερτιμολογηση και εβαλε και στην τσεπη.
Speculoos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Θέμα επιχειρηματικότητας είναι και προσπάθειας εργασίας. Ούτε μεταπτυχιακά, ουτε διδακτορικά, ουτε τιποτα. Σωστά, entrepreneurship και καινοτόμες ιδέες παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα