Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AtiX είπε

Σε πληροφορώ πολλοί κληρικοί αυτό πρεσβεύουν... Μην βλέπεις τις πρώτες μούρες στα media...

Τότε κάτι κάνουν λάθος

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 12180 είπε

Τότε κάτι κάνουν λάθος

θα μπορούσες να πεις, ότι κάνουν λάθος επάγγελμα ή το σωστό με λάθος διευθυντές... :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 λεπτά πριν, AtiX είπε

Άρα αν αντί για τράγος έγραφα παπάς... δεν θα είχες λόγο να μου την πεις και θα συμφωνούσες σε όλα όσα έγραψα?

Όχι, παρέθεσα και τις υπόλοιπες φράσεις που (λανθασμένα κατά τη γνώμη μου) χρησιμοποίησες.

Κοίτα, εμένα μ' ενοχλεί όταν ο άλλος το παίζει κάτι άλλο από αυτό που είναι, αυτός που δε δέχεται αυτό που πραγματικά είναι.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, phanispal είπε

Όχι, παρέθεσα και τις υπόλοιπες φράσεις που (λανθασμένα κατά τη γνώμη μου) χρησιμοποίησες.

Κοίτα, εμένα μ' ενοχλεί όταν ο άλλος το παίζει κάτι άλλο από αυτό που είναι, αυτός που δε δέχεται αυτό που πραγματικά είναι.

Οπότε θα ήθελες να μου υπενθυμίσεις γιατί είναι λανθασμένες οι φράσεις μου... και που δεν δέχομαι αυτό που είμαι...

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, AtiX είπε

θα μπορούσες να πεις, ότι κάνουν λάθος επάγγελμα ή το σωστό με λάθος διευθυντές... :P

Οι διευθυντές είναι αυτοί που πρέπει να είναι.Πάντα φαίνεται να προωθούνται οι χουντικοί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλο το νήμα (σχεδόν) για μένα φαντάζει ως ένα κλειστό club, που (τελικά) δικαίωμα να εκφέρουν άποψη έχουν μόνο οι συμφωνούντες με το θέμα. Ναι, υπάρχει μια ανοχή προς τον υγιή αντίλογο, αλλά περιορισμένη θα έλεγα, καθώς από ένα σημείο και μετά τείνετε να εκνευρίζεστε και το πράγμα ξεφεύγει.

Σαν τις επιγραφές στους τοίχους στο κέντρο «Τσακίστε τους φασίστες». Χμμ, τι δημοκρατική προτροπή. Και το θέμα είναι ότι κάποιοι από εσάς (που θεωρώ ότι το πιστεύετε), προσπαθείτε να περάσετε τον εαυτό σας για ανώτερο, φιλελεύθερο, κοινωνικά μορφωμένο, ενώ ουσιαστικά δε διαφέρετε. Έχετε στο νου σας ότι η γραμμή που θα 'πρεπε ιδανικά όλοι να ακολουθούν είναι μία, και πορεύεστε ανάλογα. Μεταξύ μας, δεν το θεωρώ παράλογο, μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας όμως.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, phanispal είπε

Όλο το νήμα (σχεδόν) για μένα φαντάζει ως ένα κλειστό club, που (τελικά) δικαίωμα να εκφέρουν άποψη έχουν μόνο οι συμφωνούντες με το θέμα. Ναι, υπάρχει μια ανοχή προς τον υγιή αντίλογο, αλλά περιορισμένη θα έλεγα, καθώς από ένα σημείο και μετά τείνετε να εκνευρίζεστε και το πράγμα ξεφεύγει.

Σαν τις επιγραφές στους τοίχους στο κέντρο «Τσακίστε τους φασίστες». Χμμ, τι δημοκρατική προτροπή. Και το θέμα είναι ότι κάποιοι από εσάς (που θεωρώ ότι το πιστεύετε), προσπαθείτε να περάσετε τον εαυτό σας για ανώτερο, φιλελεύθερο, κοινωνικά μορφωμένο, ενώ ουσιαστικά δε διαφέρετε. Έχετε στο νου σας ότι η γραμμή που θα 'πρεπε ιδανικά όλοι να ακολουθούν είναι μία, και πορεύεστε ανάλογα. Μεταξύ μας, δεν το θεωρώ παράλογο, μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας όμως.

Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε δύο τρία άτομα που έχουμε δηλώσει ότι ήμαστε ομοφυλόφιλοι...?

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.

Εντωμεταξύ η πλάκα είναι ότι αν όλοι αυτοί που καλοπροαίρετα μιλάνε για <<θρησκεία αγάπης>> που <<σέβεται τον άνθρωπο και τα δικαιώματά του>> ανοίξουν καμιά βίβλο θα δουν ότι το φασιστικό παραλήρημα του χουντότραγου είναι πολύ πιο κοντά στο  χριστιανισμό απ' ότι πιστεύουν.Και για να το απαλύνω λίγο για τους butthurt ισλαμοφοβικούς πιστούς να προσθέσω ότι όλες οι μονοθεϊστικές θρησκείες είναι πάνω-κάτω το ίδιο

Δημοσ.

Όχι, και δεν είναι υποχρεωτικό ότι αναφέρομαι σε σένα απαραίτητα.

Αναφέρομαι (και) σε όσους τάσσονται καθολικά υπέρ της μίας πλευράς, χωρίς να είναι/δηλώνουν ομοφυλόφιλοι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Όχι, και δεν είναι υποχρεωτικό ότι αναφέρομαι σε σένα απαραίτητα.

Αναφέρομαι (και) σε όσους τάσσονται καθολικά υπέρ της μίας πλευράς, χωρίς να είναι/δηλώνουν ομοφυλόφιλοι.

Οπότε πάμε πάλι από την αρχή...

Στο δικό μου γραπτό που έκανες αρχικά σήμερα παράθεση... γιατι είναι λανθασμένες, κατά την γνώμη σου, οι εκφράσεις που χρησιμοποίησα?

Είναι εσφαλμένη η αγανάκτηση ή ακόμα και ο θυμός απέναντι στο γεγονός της αθώωσης του μητροπολίτη? Αυτός έχει το ακαταλόγιστο και εγώ οχι? Εγώ γιατί κρίνομαι αυστηρά αλλά αυτός οχι? Αυτός γιατί μπορεί να μας απειλεί αλλά εγώ να μην μπορώ να τον κρίνω? Πως μπορείς να ρίχνεις ευθύνη στον δίκαια αμυνόμενο και όχι τον άδικα επιτιθέμενο?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Οπότε πάμε πάλι από την αρχή...

Στο δικό μου γραπτό που έκανες αρχικά σήμερα παράθεση... γιατι είναι λανθασμένες, κατά την γνώμη σου, οι εκφράσεις που χρησιμοποίησα?

Είναι εσφαλμένη η αγανάκτηση ή ακόμα και ο θυμός απέναντι στο γεγονός της αθώωσης του μητροπολίτη? Αυτός έχει το ακαταλόγιστο και εγώ οχι? Εγώ γιατί κρίνομαι αυστηρά αλλά αυτός οχι? Αυτός γιατί μπορεί να μας απειλεί αλλά εγώ να μην μπορώ να τον κρίνω? Πως μπορείς να ρίχνεις ευθύνη στον δίκαια αμυνόμενο και όχι τον άδικα επιτιθέμενο?

Don't feed the troll

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, AtiX είπε

γιατι είναι λανθασμένες, κατά την γνώμη σου, οι εκφράσεις που χρησιμοποίησα

ανθρώπους που ποτέ δεν θα εξανθρωπιστούν

2 ώρες πριν, AtiX είπε

ανθρώπους που είναι ντροπή για το ανθρώπινο είδος

2 ώρες πριν, AtiX είπε

το κατάφερε ένας τράγος

2 ώρες πριν, AtiX είπε

ένας ευθυνόφοβος δικαστής

Χρησιμοποίησα τον όρο «λανθασμένες» για να το πω πιο κόσμια.

11 λεπτά πριν, AtiX είπε

Είναι εσφαλμένη η άποψη εκείνου που αισθάνεται δικαίωση; Εσύ έχεις το ακαταλόγιστο και όχι εκείνος;

Παίζουμε την κολοκυθιά, γιατί δίνεις την εντύπωση ότι τα βλέπεις όλα με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όπου η δικαιοσύνη βγάζει απόφαση που δε μας αρέσει, είναι σάπια. Αν βγάλει απόφαση με την οποία συμφωνούμε, επιτέλεσε το καθήκον της.

Όλοι κρίνονται.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, phanispal είπε

ανθρώπους που ποτέ δεν θα εξανθρωπιστούν 1

2 ώρες πριν, AtiX είπε

ανθρώπους που είναι ντροπή για το ανθρώπινο είδος 2

2 ώρες πριν, AtiX είπε

το κατάφερε ένας τράγος 3

2 ώρες πριν, AtiX είπε

ένας ευθυνόφοβος δικαστής 4

Χρησιμοποίησα τον όρο «λανθασμένες» για να το πω πιο κόσμια. 5

Είναι εσφαλμένη η άποψη εκείνου που αισθάνεται δικαίωση;  Εσύ έχεις το ακαταλόγιστο και όχι εκείνος; 7

Παίζουμε την κολοκυθιά, γιατί δίνεις την εντύπωση ότι τα βλέπεις όλα με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όπου η δικαιοσύνη βγάζει απόφαση που δε μας αρέσει, είναι σάπια. Αν βγάλει απόφαση με την οποία συμφωνούμε, επιτέλεσε το καθήκον της. 8

Όλοι κρίνονται.

1 θεωρείς εξανθρωπισμένο (κοινωνικός όρος) έναν άνθρωπο (βιολογικός όρος) που θέλει να σκοτώσει έναν συνάνθρωπο του επειδή έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις?

2 θεωρείς ότι ο συγκεκριμένος ανήκει στο ανθρώπινο είδος, με όλα τα επιτεύγματά του, που όταν ανοίγει το στόμα του βγάζει οχετούς μίσους

1+2 μεγάλης σημασίας σημείωση... ο συγκεκριμένος είναι μητροπολίτης στην εκκλησία της αγάπης...

3 τράγος... ομορφότατο θηλαστικό και χρήσιμο στην κτηνοτροφία... αν είσαι παπάς δεν απευθυνόμουν σε εσένα και ήταν ξεκάθαρο... αν δεν είσαι θα ήθελα όταν μας αποκαλέσουν ανώμαλους, ξανά εδώ μέσα, να είσαι ο πρώτος που θα αντιδράσεις και θα υπερασπιστείς τα LGBT+ άτομα... δίκαιο?

4 ο νόμος αναφέρει χαρακτηριστικά την ποινή που θα έπρεπε να δοθεί... αν εσύ χαίρεσαι που δεν λειτούργησε σωστά ο δικαστής, να το κοιτάξεις γιατί ποτέ δεν πρέπει να αναπαύεσαι στην την αδικία των άλλων...

5 όπως βλέπεις σου μιλάω κόσμια χωρίς να υπονοώ κάτι άλλο... όπως εσύ υπονόησες λίγο παραπάνω στα περί υποκρισίας

6 μεταξύ δυο ατόμων με κοινά συμφέροντα απέναντι σε έναν τρίτο δεν μπορεί να υπάρχει δικαίωση... η κοινωνία πάλι, άλλους καταδίκασε...

7 όχι δεν έχω το ακαταλόγιστο... έχω όμως τον νόμο...

8 θα σταθώ σε δυο σημεία κλειδιά που γράφεις

α) γιατί δίνεις την εντύπωση... σε ποιον? σε σένα? είσαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις αυτά που γράφω και τα συνυπολογίζεις με το υπόλοιπο ύφος και περιεχόμενο?

και

β) επιτέλεσε το καθήκον της... για το οποίο και αυτός είναι ο σκοπός της...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...