Papakaliati Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ασχετα με το κινητρο του οταν καποιος αποταμιευει επενδυει, και υπο τις παρουσες συνθηκες η αποταμιευση δεν εχει νοημα. Η αποδοση μιας επενδυσης μπορει να συγκριθει με ομοειδη αυτης, δηλαδη αλλα financial investments. Το κονσομασιον ειναι non market instrument, αντικειμενο αλλης επιστημης. Αμα δεν αποταμιευεις, που θα βρεις τα λεφτα να επενδυσεις; Και οπως εχει αναφερθει, χρειαζεσαι ενα ποσο ισο με 6 - 12 μηνες εξοδων, πριν καν σκεφτεις να επενδυσεις. Προσωπικα, δεν διακρινω καμια διαφορα αναμεσα στην αποταμιευση και επενδυση, μιας και τα δυο βασιζονται σε λεφτα που δεν εχεις ξοδεψει στο τελος του μηνα και δεν θα πρεπει να εχεις σκοπο τα χρησιμοποιησεις για ενα Χ διαστημα.
fredd0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ακόμα,μόλις πεθάνουν οι γέροι θα το δεις. 35 ειμαι, και εγω και ο κυκλος μου, παντρεμενοι η single ζουμε αρκετα εως πολυ ανετα. Δε ξερω κανεναν που ρουφαει συνταξεις γονεων και τα σχετικα. Δε σου λεω οτι ειναι ο κανονας, σου λεω οτι ειναι λιγοτεροι απο πριν 10 χρονια αλλα υπαρχουν ακομα, δεν ειναι φαση ειδα bigfoot τραβατε φωτογραφιες.
mary Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 neny κανε αποταμιευση...εχεις να κανεις ενα γαμο ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΕΕΙ;! (Αν εκανα στροφη καριερας κ γινομουν διοργανωτρια γαμων παντως θα φροντιζα να προσθετω metal ή gothic στοιχεια, πολλες γατες, sexy cosplayers, zombie cocktails και πολλα κρεατικα σε BBQ. Σιγουρα θα με επελεγαν πολλα ζευγαρια XD) off topic τελοςςς ΩΠΑ! ΤΙ λες τώρα.
vairass Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 35 ειμαι, και εγω και ο κυκλος μου, παντρεμενοι η single ζουμε αρκετα εως πολυ ανετα. Δε ξερω κανεναν που ρουφαει συνταξεις γονεων και τα σχετικα. Δε σου λεω οτι ειναι ο κανονας, σου λεω οτι ειναι λιγοτεροι απο πριν 10 χρονια αλλα υπαρχουν ακομα, δεν ειναι φαση ειδα bigfoot τραβατε φωτογραφιες. Με παιδιά γράφω φίλε, παιδιά χωρίς προίκα!!! Μόνος και εγώ με τα 800; πάρτι κάθε μέρα θα έκανα στην φτωχή Ελλάδα πάρτι!! Σκεψου το πιο απλό, 4 άτομα σε παιδότοπο θες το λιγότερο 30-50 ευρώ χωρίς να κάνεις τρέλες.
mary Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 35 ειμαι, και εγω και ο κυκλος μου, παντρεμενοι η single ζουμε αρκετα εως πολυ ανετα. Δε ξερω κανεναν που ρουφαει συνταξεις γονεων και τα σχετικα. Επειδή δεν ξέρεις εσύ δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Για μένα, το αντίθετο θα έλεγα ότι ισχύει. Το 90% των νέων ζευγαριών, που παντρεύτηκε δλδ την τελευταία 3-4ετια, εξαρτάται οικονομικά από γονείς και πεθερικά. Το ωραίο είναι ότι αυξάνονται και πληθυνονται χωρίς να σκέφτονται ότι καταδικάζουν το παιδί σε μια μόνιμη μιζέρια. Αλλά οκ, αφού τα εμβόλια, παμπερς και καρότσια τα πληρώνει η πεθερά καλά είμαστε. Τεσπα, στο θέμα μας, αποταμιευση έκανα όταν εμένα με τους γονείς μου. (που τελικά τα ξοδεψα όλα για να φύγουμε έξω) Μετά που συγκατοικησαμε το ποσό της αποταμίευσης παρέμεινε το ίδιο και τα έξοδα ήταν όσο τα έξοδα, χωρίς να κάνουμε τρελά πράγματα. Μια φορά το μήνα έξοδο και ψώνια μόνο στις εκπτώσεις. Αυτό που εφαρμόζουμε από τότε που μένουμε μαζί είναι να καταγράφουμε όλα μα όλα τα έξοδα σε ένα κοινό Excel. Οπότε ξέρουμε ποιο μήνα ξεφύγαμε και κυρίως που φύγανε τα λεφτά. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Αμα δεν αποταμιευεις, που θα βρεις τα λεφτα να επενδυσεις; Ιδια κεφαλαια, οικογενειακη διευκολυνση,πωληση/υποθηκευση στοιχειων ενεργητικου, τραπεζικος δανεισμος, Και οπως εχει αναφερθει, χρειαζεσαι ενα ποσο ισο με 6 - 12 μηνες εξοδων, πριν καν σκεφτεις να επενδυσεις. Προσωπικα, δεν διακρινω καμια διαφορα αναμεσα στην αποταμιευση και επενδυση, (ειναι μορφη επενδυσης) μιας και τα δυο βασιζονται σε λεφτα που δεν εχεις ξοδεψει στο τελος του μηνα και δεν θα πρεπει να εχεις σκοπο τα χρησιμοποιησεις για ενα Χ διαστημα.
fredd0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Επειδή δεν ξέρεις εσύ δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Για μένα, το αντίθετο θα έλεγα ότι ισχύει. Το 90% των νέων ζευγαριών, που παντρεύτηκε δλδ την τελευταία 3-4ετια, εξαρτάται οικονομικά από γονείς και πεθερικά. Το ωραίο είναι ότι αυξάνονται και πληθυνονται χωρίς να σκέφτονται ότι καταδικάζουν το παιδί σε μια μόνιμη μιζέρια. Αλλά οκ, αφού τα εμβόλια, παμπερς και καρότσια τα πληρώνει η πεθερά καλά είμαστε. Τεσπα, στο θέμα μας, αποταμιευση έκανα όταν εμένα με τους γονείς μου. (που τελικά τα ξοδεψα όλα για να φύγουμε έξω) Μετά που συγκατοικησαμε το ποσό της αποταμίευσης παρέμεινε το ίδιο και τα έξοδα ήταν όσο τα έξοδα, χωρίς να κάνουμε τρελά πράγματα. Μια φορά το μήνα έξοδο και ψώνια μόνο στις εκπτώσεις. Αυτό που εφαρμόζουμε από τότε που μένουμε μαζί είναι να καταγράφουμε όλα μα όλα τα έξοδα σε ένα κοινό Excel. Οπότε ξέρουμε ποιο μήνα ξεφύγαμε και κυρίως που φύγανε τα λεφτά. Βασικα το κομματι που εκοψες απο το quote αυτο λεει. Και αυτο ακριβως ειπα και του αλλου.Επειδη δε ξερει κοσμο που ζει ανετα με ιδια μεσα δε σημαινει οτι δεν υπαρχει. 99.9% των παιδιων που πανε Μωραιτη, Κολλεγιο, Δουκα κλπ πιστεψε με δε ζουνε απο τη συνταξη του παππου, οταν η αδερφη μου πχ πληρωνει 10,000+ το χρονο διδακτρα ανα παιδι ε ... δε περιμενει απο τον μπαμπα μου να τσονταρει. Και δεν ειναι 2 παιδια, ειναι κατι χιλιαδες.
vairass Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 μα αυτο ακριβως ειπα και του αλλου. Επειδη δε ξερει κοσμο που ζει ανετα με ιδια μεσα δε σημαινει οτι δεν υπαρχει. 99.9% των παιδιων που πανε Μωραιτη, Κολλεγιο, Δουκα κλπ πιστεψε με δε ζουνε απο τη συνταξη του παππου, οταν η αδερφη μου πχ πληρωνει 10,000+ το χρονο διδακτρα ανα παιδι ε ... δε περιμενει απο τον μπαμπα μου να τσονταρει. Και δεν ειναι 2 παιδια, ειναι κατι χιλιαδες.Δεν υπαρχει σωτηρία φίλε άστο...Ζεις αλλού σε άλλον κόσμο επειδή υπήρχε το ΠΑΣΟΚ και βολεύτηκες. Αυτή την στιγμή τα μόνα άτομα που έχουν χρήμα στην φτωχή Ελλάδα είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι, ποιοι έφτιαξαν τους δημόσιους ποιοι; για μάντεψε;;; Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό φώναζε ο 60αρης σημερινός Έλληνας και παίρνει σήμερα 1500 σύνταξη με βασικό 410. Ο νέος να πεινάει και γέρος στον αφρό έτσι έτσι πάμε γερά!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μόνος και εγώ με τα 800; πάρτι κάθε μέρα θα έκανα στην φτωχή Ελλάδα πάρτι!! Δεν κανεις party ουτε με τα διπλασια.
vairass Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δεν κανεις party ουτε με τα διπλασια. Άμα είσαι εσύ και το πουλί σου μια χαρά κάνεις. Επίσης πάρτι δεν σημαίνει ότι χαλάς χρήμα
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 μ η αδερφη μου πχ πληρωνει 10,000+ το χρονο διδακτρα ανα παιδι Εχει αδερφη η αδερφη? (ρωταει ο αδερφος μου)
fredd0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει σωτηρία φίλε άστο... Ζεις αλλού σε άλλον κόσμο επειδή υπήρχε ο ΠΑΣΟΚ και βολεύτηκες. με δεδομενο οτι εφυγα απο ελλαδα 17 και γυρισα 33, μαλον ιδεα δεν εχεις τι λες.
vairass Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 με δεδομενο οτι εφυγα απο ελλαδα 17 και γυρισα 33, μαλον ιδεα δεν εχεις τι λες. Εσύ δεν έχεις ιδέα σε τι χώρα έχεις έρθει, ψάξε καλά την χώρα σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Άμα είσαι εσύ και το πουλί σου μια χαρά κάνεις. Επίσης πάρτι δεν σημαίνει ότι χαλάς χρήμα Ειμαι εγω, το πουλι μου, και αυτοι που βαλαν το πουλι τους καπου και δεν εχουν να πληρωσουν τωρα. Party χωρις λεφτα δεν γινεται (εκτος αν θες να ερθεις στο μνημοσυνο του πατερα μου, παιζει παξιμαδι-κονιακ τζαμπα).
vairass Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ειμαι εγω, το πουλι μου, και αυτοι που βαλαν το πουλι τους καπου και δεν εχουν να πληρωσουν τωρα. Party χωρις λεφτα δεν γινεται (εκτος αν θες να ερθεις στο μνημοσυνο του πατερα μου, παιζει παξιμαδι-κονιακ τζαμπα).Εμείς κάναμε πάρτι μια χαρά με 2 μπουκάλια βότκα, τώρα εσύ τι πάρτι εννοείς δνε ξέρω.Τεσπα αυτό που είπες, εκεί που έκανε το μικρό νερό 100 φράγκα πήγε ξαφνικά 1 ευρω (350 φράγκα), οπότε έχουμε και λέμε, 2-3 φορές απάνω τα προϊόντα και ο μισθός ο ίδιος, οπότε καταλήγουμε ότι θες 2400 για να ζεις απλά όχι να κάνεις τρέλες. Άρα αποταμιευση για να κάνεις θα πρέπει να βγαζεις 5.000 το μήνα, για να βγαζεις 5.000 το μήνα θα πρέπει να είσαι η δικηγόρος η ιατρός η visit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα