fredd0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Εμείς κάναμε πάρτι μια χαρά με 2 μπουκάλια βότκα, τώρα εσύ τι πάρτι εννοείς δνε ξέρω. Τεσπα αυτό που είπες, εκεί που έκανε το μικρό νερό 100 φράγκα πήγε ξαφνικά 1 ευρω (350 φράγκα), οπότε έχουμε και λέμε, 2-3 φορές απάνω τα προϊόντα και ο μισθός ο ίδιος, οπότε καταλήγουμε ότι θες 2400 για να ζεις απλά όχι να κάνεις τρέλες. Άρα αποταμιευση για να κάνεις θα πρέπει να βγαζεις 5.000 το μήνα, για να βγαζεις 5.000 το μήνα θα πρέπει να είσαι η δικηγόρος η ιατρός η visit. το μικρο νερο 50 cents κανει. Εσυ γιατι το πληρωνεις διπλη τιμη? και οι δικηγοροι, στην συντριπτικη πλειοψηφια τους, δε βγαζουν τρελα λεφτα, πλεον. Βασικα εχει και νεους δικηγορους που δουλευουν σε εταιρειες με βασικο μισθο. Γιατι η Ελλαδα υπερπαραγει δικηγορους. Και γιατρους, αλλα αυτοι ειναι αλλο θεμα. Εσύ δεν έχεις ιδέα σε τι χώρα έχεις έρθει, ψάξε καλά την χώρα σου. Μια χαρα ξερω, απλα σου λεω μη γενικευεις
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 για να βγαζεις 5.000 το μήνα θα πρέπει να είσαι η δικηγόρος η ιατρός η visit. Να αρχισω τις βιζιτες λες?
vairass Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Να αρχισω τις βιζιτες λες? σιγα σιγα ολοι αυτο θα κανουν αν θελουν να βαζουν φραγκα στην ακρη.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Τι σιγα σιγα, αν ειναι να τον παρουμε στο τελος το γοργον και χαριν εχει. Θα βγαλω προγραμμα αυταρχικο, εχω κεφια.
zio10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Σου ειπα, δεν ειναι ισοπιθανα. Και μιλαω για επενδυση καποιου ειδους, οχι αποταμιευση (ειναι ανοησια μετα απο monetary easing χωρις τελος). Η επένδυση δεν έχει ρίσκο όμως; Η απλή αποταμίευση γιατί είναι ανοησία; Μπροστά σου θα τα βρεις και χωρίς ρίσκο. Ενταξει παιδια, εγω απλα θετω μερικους προβληματισμους.Να ας πουμε κανεις πειθαρχια σαν τον σαολιν , μαζευεις ενα ποσο , βρισκεις τον ανθρωπο της ζωης σου και ξαφνικα η νυφη σου λεει οτι θελει γαμο με 300 ατομα.Και αρχιζουν οι γκρινιες . . Ε μα γι'αυτό μαζεύεις, για το γάμο! Ή ακόμα καλύτερα για να πληρώσεις το γάμο του παιδιού σου! Σκέψου πάντως και το ότι παίζει να μην πάρουμε καθόλου ή να πάρουμε καμιά αστεία σύνταξη, οπότε εκεί είναι πρόβλημα αν δεν έχεις κάτι στην άκρη... 1
bluesattack Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ε μα γι'αυτό μαζεύεις, για το γάμο! Ή ακόμα καλύτερα για να πληρώσεις το γάμο του παιδιού σου! Σκέψου πάντως και το ότι παίζει να μην πάρουμε καθόλου ή να πάρουμε καμιά αστεία σύνταξη, οπότε εκεί είναι πρόβλημα αν δεν έχεις κάτι στην άκρη... Για κατσε ρε συ zio.Εσυ με την φορα που πηρες θα μαζευεις και για την συνταξη του παιδιου.Aφου εχω ακουσει οτι αν κοπουν οι συνταξεις και οι μισθοι θα ερθουν επενδυτες και θα εχουμε παραγωγη νεου πλουτου.Δεν ισχυει δηλαδη ?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Η επένδυση δεν έχει ρίσκο όμως; (Εχει) Η απλή αποταμίευση γιατί είναι ανοησία; (γιατι το επιτοκιο καταθεσεων ειναι χαμηλοτερο του (πραγματικου) πληθωρισμου). Μπροστά σου θα τα βρεις και χωρίς ρίσκο. (Θα ειναι ομως σιγουρα λιγοτερα)
zio10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Για κατσε ρε συ zio.Εσυ με την φορα που πηρες θα μαζευεις και για την συνταξη του παιδιου.Aφου εχω ακουσει οτι αν κοπουν οι συνταξεις και οι μισθοι θα ερθουν επενδυτες και θα εχουμε παραγωγη νεου πλουτου.Δεν ισχυει δηλαδη ? Μακάρι να μπορούσα αλλά προς το παρόν...έτσι τα λέω να τα ακούω κι εγώ! Για το άλλο που λες δεν ξέρω, έχω σταματήσει να παρακολουθώ. (Αν και ούτε αυτοί που παρακολουθούν πιστεύω να ξέρουν...). Η επένδυση δεν έχει ρίσκο όμως; (Εχει) Η απλή αποταμίευση γιατί είναι ανοησία; (γιατι το επιτοκιο καταθεσεων ειναι χαμηλοτερο του (πραγματικου) πληθωρισμου). Μπροστά σου θα τα βρεις και χωρίς ρίσκο. (Θα ειναι ομως σιγουρα λιγοτερα) Ε εντάξει, ας είναι και λιγότερα, από το τίποτα καλύτερα είναι
bluesattack Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 H σωστη η επενδυση , η προστυχη ηταν πριν καμμια 5ετια με το bitcoin.Τωρα αποταμιευση και .. 3
fredd0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μακάρι να μπορούσα αλλά προς το παρόν...έτσι τα λέω να τα ακούω κι εγώ! Για το άλλο που λες δεν ξέρω, έχω σταματήσει να παρακολουθώ. (Αν και ούτε αυτοί που παρακολουθούν πιστεύω να ξέρουν...). Ε εντάξει, ας είναι και λιγότερα, από το τίποτα καλύτερα είναι γιατι οταν ημουν πιτσιρικας αμα ειχες 1 εκατομυριο δραχμες ησουν πλουσιος απο τους λιγους και αγοραζες 2 στρεμματα οικοπεδο Εκαλη διπλα στον Λατση (χωρις καμια υπερβολη true story). Σημερα με 3000 ευρω ουτε θεση παρκιγκ δεν αγοραζεις. Και η χρονολοκη διαφορα μεταξυ 'πιτσιρικας' και 'τωρα' ειναι μικροτερη απο τη χρονολογικη διαφορα 'τωρα' και 'συνταξη' 1
Unabomber Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Savings ,θυμαμαι, εκανα απο μικρος μετα απο παροτρυνση του πατερα μου.... Ακομα και απο το primary school που μου εδιναν ελαχιστα χρηματα, προσπαθουσα να βαλω στην ακρη (αστειο ποσο βεβαια) Στα 28-30 τα εχασα λιγο και δεν εβαζα σχεδον τιποτα..... και ξοδευα ανω του επιτρεπτου οριου (κατ'εμε) Την τελευταια 10ετια εχω ξαναμπει στον ισιο δρομο και μπορω και βαζω ικανοποιητικα ποσα again. To καλυτερο ειναι αυτο που ανεφερε ο defacer με τους savings-deposit accounts στο #10 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ε εντάξει, ας είναι και λιγότερα, από το τίποτα καλύτερα είναι Αρνητικη αποδοση κεφαλαιου επι ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα σημαινει οτι στο τελος δεν θα σου μεινει τιποτε. Γι'αυτο πρεπει να αναλαβεις ρισκο.
Unabomber Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 H σωστη η επενδυση , η προστυχη ηταν πριν καμμια 5ετια με το bitcoin.Τωρα αποταμιευση και .. Χμμμμμ, σωστη ηταν πριν 7 years, οταν αγοραζαμε τα btc με $0.08 Ακομα σκεφτομαι, οτι δεν ειχα βαλει μεγαλυτερο ποσο απο αυτο που εβαλα τελικα και #$@$@%#$^#^@~#$@!% 1
deesnider Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Θα εκτιμήσεις περισσότερο τις κωλομπαρότσαρκες με τον Αποστόλη. Από τις ιστορίες για αγρίους που αμολάει, εκτός από φιδέμπορα, τον κόβω και για πολύ large, αλλά με τα λεφτά των άλλων. Δεν ξέρω, αλλά δύσκολα φαντάζομαι κάποιον που θα εκτιμούσε την εμπειρία τής κωλομπαρότσαρκας, στην οποία θα πληρώνει για να χουφτώνει ο ...large. Σκέφτομαι κάτι σαν: - Αδελφέ, απόψε κερνάω μπουκαλάκι. - Μέσα ρε! Που θα πάμε; - Μωρέ, λεφτά να 'χεις και σε κερνάω όπου γουστάρεις... 2
zio10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 H σωστη η επενδυση , η προστυχη ηταν πριν καμμια 5ετια με το bitcoin.Τωρα αποταμιευση και .. Άστα όταν το θυμάμαι μουντζώνομαι Αρνητικη αποδοση κεφαλαιου επι ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα σημαινει οτι στο τελος δεν θα σου μεινει τιποτε. Γι'αυτο πρεπει να αναλαβεις ρισκο. Μου φαίνεται τραβηγμένο αυτό αλλά οκ, δεν τα έχω ψάξει κιόλας. Αλλά έτσι απλά που το σκέφτομαι αν βάζει κάποιος 500€ το μήνα στην τράπεζα υπάρχει περίπτωση να μη του μείνει τίποτα σε 20-30 χρόνια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα