defacer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Το θέμα μας είναι εάν η διαφορά στα ποσοστά οφείλονται στο ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι σεξιστικά γουρούνια ή υπάρχουν άλλοι λόγοι. Σε αυτό απάντησα. Μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά γιατί δε νομίζω ότι κατάλαβες, φαντάζομαι εκ παραδρομής. Ποιός είπε ότι το θέμα μας είναι αυτό που έβαλα με bold? Υπάρχει κάποιος που λέει ότι τα ποσοστά οφείλονται σε σεξιστικά γουρούνια; Αν ναι, ποιός, και πού το λέει; Αν όχι, πώς γίνεται να είναι το θέμα μας "Α η Β" χωρίς κανένας να έχει υποστηρίξει το Α;
Narayan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Στο παράδειγμα της αστυνομίας που λες, "ικανότητα" δεν είναι το πιος τρέχει πιο γρήγορα να πιάσει το ληστή, ποιός έγραψε παραπάνω στις εξετάσεις με βάση το ας γελάσω, και ποιος πυροβολεί πιο γρήγορα απ' τον ίσκιο του. Η αστυνομία είναι ένα όργανο της οποίας η αποστολή είναι "να προστατέψει και να εξυπηρετήσει τον πολίτη", και ο πολίτης νιώθει πολύ περισσότερο προστατευμένος όταν δε βλέπει τον αστυνομικό σαν ένα ρατσιστή που σκοτώνει επειδή κρατάει όπλο. Δε χρειάζεται ελπίζω να επεκταθώ, καταλαβαίνεις ότι στην Αμερική αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα. Δεν είναι τόσο τεράστιο πρόβλημα όσο το παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, αυτό είναι βέβαιο: http://www.dailywire.com/news/7264/5-statistics-you-need-know-about-cops-killing-aaron-bandler 1
randomcat Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Το πραγματικό θέμα, που ίσως δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε ως ευνοημένοι και άντρες, είναι: για οποιοδήποτε λόγο, τα χάσματα αυτά υπάρχουν. Θέλουμε να υπάρχουν αυτά τα χάσματα; Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι στις περισσότερες δουλειές και ευκαιρίες για γρήγορο χαρτζιλίκι έχω δει να ζητούν γυναίκες. Η εστίαση, καφετέριες, φαγάδικα κ.λπ. είναι γεμάτη από γυναίκες σερβιτόρες και γυναίκες σε διάφορα πόστα όπου έχουν επαφή με τους πελάτες. Επίσης, για παράδειγμα, νομίζω ότι όλοι όσοι ανήκουν σε μεγάλες ομάδες στο Facebook θα έχουν δει κατά καιρούς "ζητείται εμφανίσιμη κοπέλα για <δουλειά>", όπου <δουλειά> βάλτε διαφημιστικά σποτάκια και διαφημίσεις γενικότερα, μοίρασμα φυλλαδίων κ.α. Ένα σωρό δουλειές που μπορεί να χρησιμεύσει η ομορφιά ή η ωραία τους φωνή (γεμίσαμε τηλεφωνήτριες) για να προσελκύσει πελάτες. Με μερικές διαφημίσεις μπορείς να τα τσεπώσεις χοντρά για πολύ λίγη ώρα δουλειάς - αρκετές φορές μου την έχει σπάσει που έχω χάσει τέτοιες ευκαιρίες για 300 ευρώ μέσα σε 3 ώρες επειδή δεν είμαι "εμφανίσιμη κοπέλα". Οι γυναίκες είναι το ωραίο φύλο ομολογουμένως. Και με την ομορφιά έχεις πρόσβαση σε αρκετές δουλειές για γρήγορο χαρτζιλίκι το οποίο έπειτα μπορείς να το επενδύσεις σε κάτι πιο σοβαρό. 1
defacer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Συγγνώμη, αλλά θα προτιμήσω κάποιον που μπορεί και ξέρει πώς να αντιμετωπίσει έναν ληστή από κάποιον που λέει αστεία στο γραφείο. Δε με ενδιαφέρει τι "νιώθει" ο πολίτης. Με ενδιαφέρει να γίνεται σωστά η δουλειά. Το πώς βλέπει ο πολίτης την αστυνομία έχει να κάνει τελείως με το πώς κάνει τη δουλειά της η αστυνομία. Το αν ένας αστυνομικός είναι κόπανος και συμπεριφέρεται σαν καουμπόυς δεν έχει να κάνει με το πόση ικανότητα Α έχει. Είναι δουλειά της αστυνομίας εκτός των άλλων να εμπνέει εμπιστοσύνη στον πολίτη. Ανάμεσα σε άλλα επειδή αν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη δε μπορεί να κάνει τη δουλειά της. Στην Αμερική αν είσαι μαύρος απλά δεν πας να μιλήσεις στην αστυνομία για κανένα λόγο γιατί μετά μπορεί να γίνει αυτό. Δε νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις πως είναι, αλλά σίγουρα καταλαβαίνεις ότι αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη προς την αστυνομία, η αστυνομία δε μπορεί να "γίνει η δουλειά σωστά". Αν διαφωνείς στο παραπάνω δε νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω γιατί μου φαίνεται αυτονόητο, αν έχεις τη διάθεση μπορείς να ασχοληθείς ή να ρωτήσεις κάποιο γνωστό σου που θεωρείς αξιόπιστη πηγή. Επίσης μου είναι τελείως ακατανόητο το πώς γίνεται να λες "αν είναι κόπανος δεν έχει να κάνει με την ικανότητά του να είναι αστυνομικός". Και πάλι, πώς ορίζεις την "ικανότητα", με το πόσο γρήγορα πυροβολεί; Γιατί για μένα είναι προφανές πως αν κάποιος είναι κόπανος τότε είναι τελείως ανίκανος για μια θέση που συνδυάζει μεγάλη εξουσία και μεγάλη ευθύνη. Για το παράδειγμα που λες, είναι προφανές ότι, για τη συγκεκριμένη δουλειά που σε ήθελαν, ήσουν ο καταλληλότερος και ο ικανότερος από τους διαθέσιμους, οπότε θα σε έστελναν στους Ελληναράδες που δημιουργούσαν τα προβλήματα. Αν όμως ήσουν 200 κιλά λαπάς που δε μπορούσε να προστατέψει ούτε τον εαυτό του, τότε το ότι είσαι Έλληνας είναι παντελώς αδιάφορο. Πώς ήταν προφανές, και πού το ξέρεις; Όταν λες "καταλληλότερος και ικανότερος", μπαίνει μέσα εκεί η εθνικότητά μου και η κουλτούρα στην οποία έζησα ή όχι; Γιατί εσύ φαίνεται να πιστεύεις πως δεν έχει, ενώ η warden της οποίας είναι η δουλειά μου είπε ξεκάθαρα ακριβώς το αντίθετο. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι στις περισσότερες δουλειές και ευκαιρίες για γρήγορο χαρτζιλίκι έχω δει να ζητούν γυναίκες. Ακόμα και αν δεχτούμε το προσωπικό σου data point σαν αντιπροσωπευτικό όλου του πλανήτη, τι σχέση έχει αυτό με το θέμα μας;
randomcat Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Ακόμα και αν δεχτούμε το προσωπικό σου data point σαν αντιπροσωπευτικό όλου του πλανήτη, τι σχέση έχει αυτό με το θέμα μας; Είπες ότι είμαστε άνδρες και ευνοημένοι. Νιώθω αρκετά ευνοημένος όταν δεν καλύπτω όλες αυτές τις αγγελίες επειδή δεν είμαι εμφανίσιμη γυναίκα ή δεν έχω γυναικεία φωνή. Αυτό. 4
De@th L0rd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Αφού οι γυναίκες θέλουν εξίσωση μισθών, δικαιωμάτων κτλ κτλ (που ήδη έχουν) τις περιμένω να εργαστούν και σε επαγγέλματα όπως οικοδόμοι, υλοτόμοι, χαμάληδες, βοθρατζήδες, μούτσοι σε μηχανότρατες, εργάτες λατομείων, ανθρακωρυχεία και τόσες άλλες θέσεις εργασίας που στελεχώνονται αποκλειστικά από άνδρες λόγω δυσκολίας και επικινδυνότητας. Η φιλελέ ή αριστερή φεμινιστική προπαγάνδα έχει καταντήσει καρκίνωμα πλέον, μαζί με τα φορτηγά εισαγόμενης μπούρδας που αδειάζονται στα σπίτια μας καθημερινώς μέσω της tv και του διαδικτύου και σκοπό έχουν να κάνουν τον μέσο πολίτη να αισθάνεται ενοχή για την παραμικρή σκέψη που κάνει. Ανοίγεις το στόμα σου και φοβάσαι μήπως η Ιερά Εξέταση των αριστερολίμπεραλ σε κατηγορήσει για νεοναζισμό, ρατσισμό, ομοφοβία, ξενοφοβία, ισλαμοφοβία, γυναικοφοβία, γατοφοβία, σκυλοφοβία και ότι άλλο κατεβάσει η κούτρα τους. Η φιλελέ παράνοια έχει αγγίξει τέτοια ουρανομήκη επίπεδα που το BuzzFeed είπε ότι το μακιγιάζ είναι...ρατσιστικό επειδή έχει σα σκοπό να λευκαίνει το δέρμα και συμβολίζει την λευκή ανωτερότητα. Και φυσικά, το ότι το 97% των θανάσιμων εργασιακών ατυχημάτων πχ στην Αγγλία αφορούν άνδρες και μόλις το 3% γυναίκες, είναι ψιλά γράμματα. Εκεί δε τρέχει τίποτα. Εκεί καμία φεμινίστρια ή φεμινιστής δεν θα κραυγάσει για ανισότητες. Τι αιρετικά φληναφήματα είναι αυτά που τσαμπουνάς ε; Πως τολμάς ; Όπου μας συμφέρει θέλουμε ισότητα εκεί που δε μας συμφέρει, την πάπια. 5
Ntinaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Είπες ότι είμαστε άνδρες και ευνοημένοι. Νιώθω αρκετά ευνοημένος όταν δεν καλύπτω όλες αυτές τις αγγελίες επειδή δεν είμαι εμφανίσιμη γυναίκα. Αυτό. Οταν εισαι ασχημη γυναικα εισαι σαν αντρας. Δηλαδη πρεπει να δουλεψεις για να βγαλεις λεφτα. 6
defacer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Είπες ότι είμαστε άνδρες και ευνοημένοι. Νιώθω αρκετά ευνοημένος όταν δεν καλύπτω όλες αυτές τις αγγελίες επειδή δεν είμαι εμφανίσιμη γυναίκα. Αυτό. Πίσω από την ειρωνία διακρίνω αμυδρά την πεποίθηση πως αν έστω και σε ένα οποιοδήποτε πράγμα βολεύει να είσαι Χ, τότε γενικά βολεύει να είσαι Χ; Για παράδειγμα, αν είσαι γυναίκα σε κερνάνε ποτά στα μπαρ. Πίνεις τζάμπα ποτά. Οπότε δεν έχει σημασία πως σε σχέση με έναν άντρα οι πιθανότητές σου να πέσεις θύμα σωματικής βίας ή βιασμού φεύγουν στα ύψη. Σε κερνάνε ποτά στο μπαρ άρα είσαι καλύτερα. Έτσι και συ εδώ λες ότι αφού μπορείς να βρεις χαρτζιλίκι πιο εύκολα ως γυναίκα μιας και κάπου διάβασες ότι θέλουν κοπέλες, πάει να πει πως αν υπάρχει υποθετικά διαφορά στην αντιμετώπιση αντρών και γυναικών αυτή δε θα μπορούσε παρά να είναι βέβαια υπέρ των γυναικών; Ή ας πούμε, όταν ένας άντρας προτιμηθεί με κλείσιμο του ματιού αντί για μια γυναίκα για CEO εταιρίας, αυτό δε σημαίνει και πολλά απλώς εξισορροπεί το ότι για προμόσιον σε σουπερμάρκετ προτιμούν κοπέλες; Καλά το κατάλαβα ή μου ξέφυγε κάποιο σημείο; Ένα ναι ή ένα όχι συν το τι δεν υπολόγισα αρκεί. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, αφού σε κερνάνε ποτά στο μπαρ δε θα έπρεπε να λέμε ότι οι γυναίκες είναι ευνοημένες ακόμα κι αν δε γινόταν τέτοιες φοβερές διακρίσεις κατά των ανδρών στον εργασιακό χώρο;
fredd0 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχουν υψηλότερη φορολόγιση. Σε τέτοιες χωρες φορολογίσε βάση εισοδήματος, όχι με προκαταβολές 100% και με διπλούς ή τριπλούς φόρους που ουσιαστικά αφορουν το ιδιο πράγμα. Ασε που το εισόδημα γενικά ειναι υψηλότερο αποτέλεσμα του ρυθμου ανάπτυξης και του βιωτικου επιπέδου της εκάστοτε χωρας. πλακα κανεις ετσι? πρωην μου απο Σουηδια πληρωνε 55% φορο στο εισοδημα, και 25% ΦΠΑ σε ολα (εκτος κατι ψιλα, βιβλια, θεατρα που ναι μικρο ποσοστο στις δαπανες). Σε ολα τα αλλα 25% Απλα εκει κατσανε, το σκεφτηκανε και ειπανε σε οτι κανω θα μαι 50-50 με το κρατος και το εμπιστευομαι να μου προσφερει παροχες αντιστοιχης αξιας. Ελλαδα και το κρατος δε γουσταρει κανεις (φιλελε στις υποχρεωσεις ολοι δηλωναν το αφορολογητο) και παροχες απαιτουν ολοι (σοσιαλιστες στα δικαιωματα). Προφανες και σε ενα παιδι του δημοτικου ειναι οτι η εξισωση δε βγαινει και καποια στιγμη θα γινοταν το μπαμ. Ε εκατσε κι εγινε στη δικη μας γενια. 1
SlickNick Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Το report που λες μιλάει για outcomes. Για opportunities λέει πουθενά; 1
fredd0 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Προφανώς οι επιλογές παίζουν ρόλο, αυτό δεν το αρνείται κανείς. Αλλά δεν είναι τα πάντα αποτέλεσμα επιλογών όπως κάποιοι θα ήθελαν να το παρουσιάσουν. Αν ήταν, τότε θα χρειαζόμασταν και μια εξήγηση για το γεγονός πως οι γυναίκες στη Νορβηγία (81.6%) κάνουν τόσο πολύ διαφορετικές επιλογές (υπέρ της καριέρας τους κιόλας!) από τις γυναίκες στην Ολλανδία (65.7%). Έχεις κάποια εξήγηση γι' αυτό ή πρέπει να παραδεχτούμε πως δεν είναι όλα αποτέλεσμα προσωπικών επιλογών αλλά αντίθετα υπάρχει και collective social responsibility? Λιγότερο αξιόπιστο συνομιλητή δε σε κάνει το να μη βιώνεις καταπίεση. Σε κάνει όμως το να αρνείσαι πως αυτοί που δεν τη βιώνουν γενικά μιλώντας αρνούνται και την ύπαρξη της καταπίεσης γενικά, όπως έκανες πριν. Έχεις αρκετό μυαλό, δε χρειάζεται να παίζουμε με τις λέξεις. εγω γενικα ειμαι της αποψης οτι οσο πιο ελευθερη ειναι μια κοινωνια τοσο περισσοτερες επιλογες εχει ο καθενας/μια προσωπικα. Και οσες περισσοτερες επιλογες εχει, τοσο περισσοτερο αυτες επηρεαζουν το outcome της ζωης του, ειτε οικονομικα ειτε σε ενα απο τα δεκαδες αλλα metrics που υπαρχουν (και βολικα τετοιες ερευνες δε παρουσιαζουν ποτε) Το γνωστο κλισε παραδειγμα της ΕΣΣΔ που ολοι ηταν ισοι στο τιποτα. Η το σημερινο Μπουρουντι, που παω οτι στοιχημα θες σε οποια γυναικα αν θεσεις το ερωτημα θες να ζησεις Μπουρουντι στο παραδεισο της ισοτητας στο τιποτα η Ελβετια στα φαλλοκρατικα γουρουνια καμια δε θα σου πει μπουρουντι. Απο κει και περα η εποχη μας εχει παρει θεοστραβα το θεμα και εχει κολλησει στο equal outcome. Equal outcome δεν υπαρχει, ο καθενας/μια μας εχει τελειως διαφορετικες προτεραιοτητες και τελειως διαφορετικα ζυγια οσο αφορα το τι θελει απο τη ζωη του. Και οσο προσπαθουν να εξασφαλισουν equal outcome πχ στο εισοδημα θα διαλυουν κατι πισω απο τις κουρτινες. Το τι διαλυουν ειναι προφανες αμα κοιταξεις και τιποτα αλλες ερευνες που ψαχνουν happiness κλπ 4
Moderators Kercyn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Είναι δουλειά της αστυνομίας εκτός των άλλων να εμπνέει εμπιστοσύνη στον πολίτη. Ανάμεσα σε άλλα επειδή αν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη δε μπορεί να κάνει τη δουλειά της. Στην Αμερική αν είσαι μαύρος απλά δεν πας να μιλήσεις στην αστυνομία για κανένα λόγο γιατί μετά μπορεί να γίνει αυτό. Δε νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις πως είναι, αλλά σίγουρα καταλαβαίνεις ότι αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη προς την αστυνομία, η αστυνομία δε μπορεί να "γίνει η δουλειά σωστά". Δε γνωρίζω τη συγκεκριμένη υπόθεση, αν και καταλαβαίνω πού το πας και τι εννοείς. Δε θα ανοίξω αυτή τη συζήτηση, αλλά σου πέρασε ποτέ απ' το μυαλό ότι για την "κακιά αστυνομία" δεν ευθύνεται μόνο η αστυνομία; Επίσης μου είναι τελείως ακατανόητο το πώς γίνεται να λες "αν είναι κόπανος δεν έχει να κάνει με την ικανότητά του να είναι αστυνομικός". Και πάλι, πώς ορίζεις την "ικανότητα", με το πόσο γρήγορα πυροβολεί; Γιατί για μένα είναι προφανές πως αν κάποιος είναι κόπανος τότε είναι τελείως ανίκανος για μια θέση που συνδυάζει μεγάλη εξουσία και μεγάλη ευθύνη. Δεν είπα ποτέ αυτό. Είπα το ότι να είσαι κόπανος είναι άσχετο με το πόσο τεχνικά άρτιος είσαι. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να είναι κόπανος και να είναι τεχνικά άρτιος, και ότι κάποιος μπορεί να είναι κόπανος και να μην είναι τεχνικά άρτιος. Την "ικανότητα" δεν την ορίζω εγώ. Κάθε χώρα έχει συγκεκριμένα κριτήρια για το ποιος μπαίνει πού. Αν κάποιος δεν πληροί τα αντικειμενικά κριτήρια μιας υπηρεσίας, τότε δεν έχει καμία απολύτως δουλειά σε αυτή την υπηρεσία, είναι τόσο απλό. Πώς ήταν προφανές, και πού το ξέρεις; Όταν λες "καταλληλότερος και ικανότερος", μπαίνει μέσα εκεί η εθνικότητά μου και η κουλτούρα στην οποία έζησα ή όχι; Γιατί εσύ φαίνεται να πιστεύεις πως δεν έχει, ενώ η warden της οποίας είναι η δουλειά μου είπε ξεκάθαρα ακριβώς το αντίθετο. Το ξέρω γιατί εσύ μου το είπες ότι στο είπε η warden. Έχει προβλήματα με τους Έλληνες (omagawd racism), και θεώρησε ότι εσύ, ως Έλληνας, θα ήσουν πιο ικανός να την βοηθήσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι ακριβώς και μόνο επειδή είσαι Έλληνας. Άρα, για το συγκεκριμένο πρόβλημα, η καταγωγή σου και η κουλτούρα στην οποία μεγάλωσες έχει σημασία. Δεν είναι όμως το μόνο κριτήριο. Πρέπει να είσαι ικανός και για άλλα πράγματα. Αν, για παράδειγμα, πανικοβάλλεσαι με το παραμικρό σημάδι κινδύνου και δεν μπορείς να λειτουργήσεις ψύχραιμα και μετρημένα υπό συνθήκες στρες, τότε το ότι είσαι Έλληνας είναι παντελώς αδιάφορο. 2
webparts Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Είπες ότι είμαστε άνδρες και ευνοημένοι. Νιώθω αρκετά ευνοημένος όταν δεν καλύπτω όλες αυτές τις αγγελίες επειδή δεν είμαι εμφανίσιμη γυναίκα ή δεν έχω γυναικεία φωνή. Αυτό. Αυτο. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 για οποιοδήποτε λόγο, τα χάσματα αυτά υπάρχουν. Θέλουμε να υπάρχουν αυτά τα χάσματα; Ναι, δεν ειμαστε κομμουνιστες. Αν η κοσμικη αδικια σε ενοχλει θα ειχες αντιληφθει οτι δεν κανει διακρισεις, αντιθετα με εσενα. Το να βαφτιζεις μονομερως "προνομιουχους" ολους οσους θες να ισοπεδωσεις ειναι για τα 100 χρονια απο την Οκτωβριανη επανασταση ετσι? Εκτακτο.
bluesattack Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Καθε χωρα εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα αναπτυξης.Πρεπει να δει καποιος με ποιο τροπο εισερχονται οι γυναικες στην αγορα εργασιας, ποιον τομεα παραγωγης αφορα , τριτογενη , δευτερογενη .Και φυσικα το εκπαιδευτικο συτημα και αν υπαρχουν ισες ευκαιριες για μορφωση , τα ηθη και εθιμα, τα καταναλωτικα προτυπα,το κοινωνικο κρατος , τις μεταβολες του παραγωγικου μοντελου , που συχνα σχετιζονται με διεθνεις κρισεις κλπ Αυτα εχουν σχεση με το αν παρεμποδιζεται η βοηθαται η η συμμετοχη των γυναικων σε ολες της εκφανεις της κοινωνικης και πολιτικης ζωης , αν η επιχειρηματικη δομη ειναι τετοια ωστε να παρεμποδιζεται η επαγγελματικη εξελιξη της γυναικας και η ληψη αποφασεων Δεν ειναι ασχετα λοιπον αυτο http://icelandmonitor.mbl.is/news/politics_and_society/2016/11/01/iceland_now_has_fourth_most_female_parliament_in_th/ αυτο http://www.enikos.gr/international/414104/vouleftis-stin-islandia-milouse-sti-vouli-thilazontas-tin-kori-tis-video αυτο http://www.huffingtonpost.gr/2017/04/05/diethnes-islandia-misthologiko-hasma_n_15828644.html Φαντασου τωρα κατι αλλα γιδια να εβλεπαν θηλασμο στην Βουλη.Τι υστερικες συντηρητικες τσιριδες θα εριχναν. Και αφου θα τσιριζαν ,σαν υστερικα βλακομουτρα , μετα στην επομενη μικροπολιτικη διαμαχη για καποιο επιμαχο νομοσχεδιο μπορει να μιλαγαν με παθος για την Οικογενεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις