Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Οι γυναίκες είναι το ωραίο φύλο ομολογουμένως. Στην Ελλάδα κ στη Δύση γενικότερα το ''ωραίο φύλο'' μάλλον αφορά σε εμάς τους άνδρες. Ένας γρήγορος συσχετισμός του sex ratio στην Ελλάδα με τον αρκετά υψηλότερο επιπολασμό ομόφυλων έλξων ανάμεσα στους άνδρες (παγκοσμίως αυτό) μας δείχνει σχετικά εύκολα πως το πιο επιθυμητό φύλο στατιστικά μάλλον είναι το ανδρικό. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Στην Ελλάδα κ στη Δύση γενικότερα το ''ωραίο φύλο'' μάλλον αφορά σε εμάς τους άνδρες. Ένας γρήγορος συσχετισμός του sex ratio στην Ελλάδα με τον αρκετά υψηλότερο επιπολασμό ομόφυλων έλξων ανάμεσα στους άνδρες (παγκοσμίως αυτό) μας δείχνει σχετικά εύκολα πως το πιο επιθυμητό φύλο στατιστικά μάλλον είναι το ανδρικό. BSOD, ρε μαν γραψτο στα Αγγλικα να καταλαβω και εγω, τζαμπα πηγα να χαρω οτι ειμαι ωραιος?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 αγόρια είστε ψώνια! https://www.youtube.com/watch?v=GaodvoSU-aE
randomcat Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Στην Ελλάδα κ στη Δύση γενικότερα το ''ωραίο φύλο'' μάλλον αφορά σε εμάς τους άνδρες. Στον πλανήτη γενικότερα - αν όχι στον γαλαξία - οι γυναίκες είναι πολύ πιο όμορφες από τους άντρες με πολύ περισσότερα όμορφα χαρακτηριστικά άξια προσοχής. 1
AtiX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Στον πλανήτη γενικότερα - αν όχι στον γαλαξία - οι γυναίκες είναι πολύ πιο όμορφες από τους άντρες με πολύ περισσότερα όμορφα χαρακτηριστικά άξια προσοχής. Στον πλανήτη Γη πάλι τα αρσενικά είναι πιο "φανταχτερά" και παρακαλάνε, τσακώνονται ή παθαίνουν για ζευγάρωμα...
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Στον πλανήτη γενικότερα - αν όχι στον γαλαξία - οι γυναίκες είναι πολύ πιο όμορφες από τους άντρες με πολύ περισσότερα όμορφα χαρακτηριστικά άξια προσοχής. Κ γω λέω τα αρσενικά είναι τα πιο ωραία πλάσματα στο σύμπαν.Μακράν. Btw η δική μου γνώμη έχει περισσότερη βαρύτητα από τη δική σου γιατί είμαι Ο Τοξοβόλος (με συρτό το άρθρο στην αναφώνηση)
randomcat Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Κ γω λέω τα αρσενικά είναι τα πιο ωραία πλάσματα στο σύμπαν.Μακράν. Btw η δική μου γνώμη έχει περισσότερη βαρύτητα από τη δική σου γιατί είμαι Ο Τοξοβόλος (με συρτό το άρθρο στην αναφώνηση) Ίσως τα αρσενικά γατιά, γιατί οι αρσενικοί άνθρωποι μέχρι και τα 18 τους συνήθως έχουν φάτσα για μπουκέτα ενώ τα κορίτσια είναι όμορφα σε όλες τις ηλικίες. Btw οι τυχαίες γάτες νικάνε τα τόξα και τα βέλη και η γνώμη μου έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και από τη μεγάλη μαύρη τρύπα του Γαλάξία μας - εκείνου στον οποίο τα θηλυκά είναι τα ομορφότερα πλάσματα του κόσμου.
aris1986 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Άνοιξε και αυτός ο defacer θεματάκι με περίσσεια χαρα και τον αναχαιτησατε! 1
Apollonas25 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Στις 3/11/2017 στις 2:12 ΜΜ, Apollonas25 είπε Ότι βλακεία βγάζουν στις ηπα την καταπίνουν αμάσητη τα χιπστέρια ανα τον κόσμο δυστυχώς έτσι είναι και δε πρόκειται να αδείασω το κεφάλι μου για να γεμίσω το δικό τους κάτι μου λέει πως όσοι πιστεύουν τέτοιες έρευνες,περυσι τέτοιον καιρό,κυνηγούσαν pokemon και αν τους έλεγες "φίλε αυτό που κάνεις είναι τρελό" σου λέγαν ¨δεν ξέρεις εσύ" για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι δυστυχώς υπάρχουν συνάνθρωποι μας που πιστεύουν αυτή τη προπαγάνδα όπως πίστευαν και τον λιακόπουλο κάποιοι βέβαια
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Είδα την ανάσταση και μόλις θυμήθηκα το παρακάτω. Αφορά το gender pay gap https://www.theguardian.com/media/2018/jan/08/carrie-gracie-letter-in-full https://www.ft.com/content/54e5ece8-0808-11e8-9e12-af73e8db3c71
aris1986 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Άντε με το καλό να στηρίξουμε τις γυναίκες. Θα αρνούμαστε να πληρωνόμαστε σαν άντρες, θα παίρνουνε τα ίδια χρήματα μέχρι να αποφασίσουν να τα ”ανεβάσουν” και στα δυο φύλλα ίσα.
defacer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μιας που κάποιοι θυμήθηκαν το θρεντ μου για να ανακοινώσουν μερικά ακόμα προϊόντα της σκέψης τους, ας αφήσω και γω εδώ κάτι πρόσφατο. https://www.google.de/amp/s/www.bbc.com/news/amp/uk-42598775 Προφανώς όλα αυτά είναι σκευωρία κλπ κλπ έτσι, μη χάνετε τον ύπνο σας. Edit: μόλις είδα ότι γράφτηκε παραπάνω. Thanks @triapoulakiakathontan! Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από defacer
Προτεινόμενες αναρτήσεις