Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεούλη adtakhs με έχασες... τι είναι οι core h; Ryzen apus τους σκέφτομαι... και ο jgeorgiou έδωσε λογική πρόταση... βέβαια mini-itx μητρική νομίζω είναι λίγο πιο ακριβή από 58 ευρώ, μια asrock h110...η ατάκα να μην πάρεις τίποτα και στα καπάκια πάρε οποίον θες είναι όλα τα λεφτά ...αγανάκτησε ο άνθρωπος! :-)

INTEL Core H με HBM και VEGA !

Σήμερα ανακοινώθηκαν !!! 

Ναι γκρεμίστηκε φούρνος ... 

https://www.anandtech.com/show/12003/intel-to-create-new-8th-generation-cpus-with-amd-radeon-graphics-with-hbm2-using-emib?utm_source=twitter&utm_medium=social

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το σκέφτηκα και αυτό με τους amd apus τους παλιούς, απλά υπάρχει το εξής ρε παίδες, οι mini-itx am4 μητρικές που υπάρχουν είναι σχεδόν στα ίδια χρήματα με τις αντίστοιχες z370 (άντε λίγο πιο κάτω 20 ευρώ)... Έτσι πάω και σε i3 8100... Μ

Συ είπας.Αν οι μητρικές της amd όντως έχουν παρόμοιες τιμές πάρε τον 8100.Υπεραρκετός είναι για τη χρήση που το θες,και έχει και πολύ καλύτερους επεξεργαστές αν ποτέ χρειαστείς αναβάθμιση.Βέβαια και οι amd apu θα αξίζουν,ίσως και παραπάνω από τον 8100 σε ισχύ,και σίγουρα στα γραφικά.Οπότε αν μπορείς να περιμένεις,περίμενε.Όλα εξαρτώνται από το πότε θες να το πάρεις αν και ξέρω ότι περιμένεις ήδη αρκετά.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένω αρκετά, το main σύστημα ήδη έχει γίνει και αυτό mini-itx με ryzen 1600... αλλά μιας και πήραμε φορά είπα να φτιάξω και ένα για το σαλόνι στο antec isk110 που έχω παραγγείλει και δεν λέει να έρθει το ριμάδι... Θα μπορούσα να περιμένω αλλά για amd apus ποτέ φτάνουν ξέρουμε; Ο 8100 με ψήνει γιατί είναι θηριάκι αλλά οι φθηνές μητρικές της intel ποτέ ξέρουμε;;; Χαμός και μπέρδεμα... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...