Afrod Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Αναζητώ Οθόνη LCD και Digitizer πολύ καλής ποιότητας για Iphone 6, σε μαύρο χρώμα. Το κινητό είναι άριστο λειτουργικά, δεν είχε ποτέ ξανά ζημιά, παρ' ότι το έχω από τον Μάιο του 2015, εκτός από τώρα που για πρώτη φορά έπεσε και έσπασε η οθόνη και, ενώ έχω ανεβάσει και αγγελία για να το πουλήσω, ιδανικά, αν βρω οθόνη, θέλω να το κρατήσω. Απλώς, θέλω να αποφύγω να επισκεφθώ κάποιο κατάστημα που θα χρυσοπληρώσω αδίκως. Θα ήθελα, εάν εφόσον κάποιος γνωρίζει, εντός ή εκτός Ελλάδας, να μου προτείνετε κάποιο έμπιστο κατάστημα για να αγοράσω μία αξιοπρεπή οθόνη με το digitizer, προκειμένου να επισκεφθώ στη συνέχεια κάποιο κατάστημα εδώ (πχ Γερμανός ή κάτι), για να μου το τοποθετήσει τεχνικός. Φυσικά, με χαμηλό κόστος, ή όσο χαμηλό μπορεί να είναι για μία καλή οθόνη. Έχω ακούσει/διαβάσει για τις ΟΕΜ. Γενικότερα, η όποια συμβουλή θα μου ήταν χρήσιμη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Οποία και να πάρεις από skoutz/aliexpress/ebay θα είναι παρόμοιες.
Afrod Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μου έχει κάνει εντυπωση το γεγονός ότι υπάρχουν πχ της ΟΕΜ σε τελείως διαφορετικές τιμές. Από 29€ έως 180€ (!!)
jgeorgiou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 μπες expus.gr και ζήτα τεχνικό στην περιοχή σου που να χρησιμοποιεί οθόνες τους. επίσης ρώτα τους ανοικτά την διαφορά ποιότητα σε σχέση με την μαμίσια.
takisanar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Εχω αλλαξει οθονες σε 6αρια πολλες, διαφορων ειδων και διαφορων τιμων, δεν υπηρχε καμια διαφορα, μεταξυ των οθονων, η αληθεια ειναι οτι σαν την αυθεντικη δεν υπαρχει πουθενα, μονο σε εξουσιοδοτημενα καταστηματα, που την χρυσοπληρωνεις. Αλλα εχω ακουσει και διαφορα ασχημα πραγματα οπως το καταστημα να σου την πουλαει σαν αυθεντικη 120€..αλλα να ειναι οεμ και η αξια της να εναι 20$. Το σημαντικο ειναι οτι δεν θα παρατηρησεις καμια διαφορα στον χειρισμο και στα χρωματα.Εκτος απο κατι ψιλοδιαφορες που τις καταλαβαινουν οι πολυ παρατηριτικοι. Αν εισαι αθηνα στειλε μου πμ για τιμες και καταστηματα
takisanar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 απο χανια ξερω οτι υπαρχει irepair..αμα θες μην πας εκει, θα δωσεις 110€ για αλλαγη οθονης που κανονικα κανει 40-50€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα