papoys1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Το στικακι δεν εχει κινουμενα μερη, και εχει και πολυ μεγαλες ανοχες σε G επιβραδυνσης, τα γραφουν συνηθως στο site του κατασκευαστη. Εξωτερικη ζημια θα μπορουσε να ειναι να χει φυγει η μπογια... Θα μπορούσε όμως με ένα πινελάκι να επαναφέρει το χρώμα στην προτέρα κατάσταση.
forgotten Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 εμ τα τρολ χρειαζονται και αυτα την δοση τους... 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Οντως ειναι σημαντικο και το μοντελο με συγχωρειτε που δεν εβαλα φβτο του εχει σπασει το ενα πιαστρακι απο τα δυο . αρα ακυρο ε; οι περισσοτεροι λετε πως ειναι εντελως παραλογο, αρα μαλλον κατι θα ξερετε παραπανω αγαπητε Orpheas1992, μιλαμε για μεαρλι 6 ευρω νομιζω, αν στειλω κοτζαμ μειλ στην εταιρεια πιστευω θα παρω καινουριο, εγω κυριως σκαλωσα το παμπλικ γιατι εχω δει πολλα και δεν εχω καμια εμπιστοσυνη. το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν πως δεν τους εξυπηρετει γιατι δε μπορουν να το πουλησουν ως refurbished λογου χαρην γενικοτερα, την ιδια στιγμη που μου το ανεφερε τρελαθηκα γιατι τα αισθανομουν σαν εντελώς non-correlated μεταξυ τους. Οσο μαστερ των απαιτησεων και της λογικης να ειμαι, πεφτω εξω μερικες φορες. ΓΙ' αυτο σας εχω.
sintalkas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 ενα τετοιο ειχα βρει σε εναν απο τους περιπατους μου .Λογικο ειναι να μην το δεχονται καθως εκει που το εσπασες ,μαζι με το σπασιμο ,προκαλεσε ισως και την βλαβη στο φλασακι.Επισης πως και καταφερε ο φιλος σου και το σπασε γιατι στο σημειο που το βρηκα ,περνουσαν και αυτοκινητα αλλα ηταν αθικτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα