vasilk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Όταν έρθεις Ελλάδα ενημερώσου ΥΠΕΥΘΥΝΑ για την περίπτωση σου, τι χρωστάς και τι μπορεί να γίνει. Να πας στην εφορία ή τουλάχιστον σε ένα λογιστή. Αφού μάθεις τι χρωστάς, τι μπορεί να γίνει, ποιες είναι οι συνέπειες τότε θα πάρεις την απόφαση σου. Αν θα βρεις μια λύση και θα πληρώσεις το χρέος σου (ζώντας χωρίς άγχος την υπόλοιπη ζωή σου) ή αν θα τους γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια και θα συνεχίσεις τη ζωή σου στο εξωτερικό. Θα το αποφασίσεις εσύ όμως. Γενικός πάντως, αν έχεις ακόμα (ή σκοπεύεις να έχεις στο μέλλον) πάρε δώσε με την χώρα, το χρέος αργά ή γρήγορα θα το βρεις μπροστά σου.
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 1. Αν έχεις @@ μπορείς να μεταναστεύσεις κι συ. 2. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή μαγαζάτορας, ΕΙΣΑΙ ένας από αυτούς που μας έφεραν εδώ., μη κόβοντας αποδείξεις, μη αποδίδοντας ΦΠΑ, κάνοντας κουμπί θες με τον λογιστή σου, ποσό λιγότερο φόρο εισοδήματος θα πληρώσεις στο τέλος. Εγώ και οι υπόλοιποι εξαρτόμενης εργασίας, δεν φέραμε την κατάντια, απλά την ζούμε. Εσυ όμως, ίσως, όχι. 2 υποθεσεις κανεις για μενα, λαθος και οι δυο. Παρολα αυτα θα εκτιμουσα μια απαντηση σε αυτο που εγραψα κι οχι για το αν εισαι πιο γαματος τυπος απο μενα. 1
skiabox Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Να αναφέρω πάλι τη σειρά με την οποία γίνανε τα πράγματα για ιστορικούς λόγους. Πρώτα άρχισαν να διορίζονται οι αφισοκολλητές και μετά οι υπόλοιποι όταν άρχισαν να βλέπουν ότι οι φόροι τους δεν γυρνάνε σε αυτούς άρχισαν να αμύνονται με το μόνο όπλο που έχουν τη φοροδιαφυγή. Και μάλιστα όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο πολύ αγριεύουν οι κρατιστές. Πλέον θέλουν να βάλουν όλους τους υπόλοιπους φυλακή. Οι φυλακές μου έλεγε αρχιφύλακας έχουν γεμίσει από κόσμο με οικονομικά προβλήματα και χρέη.
xjps Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ο χρήστης xjps είπε:1. Αν έχεις @@ μπορείς να μεταναστεύσεις κι συ. 2. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή μαγαζάτορας, ΕΙΣΑΙ ένας από αυτούς που μας έφεραν εδώ., μη κόβοντας αποδείξεις, μη αποδίδοντας ΦΠΑ, κάνοντας κουμπί θες με τον λογιστή σου, ποσό λιγότερο φόρο εισοδήματος θα πληρώσεις στο τέλος. Εγώ και οι υπόλοιποι εξαρτόμενης εργασίας, δεν φέραμε την κατάντια, απλά την ζούμε. Εσυ όμως, ίσως, όχι.2 υποθεσεις κανεις για μενα, λαθος και οι δυο. Παρολα αυτα θα εκτιμουσα μια απαντηση σε αυτο που εγραψα κι οχι για το αν εισαι πιο γαματος τυπος απο μενα. - Λυπάμαι που έκανα δύο λάθος υποθέσεις... Ηλπιζα όχι, αλλά πιστεύω πως κάπου εκεί γύρω κινήσαι. - Τι απάντηση να σου δώσω στα γραφόμενα σου. Η χώρα είναι μπουρδελο, και αντί να καλυτερεύσει χειροτερεύει. - Γνώμη μου, οποίος μπορεί να φύγει, να φύγει. Οποίος μπορεί να μην πληρώσει τις τρέλες αυτού του μπουρδελου, ας μην τα πληρώσει. - Το πιο γαματος δεν ξέρω πως το συμπέρανες αλλά δεν προκείπτει από τα γραφόμενα μου.
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 - Λυπάμαι που έκανα δύο λάθος υποθέσεις... Ηλπιζα όχι, αλλά πιστεύω πως κάπου εκεί γύρω κινήσαι. - Τι απάντηση να σου δώσω στα γραφόμενα σου. Η χώρα είναι μπουρδελο, και αντί να καλυτερεύσει χειροτερεύει. - Γνώμη μου, οποίος μπορεί να φύγει, να φύγει. Οποίος μπορεί να μην πληρώσει τις τρέλες αυτού του μπουρδελου, ας μην τα πληρώσει. - Το πιο γαματος δεν ξέρω πως το συμπέρανες αλλά δεν προκείπτει από τα γραφόμενα μου. Για να το κλεινουμε: -Απευθυνεσαι σε μεταναστη πριν καν ξεκινησει η κριση (τοτε δηλαδη που οι περισσοτεροι ζουσατε το ονειρο σας με τα δανεικα κι αγυριστα κι αμα ακουγατε για μεταναστευση γελαγατε). Οποτε τραβα μια βολτα ως το αεροδρομιο να δεις αν ερχομαι και μετα πες μου αν εχω η δεν εχω @@ για να μεταναστευσω. -Η χωρα ειναι οπως την περιγραφεις με κυριο υπευθυνο τη νοοτροπια των πολιτων της, μια γευση της οποιας πηραμε απο το ποστ σου στη προηγουμενη σελιδα που προτρεπει πολιτες να μην ταχτοποιουν τις οφειλες τους προς το κρατος (επειδη ολο και καποιο κοροιδο θα βρεθει να πληρωσει τα σπασμενα τους). -Το πιο γαματος το συμπερανα απο την προσπαθεια σου να με αποκαλεσεις λαμογιο και παραλληλα να ενταξεις τον εαυτο σου στην αδικημενη εργατια και την τιμιοτητα. Ασχετως που την ιδια ωρα προτρεπεις να πιστολιαζουμε το κρατος. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα