Knight of Mercy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμασα εισαγωγη χειροκινητη με διακομιστες , θυρες κλπ απο email απο δικο μου domain αλλα μου βγαζει Ο διακομιστής δεν επέτρεψε την πρόσβαση σε POP3 για το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που δόθηκαν. Τα στοιχεια που εχω δωσει ειναι σωστα . Δοκίμασε IMAP settings, Γιάννη 1
webparts Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 για να καταλάβω και ΕΓΩ εσυ τραβάς κανα ζόρι?????????? απο πότε 4 γραμμές είναι κατεβατό????? αν είδες δεν κατάλαβε τη του έγραψες στο #2 πιο ειναι το προβλημά σου????????/ πολλα νευρα χαλαρωστε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δοκίμασε IMAP settings, Γιάννη Για pop βλεπω να εχει το gmail .
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Στο gmail μπορεις να κανεις integrate ενα λογαριασμο ή Hotmail ή Yahoo που να τον χρησιμοποιεις σα να ηταν gmail. Η διαδικασια λεγεται gmailify. Αν πας στις ρυθμισεις, λογαριασμοι, προσθηκη λογαριασμου θα το βρεις... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Στο gmail μπορεις να κανεις integrate ενα λογαριασμο ή Hotmail ή Yahoo που να τον χρησιμοποιεις σα να ηταν gmail. Η διαδικασια λεγεται gmailify. Αν πας στις ρυθμισεις, λογαριασμοι, προσθηκη λογαριασμου θα το βρεις... Ναι αλλα δεν εχω τετοιο λογαριασμο .Εχω δικο μου domain και τα email τυπου [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα