Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.kathimerini.gr/933784/article/epikairothta/kosmos/anevase-prwtos-tis-gymnes-pozes-sto-facebook

Ειχα την εντυπωση οτι εχουν ειδικο λογισμικο οπου αν το συστημα δει ρωγες πχ διαγραφει τη φωτογραφια αυτοματα.

Δεν ισχυει το ιδιο και στο messeger;

Συνφωνα με το αρθρο μας ζητα να του στειλουμε γυμνες φωτο για να προστατευτουμε σε ενδεχομενο να ανεβασει καποιος δικες μας γυμνες σε τριτο.

Γιατι να φτιαξουν τετοιο λογισμικο οπου θα ταυτοποιουν γυμνα σωματα και να μην απαγορεψουν τελειως τα γυμνα και στο messeger αν τους καιει τοσο πολυ;

Επισης δε καταλαβαινω.. Θελουν ολοσωμες η διαφορα μερη; Αν εχεις και τατουαζ φανταζομαι θα ειναι πιο ευκολο στο λογισμικο να σε ταυτοποιησει.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.kathimerini.gr/933784/article/epikairothta/kosmos/anevase-prwtos-tis-gymnes-pozes-sto-facebook

Ειχα την εντυπωση οτι εχουν ειδικο λογισμικο οπου αν το συστημα δει ρωγες πχ διαγραφει τη φωτογραφια αυτοματα.

Δεν ισχυει το ιδιο και στο messeger;

Συνφωνα με το αρθρο μας ζητα να του στειλουμε γυμνες φωτο για να προστατευτουμε σε ενδεχομενο να ανεβασει καποιος δικες μας γυμνες σε τριτο.

Γιατι να φτιαξουν τετοιο λογισμικο οπου θα ταυτοποιουν γυμνα σωματα και να μην απαγορεψουν τελειως τα γυμνα και στο messeger αν τους καιει τοσο πολυ;

Επισης δε καταλαβαινω.. Θελουν ολοσωμες η διαφορα μερη; Αν εχεις και τατουαζ φανταζομαι θα ειναι πιο ευκολο στο λογισμικο να σε ταυτοποιησει.

Το σύστημα αυτό θα αποτρέψει το ανέβασμα αυτών των φωτογραφιών από άλλους χρήστες στο facebook και στο instagram.

Σου σκανάρει τη φωτό και δημιουργεί από τα χαρακτηριστικά της ένα μοναδικό αποτύπωμα (id). Τo id αυτό θα συγκρινεται άμεσα με οποιαδήποτε άλλη φωτογραφία ανεβάσουν οι άλλοι χρήστες και αν ταιριάζει θα τις κόβει άμεσα. Αν ανεβάσουν ένα μέρος από τη φωτό ή την παραποιήσουν, φαντάζομαι πως δεν θα μπορεί να το καταλάβει. 

• Like 2
Δημοσ.

Αν εγω δινω την αδεια σε ενα δευτερο ατομο να ανεβασει μια γυμνη φωτογραφια μου σε τριτους, θα μπορει να το κανει;

Επιτρεπεται το γυμνο στο messeger η instagram;

Στα προσωπικα μυνηματα δε ρωταω μαλλον θα γινεται παρτυ..

Δημοσ.

Κορίτσια, δουλεύω στο τμήμα ασφάλειας του Facebook. Μπορείτε να στείλετε τις γυμνές φωτογραφίες σας και σε εμένα προσωπικά ώστε να δημιουργήσω ένα μοναδικό ψηφιακό φακ... αποτύπωμα για εσάς που θα σας προστατέψει από τυχόν ανεπιθύμητα προβλήματα στο μέλλον.  :-)

• Like 15
Δημοσ.

για hoax μου κάνει και ας αναπαράγεται από έγκριτα μέσα, δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε. Και αν κάποιοι χάκερς καταφέρουν να υποκλέψουν το συγκεκριμένο αρχείο από το facebook? εκεί έχει να γίνει τρελό πανηγύρι.

Σε κάθε περίπτωση, αν καίγεστε τόσο πολύ να στέλνετε γυμνές σας φώτο, ποτέ με πρόσωπο ή με κάποιο πλάνο του δωματίου σας εύκολα αναγνωρίσιμο από άλλες φώτο, ή μέρη με τατουάζ. Για τους επιδειξιομανείς πάντως δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Αν το Facebook πάντως βάλει αγγελίες για εργασία στο συγκεκριμένο τμήμα, ενημερώστε γιατί ενδιαφέρομαι  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Το προφανές πρόβλημα εδώ δεν είναι τυχόν παραποίηση των media -- υπάρχουν συστήματα fingerprinting τα οποία πρακτικά δε μπορείς να ξεγελάσεις με τεχνογνωσία και υπομονή random ex γκόμενου, ή/και που αν το καταφέρεις το αποτέλεσμα δε θα είναι πια "ενδιαφέρον" για το κοινό στο οποίο απευθύνεται. All this is standard technology today.

Το πιο ενδιαφέρον για μένα είναι πώς θα αντιμετωπίσουν το ανάποδο abuse: π.χ. σε ένα αφελές σύμπαν, στέλνω στον εαυτό μου μια εικόνα από οτιδήποτε, κάνω την όποια διαδικασία προβλέπεται κλπ, και μετά κανένας άλλος δε μπορεί να ξαναστείλει αυτήν ή παρόμοια εικόνα πουθενά. Προφανώς αυτό το πρόβλημα είναι απαράδεκτο και πρέπει κάπως να λυθεί, αλλά επειδή η ουσία του είναι το πώς μπορούμε να αποδείξουμε ότι εγώ ο Χ όντως πρέπει να έχω το δικαίωμα να ελέγχω τη διάδοση της εικόνας Υ. Και αυτό δεν είναι πρόβλημα που μπορεί να λυθεί τεχνολογικά.

Κατά τα άλλα

• δεν είναι hoax
  • δε μπορούν φυσικά να ταυτοποιήσουν τίποτα, δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουν ότι ο τάδε κώλος είναι δικός μου ή του γείτονα
  • με προβληματίζει το γεγονός ότι πρέπει να το πούμε το παραπάνω και δεν είναι προφανές σε όλους
  • humans send nudes to one another, messenger γενικής χρήσης που κόβει τα nudes δεν είναι τεχνικά εφικτός (τα false positives θα ενοχλήσουν όλους τους χρήστες εγγυημένα) αλλά και να ήταν θα πήγαινε άπατος γιατί ο κόσμος θέλει να κάνει αυτή τη δουλειά και αν δε μπορεί εδώ θα πάει αλλού
  • hackers και υποκλοπές δεν έχουν καμία σχέση με αυτά, τα δύο θέματα είναι τελείως ορθογώνια μεταξύ τους, δεν πρόκειται ξαφνικά να ανοίξει μια δυνατότητα στους κακούς που πριν δεν υπήρχε
Δημοσ.

Αν το Facebook πάντως βάλει αγγελίες για εργασία στο συγκεκριμένο τμήμα, ενημερώστε γιατί ενδιαφέρομαι :-D

Αντρες θα βλεπουν αντρες και γυναικες γυναικες λογικα αν υπηρχε τετοια εργασια.

(Και να σε προσλαμβαναν να βλεπεις ανδρες γυμνους, θα μετανιωνες ωρα και στιγμη.. )

Αλλα μαλλον το λογισμικο θα βλεπει και τα δυο φυλα.

• Like 1
Δημοσ.

Αντρες θα βλεπουν αντρες και γυναικες γυναικες λογικα αν υπηρχε τετοια εργασια.

Πρώτον όχι, δεύτερον δεν είναι προφανείς οι λόγοι για τους οποίους και να γινόταν αυτό δε θα έλυνε κανένα πρόβλημα;

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση δηλαδή μέσα στις άπειρες γυμνές φωτογραφίες που παίζουν να σε δει κάποιος γνωστός και να σε αναγνωρίσει? Εγώ ποτέ δεν έχω δει.

Δημοσ.

Πρώτον όχι, δεύτερον δεν είναι προφανείς οι λόγοι για τους οποίους και να γινόταν αυτό δε θα έλυνε κανένα πρόβλημα;

Οχι δεν ειναι προφανες.Η εκδικητικη πορνογραφια αφορα φωτο οπου φαινεται το προσωπο, οχι το βυζι της Μαιρης

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση δηλαδή μέσα στις άπειρες γυμνές φωτογραφίες που παίζουν να σε δει κάποιος γνωστός και να σε αναγνωρίσει? Εγώ ποτέ δεν έχω δει.

Δεν εχεις δει γνωστο που σε ειδε γυμνα; (ο ή η)

Δεν εχω δει ουτε εγω καποιον γνωστο παντως.

Κατι σχετικο.. Τα βιντεακια που κυκλοφορουσαν κατα καιρους πιστευω ηταν περισσοτερο εκδικητικα. Απο στομα σε στομα απο bluetooth σε bluetooth εγιναν γνωστα καταλαθως φανταζομαι.

Αν θελει καποιος να εκδικηθει και να δειξει γυμνη φωτο πρωην μπορει ανετα να κανει φωτοσοπ με αλλο γυμνο σωμα κλπ.

Οι λυσεις του facebook μαλλον σε κατι αλλο αποσκοπουν

• Like 2
Δημοσ.

Οχι δεν ειναι προφανες.Η εκδικητικη πορνογραφια αφορα φωτο οπου φαινεται το προσωπο, οχι το βυζι της Μαιρης

Μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις τι ακριβώς έκανα quote. Hint, είχε να κάνει με το φύλο των human moderators.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...