Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πανέξυπνη λύση, γιατί το να πλακώσει τον κούριερ, τον δικηγόρο, τον μαγαζάτορα ή και τους τρεις μαζί θα τους εξαφανίσουν με την μια τα προβλήματα τους. μας πως δε το σκέφτηκε κανεις νωρίτερα..

• Like 2
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουτε για την εγγυηση δεν κανει η αποδειξη της ταμειακης για το πολυ να γραφει "ηλεκτρικα ειδη 600€". Πως αποδεικνυεις οτι η αποδειξη αφορα το συγκεκριμενο προϊόν και οχι οτιδηποτε αλλο?

Ολα τα καταστηματα ηλεκτρικων εκδιδουν μηχανογραφικες αποδειξεις οπου αναφερεται ακριβως το ειδος, η μαρκα, το μοντέλο του προϊόντος νομιζω οτι επιβαλεται και νομικα να εκδιδεται ετσι μια τετοια αποδειξη, αν μπορει ας το επιβεβαιωσει καποιος λογιστης.

Μαλλον οργανωμενο το έγκλημα, ταμειακη αποδειξη, υπαλληλος εχει φυγει, τα γραμματια αρχιζουμε να τα ζηταμε μετα απο

1χρονο, βρωμαει. Συνηθως αμα ληξει ενα γραμμάτιο, το πολυ μετα απο λιγες μερες αρχιζουν να τηλεφωνουν για υπενθύμιση, που πηγες και εσυ και το βρηκες αυτο το μαγαζι. Πες αν θες και επιτρεπεται επωνυμια του κατ/τος, ισως αυτο που σου κανει να ειναι καμμια "πολιτικη" του.

κ ομως εχω το δελτιο αποστολης που γραφει το πρωιον κωδικο μοντελου κ λειπα κ μαζι ειναι κ η αποδιξη καρφιτσομενη

Δημοσ.

Η αποδειξη τι γραφει ακριβως?

Το δελτίο αποστολης ειναι συνοδευτικο του προϊόντος σε περιπτωση ελεγχου στο δρομο. Το οτι ειναι καρφιτσωμενα μαζι δεν λεει τιποτα και εγω μπορω να παρω δεκα χαρτια και να τα συραψω.

Δημοσ.

Η αποδειξη τι γραφει ακριβως?

Το δελτίο αποστολης ειναι συνοδευτικο του προϊόντος σε περιπτωση ελεγχου στο δρομο. Το οτι ειναι καρφιτσωμενα μαζι δεν λεει τιποτα και εγω μπορω να παρω δεκα χαρτια και να τα συραψω.

γραφη τα στοιχεια του μαγαζιου

τεμαχιο 1 800 ευρω

μετριτα    800 ευρω

νομιμη αποδιξη

αυτα

Δημοσ.

Αυτο περιπου που αναφερω και παραπανω. Πολυ γενικο μπορει να αφορα οποιαδηποτε συσκευη, ψυγειο, κουζινα, πλυντήριο, κλιματιστικο κ.α. ουτε και ως εγγυηση δεν κανει καθως δεν αναφερετε κατι διευκρινιστικο για το το τι προιον ειναι.

Με το δελτιο αποστολης το μονο που αποδεικνυεται ειναι οτι το παρελαβες.

Δυστυχως σε απατεωνα επεσες, κανει την λαμογια με τις αποδειξης και όποιος δεν ξερει πως λειτουργούν τα γραμματια την πατησε. Η μονη λυση ειναι μονο μεσω δικηγορου και να υποστηριξετε οτι εχει γινει εσκεμενα και σας παραπλανησαν με δολο. Καθως η ταμιας που εισεπραξε δεν εκανε του κεφαλιου της αλλα λειτουργουσε βαση οδηγιων της εταιρειας.

Αυτοι πως δικαιολογουν την αποδειξη που εχεις??

Πανε βρες το δικηγορο απο κοντα εχοντας μαζι σου και αυτα τα αποδεικτηκα, βεβαια θα τα πας σε αντιγραφα τα πρωτοτυπα επουδενι λογο δεν θα του τα αφησεις γιατι θα "χαθουν". Αν παλι δεν βγει ακρη βαζεις δικηγόρο, δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο. Και εμεις δεν μπορουμε να πουμε μεχρι που μπορει και εχει το δικαιωμα να το τραβηξει.

Δημοσ.

Ματίνα όπως λέει και ο teddy από πάνω πώς δικαιολογούν την απόδειξη που έκοψαν? ο λογιστής αυτού του μάλ@κα κύριου εννοώ δεν έχει μια αιτιολογία η στο ψαγνώ το έχει σύστημα για να κοροιδέυβει τους πελάτες του χωρείς να αναφέρει συγκεκριμένο προιόν? μπορείς να τα ρωτήσεις όλα αυτά που είπανε τα παιδιά από πάνω και πες μας πώς λέγετε αυτό το κατάστημα 

Δημοσ.

Εγγραφή 9 Νοεμβρίου. 0 μηνύματα, ορθογραφικά και αγόρασαν 800 ευρώ τηλεόραση και δεν έχει 250 για να δώσει στον δικηγόρο.

Μόνο εμένα μου φάνηκε από την αρχή τρολ?

• Like 3
Δημοσ.

Εγγραφή 9 Νοεμβρίου. 0 μηνύματα, ορθογραφικά και αγόρασαν 800 ευρώ τηλεόραση και δεν έχει 250 για να δώσει στον δικηγόρο.

Πρεπει να εχει μεγαλα απωθημένα για να φτιάξει ολο αυτο το σενάριο μονο και μονο για να κανει το τρολ :-D

Δημοσ.

Πρεπει να εχει μεγαλα απωθημένα για να φτιάξει ολο αυτο το σενάριο μονο και μονο για να κανει το τρολ :-D

Και ως γνωστόν, κανένας στο insomnia δεν έχει μεγάλα απωθημένα  :P

Δημοσ.

φιλε οπως ειπα ποιο πάνω ο αντρας μου περναει επιτροπες καθε χρονο ειναι αμεα κ φετος βγηκε εφορου ζωης, εγω τοτε ειχα απολυθει κ ειχα παρει αποζιμιωση κ ο αντρας μου αναδρομικα απο την συνταξη κ ετσι κ μπορεσα να τα δωσω γιατι η επιτροπη τον εβγαλε ενα χρονο οκτοβριο 2016 με οκτοβριο 2017 κ φετος ευτυχως τον σεπτεμβριο βγηκε εφορου ζωης αλλα λεφτα θα παρει τελος δεκεμβριου εγω ειμαι ανεργη κ φυσικα δεν θα δωσω τωρα 250 ευρω γιατι πρωτα κοιταω να ειναι οκ το σπιτι κ οπως αυτος εκανε ενα χρονο κ μετα εμφανιστικε ετσι κ εγω οτι ειναι να κανω θα το κανω απο τον νεο χρονο. κ οτι ειμαι νεο μελος εγινε γιατι ειχα βαλει στο Google απληρωτα γραμματια κ μου εβγαλε κ συζητηση που ειχε γινει εδω κ ειπα να ρωτησω να δω τι θα μου πειτε. ελπιζω να ελεισα της απορειες σου. και οσο για τα ορθογαφικα, εγω απο 12 ετων δουλευα κ δεν ειμαι ελληνιδα ειμαι απο Βορια Ηπειρο καλο σου βραδυ.

Ματίνα όπως λέει και ο teddy από πάνω πώς δικαιολογούν την απόδειξη που έκοψαν? ο λογιστής αυτού του μάλ@κα κύριου εννοώ δεν έχει μια αιτιολογία η στο ψαγνώ το έχει σύστημα για να κοροιδέυβει τους πελάτες του χωρείς να αναφέρει συγκεκριμένο προιόν? μπορείς να τα ρωτήσεις όλα αυτά που είπανε τα παιδιά από πάνω και πες μας πώς λέγετε αυτό το κατάστημα 

λενε οτι ειναι για εγγύηση, θα δουμε απο δευτερα θα επισκευτω τον δικιγορο τους να δουμε τι θα πει,να πω δοιμοσια το ονομα οχι γιατι δεν ξερω μετα τι γινετε κ μπλεξω για δισφιμιση, με μηνυμα ευχαριστος

• Like 1
Δημοσ.

Ελα μωρε νηματοθετρια, κάθεσαι και απολογείσαι στον κάθε κακομοίρη για το πώς τοτε είχες λεφτα για ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ενώ τωρα δεν εχεις λεφτα για ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

Στην τελική διπλα τρολ ειναι αυτος που βλέπει παντού πιθανά τρολχωρις να συνεισφερει στην κουβέντα και και σημερα τρολια να ειναι, αυριο μπορει να ειναι υπαρκτο πρόβλημα κάποιου αλλου

Και όσο για αυτόν που γράφει να προσλαβεις ασβερκους (λολ), του εχω νεα. Οι σσβερκοι ζητάνε κανονική πληρωμή, δεν ειναι ρόλοι στο παραπέντε, να τους τους τραταρει σουβλάκια να δούνε ματς στην τηλεόραση και να πέσει διακοπή για διαφημίσεις

Για μενα το βασικό που εχεις να κανεις ειναι να ξεκαθαρίσεις αν ο μαγαζατορας ειναι ηλίθιος ή λαμογιο. Πας απο εκει, με οτι χαρτάκι έχεις. Εξηγείς αναλυτικά και ήρεμα, τονίζεις οτι το οποιο δικό σου λαθος ειναι πταισμα μπροστα σε αυτο της εργαζομενης που έπρεπε να ξέρει ακριβώς την διαδικασία και αν δεν δείξει οτι προβληματιζεται είτε επειδή εινσι λαμογιο είτε επειδή δυσκολεύεται να το ψάχνει και θελει την εύκολη λύση, εσύ ξεκαθαρίσεις οτι τον αντιμετωπίζεις πλέον ως λαμογιο

Τα υπολοιπα τα νομικά ειναι αλλουνού παπα ευαγγέλιο και δεν τα κατέχω ούτε ειμαι αφεντικό στην τσέπη σου

Αλλα μια ντόμπρα χωρίς μαγκιες αλλα άμεση οχι απο τηλ κλπ αναγνωριστικη επικοινωνία, επιβάλλεται ως αφετηρία των κινήσεων σου

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα, πήγαμε πρωί πρωί στον δικηγόρο του ειπα κ εγω τι εχει συμβεί κα ηρθε και ο μαγαζάτορας με την υπάλληλο που δούλευε τοτε, ο δικηγόρος τους έψαξε κ βρήκε την υπαλλήλο βαση της οδου που ειχε δωσει οταν δουλευε, ενω στην αρχη ελεγε δεν θυμάται οταν πηγε ο μαγαζάτορας απο το σπιτι της. οταν μας ειδε ''θυμήθηκε'' ευτυχως οτι ειχε δωσει αποδιξη επιδη ειχαμε ξοφλισει αλλα ειχε ''ξεχασει'' να ακυρωσει τα γραμματια, τωρα ξεχασε το εκανε επιτιδες τι να πω, το θεμα ειναι οτι εμεις πηραμε τα γραμματια και χαρτι οτι το ποσο εχει εξοφλιθει κ δεν χρωσταμε τιποτα στην εταιρια κ το θεμα ελυξε κ ο μαγαζατορας εκτος απο συγνωμη μας ειπε να παμε να μας κανει κ ενα μικρο δωρο για την ταλεπορια που μας εκαναν. τωρα εγω πιστευω οτι λαμογια πηγε να γινει αλλα ειδαν οτι δεν τους βγηκε και οτι αν δεν εβγαινε ακρη εγω θα το τραβουσα κ ειπαν να κανον πισω, ετσι πιστευω. 

• Like 3
Δημοσ.

Ιστορία καθημερινής τρελας είναι, γιατί ναναι τρολ;

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα, πήγαμε πρωί πρωί στον δικηγόρο του ειπα κ εγω τι εχει συμβεί κα ηρθε και ο μαγαζάτορας με την υπάλληλο που δούλευε τοτε, ο δικηγόρος τους έψαξε κ βρήκε την υπαλλήλο βαση της οδου που ειχε δωσει οταν δουλευε, ενω στην αρχη ελεγε δεν θυμάται οταν πηγε ο μαγαζάτορας απο το σπιτι της. οταν μας ειδε ''θυμήθηκε'' ευτυχως οτι ειχε δωσει αποδιξη επιδη ειχαμε ξοφλισει αλλα ειχε ''ξεχασει'' να ακυρωσει τα γραμματια, τωρα ξεχασε το εκανε επιτιδες τι να πω, το θεμα ειναι οτι εμεις πηραμε τα γραμματια και χαρτι οτι το ποσο εχει εξοφλιθει κ δεν χρωσταμε τιποτα στην εταιρια κ το θεμα ελυξε κ ο μαγαζατορας εκτος απο συγνωμη μας ειπε να παμε να μας κανει κ ενα μικρο δωρο για την ταλεπορια που μας εκαναν. τωρα εγω πιστευω οτι λαμογια πηγε να γινει αλλα ειδαν οτι δεν τους βγηκε και οτι αν δεν εβγαινε ακρη εγω θα το τραβουσα κ ειπαν να κανον πισω, ετσι πιστευω. 

Ευχάριστο πολυ!!!

Η καλυτερη καταληξη που θα μπορουσε να εχει η υποθεση και με την λιγοτερη δυνατη ταλαιπωρεια ετσι οπως ειχε παει η ολη υποθεση...βεβαια κατι τετοιο δεν θα επρεπε να συμβει ή εστω θα επρεπε να γινει ολη αυτη η διαδικασια που εγινε τωρα και οταν εσυ  του ειπες οτι δεν αναγνωριζεις το χρεος καθως το εχεις εξοφλησει.

Τουχαλιστον εστω και με αυτη την ασχημη τροπη που ειχε παρει η υποθεση ξεκαθαρισε και δεν χρειαστηκε να τρεχεις και να πληρωνεις δικηγορους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...