petranthe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Φίλε μου χαλάρωσε είσαι μόνο 26, όλα μπροστά σου και συμφωνώ με τους προηγουμενους. Είσαι μικρός για σοβαρές σχέσεις. Ζήσε τη ζωή σου και κοίτα τον ευατό σου σε αυτή τη φάση, θα έρθει κάποια στιγμή που δε θα μπορείς να κάνεις αυτά που έχεις την δυνατότητα να κάνεις τώρα. Το καταλαβαίνω ότι είσαι ερωτευμένος και ότι αυτά μπορεί να σου ακούγονται κλισέ, αλλά ειλικρινά αν δεν πάθεις δε θα μάθεις... 1
lactate Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Εσυ της χωρισες με λιγα λογια. Εκεινη ειναι λιγο πριν τα 30 και προφανως ψαχνει για κατι πολυ σοβαρο. Εσυ θελεις κατι πιο χαλαρο,εισαι σε αλλη φαση. Οποτε δεν νομιζω πως υπαρχει κατι εδω παραπανω να σου πει κανεις. Ήμασταν έτοιμοι να συγκατοικήσουμε. Ήδη σχεδόν κάθε βράδυ μαζί κοιμόμασταν. Σοβαρό ήταν αυτό που είχαμε, δεν ξενοκοίταζα την σκεφτόμουν για μένα, την ήθελα και την θέλω για μένα. Απλά στα άμεσα σχέδια μου δεν ήταν κάτι το επίσημο. 1
vairass Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ήμασταν έτοιμοι να συγκατοικήσουμε. Ήδη σχεδόν κάθε βράδυ μαζί κοιμόμασταν. Σοβαρό ήταν αυτό που είχαμε, δεν ξενοκοίταζα την σκεφτόμουν για μένα, την ήθελα και την θέλω για μένα. Απλά στα άμεσα σχέδια μου δεν ήταν κάτι το επίσημο. Νταξει ηρέμησε τώρα... Πάρε μια Βιζιτα δίμετρη και θα ξεχάσεις πως σε λένε. Τα έχουμε περάσει, έχουμε πάθει κατάθλιψη, κρίση πανικού, ζαλάδες κλπ. Κοίτα να ξεχάσεις την γκομενα πριν σε πάρει από κάτω. Όπως είπαμε χώσε γρήγορα. 2
thomasG4 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ήμασταν έτοιμοι να συγκατοικήσουμε. Ήδη σχεδόν κάθε βράδυ μαζί κοιμόμασταν. Σοβαρό ήταν αυτό που είχαμε, δεν ξενοκοίταζα την σκεφτόμουν για μένα, την ήθελα και την θέλω για μένα. Απλά στα άμεσα σχέδια μου δεν ήταν κάτι το επίσημο. Λες όμως ότι μαλώνατε συχνά. Αυτή επειδή έχει φτάσει σε ηλικία που πολλές γυναίκες αρχίζουν και σκέφτονται γάμους και πανηγύρια, αναθεώρησε τη σχέση και μάλλον δεν ήθελε να σπαταλάει άλλο χρόνο σε κάτι που για αυτή δεν έχει μέλλον.
xgol Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Με το που λες ιατρός, μπορείς να ρίξεις το μεγαλύτερο ποσοστό ελεύθερων γυναικών. Όπως και να σαι εμφανισιακά. Μαλακία μεν, αλλά έτσι είναι μεγαλωμένες οι Ελληνίδες και δεν αλλάζει. Οπότε μη σκας. Δε θα σαι μόνος για πολύ. 2
livefreeordie Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ήμασταν έτοιμοι να συγκατοικήσουμε. Ήδη σχεδόν κάθε βράδυ μαζί κοιμόμασταν. Σοβαρό ήταν αυτό που είχαμε, δεν ξενοκοίταζα την σκεφτόμουν για μένα, την ήθελα και την θέλω για μένα. Απλά στα άμεσα σχέδια μου δεν ήταν κάτι το επίσημο. Εκεινη προφανως δεν μπορει ή δεν θελει να περιμενει - ρισκαρει να δει αν εσυ θα αποφασισεις καποια στιγμη να το πας επισημα.
g_alkis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μου αρεσει η χρηση του θηλυκου αρθρου στο θρεντ
Toxo <3 lover Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Κρίμα βρε TS που χώρισες, δεν λέω, αλλά μήπως είναι για καλό; Εμάς εδώ μας λες τα στραβά κι όχι τα καλά που έχεις στο μυαλό σου κι από αυτά φαίνεται πως είχατε διαφορετικές προτεραιότητες και ο σεβασμός έπιανε πάτο. Τώρα αυτά περί alpha κλπ προσπέρασέ τα, μην ασχολείσαι, ούτε υπάρχει ηλικία για να κάνεις μια σχέση που θα βγει σε καλό. Βασικά ποιος σοβαρός άνθρωπος ξεκινά μια σχέση με ταμπέλα "σοβαρή" ή "επιπόλαιη", έλεος. Κάνε υπομονή και όταν θα αρχίσει τα παρακάλια ή εξηγήσου στο τι δεν σου αρέσει και προχωρήστε ανθρώπινα ή κλείσε την πόρτα μια και καλή διαφορετικά σας βλέπω να κάνετε "κατά λάθος" κανένα παιδί για να σε αναγκάσει να κάνεις αυτό που θέλει. Είναι δύσκολο. Καλή τύχη γενικά. 1
Alexlooker Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Πιστεψε με, μπορει να της αρεσες αλλα δεν σε αγαπησε πραγματικα. Για την ιδια, ειναι πιο σημαντικο να παντρευτει καποιον, παρα να ειναι μαζι σου. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Το θέμα μου είναι ότι χώρισα. Πήγαινε για εκεί το πράγμα και δεν ξέρω αν μπορούσε να αλλάξει κάτι. Αλλα έχω στεναχωρηθεί πολύ. Νιώθω μόνος παρότι δεν είμαι μόνος. Το ξέρω ότι πολλοί θα αρχίσετε το δούλεμα, ότι τρολλάρω, το θέμα μπορεί να κλειδωθεί ή και να σβηστεί ή ούτε και εγώ ξέρω τι. Αλλά μιας και ο καθένας λέει τον πόνο του εδώ μέσα είπα να πω και εγώ τον δικό μου. Θα ήθελα πολύ να είμαι μαζί της τώρα και δεν είμαι. Εϊμαι απλά κλεισμένος στο δωμάτιο μου και ακούω μουσική μέχρι να περάσει η ώρα για να κοιμηθώ και αύριο να πάω δουλειά. Δεν μου αρέσει όλο αυτό. Χώρισες από αυτόν τον άγνωστο που δεν τον ήξερες αλλά φοβόσουν μην σε σφάξει στο σπίτι το βράδυ? Αυτό καλό νέο πρέπει να είναι.....
Expertr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Καταρχην δεν αναφερεις ποτε τα οικονομικα σου σε γυναικα εκτος και αν εχετε παντρευτει και ειστε με παιδια.Αν βλεπεις γκομενα και "ενδιαφερετε" για το ποσα βγαζεις κτλ απλα την ξεκινας στο δουλεμα οσο μπορεσεις μεχρι να πετυχεις τον σκοπο σου σαν τιμιο και φτωχο λαικο παιδι...Το προβλημα με εσενα ηταν οτι δεν ηθελες να το πατε σοβαρα, γιατι χορηγο ειχε βρει... 2
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Αν την βλέπεις σοβαρά γυρνας πίσω με πρόταση επίσημη, αν δεν είσαι για τέτοια άστο, δεν θα είσαι ποτέ ο alpha στα μάτια της, μην ξεχνάς οι γυναίκες στα 31-35 θέλουν να δείξουν στον γκομενο τους ότι μετράνε, μια λύση είναι να την αφήσεις έγκυο για να γλυτώσεις όλη αυτή την διαδικασία του πιθανού κέρατου. Βασικά της είχα πει οτι την αγαπάω και ότι αυτό το χρόνο με έχει κάνει να ζήσω πολύ όμορφες στιγμές. Το βασικό μου θέμα ήταν η καταπίεση. Ένιωθα ότι για να πάω για έναν καφέ έπρεπε να ζητήσω άδεια. Αυτή δούλευε βοηθός μικροβιολόγου, όταν ήταν πρωι όλο γκρνιαζε οτι θα πηγαινε ξενυχτισμένη και με ειχε να κοιμομαστε απο τις 10 και εγώ δεν έλεγα κατι δεν ηθελα να παει αυπνη. Μου έλεγε να βάλουμε λεφτα να ανοίξουμε ιατρειο να ειναια βοηθος μου της ειπα δε θέλω και μου κραταγε μια βδομαδα μουτρα. Μέχρι και τη μανα της εβαλε να με παιρνει τηλ οτι δεν της φερομαι ωραια. Έναν κολλητό έχω, τον έθαβε μερα νυχτα οτι ντρεπεται να τον δειχνει στις φιλε της. Της εξηγούσα ότι έχουμε βαλει πολλα ατομα στη ζωη μας οτι την αγαπαω, οτι θελω να μαστε απλα εγω και αυτοι και οχι να ανακατεβουμε αλλους και ολα τα αλλα θα ερθουν. Αλλα δεν. Και ειμαι ακομα ερωτευμενος. τύπε έχεις 2 επιλογές: ή να ενταχθείς στους mgtow που δεν είναι καθόλου γκέικη επιλογή απλώς δεν πάνε με γυναίκες ή να μερακλώσεις με μητροπάνο οπότε για να προλάβω τα χειρότερα, πάμε https://www.youtube.com/watch?v=MKZVi5lBygw κουίζ: βρείτε την λέξη Τι να τον κάνει τον 26; αυτή θέλει @@ρια μεγάλα να νιώσει γυναίκα. μαργαριτάρια; ποδάρια; ζάρια; παντζάρια; πλοιάρια; παγκάρια; φανάρια; μαστάρια; ριχτάρια; Ρέ φίλε δεν κάνεις για σχέση είσαι μικρός λέμε, παρτο χαμπάρι.. Μείνε με κάνα φίλο σου για 4-5 χρόνια, κάντε καμία παρτουζα πάρε εμπειρίες μερακλής Χαλάρωσε.... Μικρό παιδι που πας; ;;; Θες να αλλάζεις πάνες; σηκώστε χέρι όσοι το προτιμάτε από το να διαβάζετε τα επιχειρήματα του βαϊράς Δεν έκανε για εσένα η τύπισσα. Απο τις περιγραφές σου μου κάνει για κλασσική συμφεροντολόγα που ήθελε χορηγό για να κάνει ψώνια και να κάνει ζωάρα. να δεις τι ανεπροκοπο γουρουνι θα σου φαινεται αυτος αν ανοιξει αυτη τοπικ Διαμαντακι Παρασκευης Ο χωρισμος ειναι πανευκολος. Το διαζυγιο ειναι προβλημα μας τα εχετε κανει τα αρια σαμπρελες με την Παρασκευή, get a life ts το μονο που εχω να σου πω ειναι να κανεις λιγη υπομονη ολα περνανε με υπομονη και ολα φαινονται πιο απλά ένα τέρμινο αργότερα 1
Alexlooker Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 κουίζ: βρείτε την λέξη μαργαριτάρια; ποδάρια; ζάρια; παντζάρια; πλοιάρια; παγκάρια; φανάρια; μαστάρια; ριχτάρια; Στα μαξιλαρια τα μεγαλα χουχουλιαζει και νιωθει giναικα. 1
vairass Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Με το που λες ιατρός, μπορείς να ρίξεις το μεγαλύτερο ποσοστό ελεύθερων γυναικών. Όπως και να σαι εμφανισιακά. Μαλακία μεν, αλλά έτσι είναι μεγαλωμένες οι Ελληνίδες και δεν αλλάζει. Οπότε μη σκας. Δε θα σαι μόνος για πολύ. Τώρα είσαι σωστός!!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Κλασσική ελλεινηδα. Καλά έκανες και την χώρισες. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, θα σου περάσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις