apostol1s Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Τι χαρτια πρεπει να προσκομισω στην τραπεζα ετσι ωστε ο λογαριασμος μου να γινει ακατασχετος? Και ποσα ειναι τα ελαχιστα χρηματα που δεν δεσμεύονται? Εαν ο λογαριασμος εχει 2 δικαιουχους τι συμβαινει σε αυτη την περιπτωση?
bromiaris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μπες στην σελίδα της τράπεζας σου και θα ενημερωθείς πιο σωστά!
gokuthelegend Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Από το taxis δεν μπορεί να γίνει αυτό; Μπαίνεις στο www.gsis.gr και πηγαίνεις: Υπηρεσίες προς πολίτες --> Περισσότερα --> Ακατάσχετος λογαριασμός, και μπαίνεις με τους κωδικούς του taxis.
apostol1s Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Πρώτα το δηλώνω στην τράπεζα και μετα στο taxis
vairass Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Πρώτα πας στο λογιστή αν δεν ξέρεις, σου δίνει ένα χαρτί, το πας τράπεζα και τέλος. Παιδιά σε έναν μη ακατάσχετο όμως λογαριασμό αν μπαίνει επίδομα ανεργίας στο τραβάει η εφορία; ξέρει κάποιος για σίγουρα;
dollyyy19 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 μπαινεις στο ταξις και ενημερωνεις οτι ο ταδε αριθμος λογαριασμου,ειναι ο ακατασχετος.ουτε τραπεζα ουτε εφορια......
johnnyman Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Απο εδω το κανετε παιδες! http://www.aade.gr/polites/akataschetos-logariasmos
joker2211 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 παιδια βοήθεια,εχω δηλωμένο εναν στα ελτα και θελω να αλλαξω σε Πειραιώς,μπηκα στην εφορία μονος μου και δεν εχει επιλογη να αλλαξω ,μου λεει εχω δηλωσει τον ταδε λογαριασμό και δεν υπαρχει επιλογη αλλαγής,βοηθεια
Diskimpex Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξερω αν μπορεις αλλαγη .Υπαρχει θεμα με κομπινες που κανουν πολλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα