kostask91 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα. Οπως γραφω και στον τιτλο, ειμαι καπως ασχετος με το αντικειμενο. Σκεφτομαι μετα απο ποσα χρονια πως ηρθε η ωρα να παρω κανα κινητο της προκοπης. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150-200. Επισης σκεφτομαι να το τρεναρω μεχρι το black friday, μηπως και βρω κατι που να αξιζει.2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Οπως ειπα ειμαι ασχετος, οποτε δεν εχω ιδεα. Απο την αλλη ομως, παιζω hearthstone, οποτε ισως να θελησω να το βαλω και στο κινητο.3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Αδιαφορο4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δε ξερω κατα ποσο ειναι χρησιμα5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Why not. Οχι οτι εχω καμια καυλα με τις φωτο.6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Αδιαφορο7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν εχω ιδεα για τι πραμα μιλαμε9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Υποθετω android11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Οχι απαραιτητα, αν ειναι να "κερδισω" σε κατι αλλο.12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Κυριως Ελλαδα, εκτος κι αν υπαρχει κατι που να συμφερει πολυ13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο Την ανοχη σας παρακαλω, ειμαι ασχετος οπως καταλαβαινετε. Ευχαριστω εκ των προτερων.
meletis_m Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Για αγορά απο εξωτερικό , σίγουρα θα περιμένεις τουλάχιστον το λιγότερο 25 ημέρες για να έρθει Ελλάδα. Επισης υπάρχει η πιθανότητα να περάσει και τελωνείο το δέμα Σε αυτο το όριο χρημάτων κοίταξε για κάποια συσκευή Xiaomi , που πλέον έχεις και εγγυηση επίσημη εάν αγοραστεί απο εδω Ελλάδα. Για παράδειγμα :Redmi 4x με αποθηκευτικο χωρο 32Gb Η 800 αρα μπάντα θα σου χρειαστει εάν έχεις Wind στο 4G Internet, εάν δεν κάνω λάθος. Εδω θα σε διευκολύνει κάποιος κάτοχος που χρησιμοποιεί ηδη Wind
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα